• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و راهنمایی برای خرید خودرو تا سقف 15 تومان ( جدیه داداش )

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
همون مردم بترکن از خنده! :D بزار شاد باشن... :lol:

ریو رو شما سیمان ریختی توی موتورش که که حجمش رو از 1500 آوردی به 1300 ؟ :D

عزیزم همه چیز حساب و کتاب نیست... یه سر به تی تی و پی هالز بزن، تیپ 6 که سوسکه... تیپ 5ی هاش توی کف ریو هستند که چطوری یه ماشین سنگین با موتور ضعیفتر، سوسکشون کرده!! :D یادمه 5 سال پیش بازار کل کل ریو و تیپ 5 خیلی داغ بود... دیگه سن و سالمون رفته بالا توی خط کل کل نیستم... :D

اینکه شما توی خیابون کل کل میکنی خب بهت حق میدم... نمیدونی گرفتن یعنی چی!! وقتی میگم ریو جلوتر از تیپ 5 هست یعنی از یه نقطه با هم شروع به حرکت میکنن، 500 متر جلوتر هم ترمز میکنن... نه اینکه با 120 تا داری میری، یکی دیگه با 140 تا رد بشه، بعد به ترافیک بخوره تو رد بشی بگی سوسکش کردم... بله سوسکش کردی، ولی تو... نه ماشین... ماشین رو میخوای تست کنی باید توی یه جاده کفی از سرعت 0 شروع کنی به حرکت! دیگه سعی کردم به بهترین نحو توضیح بدم... اگه نمیخوای قبول کنی دیگه مشکل از فرستنده نیست! :D

حرفات خنده داره
بحث تي تي و ميكني ؟ كاربر فعال اونجام
اتفاقا تو تي تي فيلم تست شتاب ريو با ٢٠٦. تيپ ٥ اي سي يو ٧.٤.٥ هست كه. تو اون فيلم سوسك ميشه

نا گفته نماند كه ٢٠٦. با اي سي يو ٧.٤.٥. از ٢٠٦ هاي. سال ٨٤ به پايين كه ٧.٤.٤ ان به فاصله ٦ ٧ تا ماشين عقب ميوفته

پس اين وسط اصلا جايي برا پرايد تحصيل كرده يا (ريو) نميمونه

اقا ما بچه... ما اهل كل كل... ما ماشين نشناس. ٢٠٦ لگن سوار. شما ريو ويرون سوار
شما بزرگ. شما مايكل شوماخر

دست از سر ما بر دار

حوصله چرت و پرت تف دادن ندارم

تاپيك اين بنده خدارم خراب نكنيم

شرمنده استارتر

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
بهتره اون فيلم رو اپلود كنم
بچه ببين كه ياد بگيرن كه بدون اطلاعات نيان .... باز كنن و چشم و گوش بقيه رو ازار بدن

منظورم با شما نيس... منظورم با بچه هاس ؛)

djaliten

Registered User
لایک‌ها
823
اگه قیافه برات مهمه206بخر اگر نیستL90بگیر.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
حمید ، تا الان اگه دوس دختر نداشتی به خاطر اخلاق گندت بوده ! طرف دیده پول که نداره ، ماشین خوب هم که نداری ، قیافه که نداری ، اخلاقت هم تعطیل ! به چه امیدی با تو دوس بشه ؟ هان ؟

ولی الان یه 206 خوشگل زیر پاته ! یا خدای نکرده گل ! می دونی چه تاثیری داره ؟ یک شبه می شی یه پسر خوشگل و خوشتیپ و پولدار که بهتر از اون تو دنیا پیدا نمی شه :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
حمید ، تا الان اگه دوس دختر نداشتی به خاطر اخلاق گندت بوده ! طرف دیده پول که نداره ، ماشین خوب هم که نداری ، قیافه که نداری ، اخلاقت هم تعطیل ! به چه امیدی با تو دوس بشه ؟ هان ؟

ولی الان یه 206 خوشگل زیر پاته ! یا خدای نکرده گل ! می دونی چه تاثیری داره ؟ یک شبه می شی یه پسر خوشگل و خوشتیپ و پولدار که بهتر از اون تو دنیا پیدا نمی شه :D

داوود جان شما انگار تجربت زیاده... یه دستی هم روی سر ما بکش! :D

/

راستی حمید جان، 206 از وقتی صندوقدار شده، وضع تعلیقش هم خانواده پسند شده... زمین تا آسمون با خودروهای اسپرت مثل ریو و 206 فرق کرده. زیر 15 هم یه خوبشو میتوانی گیر بیاری! روش فکر کن...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

/

راستی حمید جان، 206 از وقتی صندوقدار شده، وضع تعلیقش هم خانواده پسند شده... زمین تا آسمون با خودروهای اسپرت مثل ریو و 206 فرق کرده. زیر 15 هم یه خوبشو میتوانی گیر بیاری! روش فکر کن...

والا آموزش خاصی نداره ! ماشین رو کنار یه دبیرستان دخترانه پارک کن ! خودشون می یان سوار می شن :D!

پ.ن : تا الان تو زندگیم ، خدا رو شکر نه دختر سوار ماشینم کردم نه دنبال دختر بودم یا تیکه بندازم ! حالا یا رو زرنگی بوده یا رو ... !هرچی که بوده خودم راضی هستم ! اگه چیزی هم بوده مطمئنا من دنبالش نرفتم و طرف ه مثل بقیه نبوده

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
والا آموزش خاصی نداره ! ماشین رو کنار یه دبیرستان دخترانه پارک کن ! خودشون می یان سوار می شن :D!

پ.ن : تا الان تو زندگیم ، خدا رو شکر نه دختر سوار ماشینم کردم نه دنبال دختر بودم یا تیکه بندازم ! حالا یا رو زرنگی بوده یا رو ... !هرچی که بوده خودم راضی هستم ! اگه چیزی هم بوده مطمئنا من دنبالش نرفتم و طرف ه مثل بقیه نبوده

یعنی برم دم درب دبیرستان ماشین رو بزارم و دراش رو هم باز بزارم... بعد از ماشین دور بشم دیگه؟ :blush: خودشون میان سوار میشن؟! :D جل الخالق... ببین تکنولوژی چه پیشرفتی کرده! :D

/

دمت گرم... پسر گل و پاکی هستی، ایشالا یکی هم مثل خودت گیرت میاد. :) این حمید باید از تو یاد بگیره! :p

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یعنی برم دم درب دبیرستان ماشین رو بزارم و دراش رو هم باز بزارم... بعد از ماشین دور بشم دیگه؟ :blush: خودشون میان سوار میشن؟! :D جل الخالق... ببین تکنولوژی چه پیشرفتی کرده! :D

/

دمت گرم... پسر گل و پاکی هستی، ایشالا یکی هم مثل خودت گیرت میاد. :) این حمید باید از تو یاد بگیره! :p

برای چی خودت دور شی ! می تونی بسپاری به تقدیر تا یکی سوار شه ! البته خوب سوار می شن و جنس بد سوار نمی شه ! یا می تونی ببینی و بپسندی ! البته هول ( حول ؟ ) نکن چون خیلی هاشون بهت لبخند می زنند :D ! می تونی 2 3 روز بری خوبش رو سوا کنی ! چشم تو چشم بشی ! هر کدام رو خواستی یه لبخند کوچیک بزنی تا بیاد سوار بشه !

حمید یه آدمیه ! همش غرق گناه ! زلزله بم به خاطر حمید بوده دیگه ! بیخودی برای حمید دعا نکن ! درست بشو نیست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
برای چی خودت دور شی ! می تونی بسپاری به تقدیر تا یکی سوار شه ! البته خوب سوار می شن و جنس بد سوار نمی شه ! یا می تونی ببینی و بپسندی ! البته هول ( حول ؟ ) نکن چون خیلی هاشون بهت لبخند می زنند :D ! می تونی 2 3 روز بری خوبش رو سوا کنی ! چشم تو چشم بشی ! هر کدام رو خواستی یه لبخند کوچیک بزنی تا بیاد سوار بشه !

حمید یه آدمیه ! همش غرق گناه ! زلزله بم به خاطر حمید بوده دیگه ! بیخودی برای حمید دعا نکن ! درست بشو نیست

آخه یهو دیدی فراش مدرسه با جارو افتاد دنبالم! حداقل خودم اونجا نباشم که سر و کلم سالم بمونه! :D

ادیت: دبیرستان پسرونه نمیشه رفت؟!!! :D

/

حمید جان بی شوخی برو یه دستی به سر و روی ماشینت بکش، همینم برای جاده های ایران زیاده... ماشین نو بگیری 4 روز بعد متوجه شی فلان جاش مورد داره... حالا ساعت 6 صبح برو توی صف نمایندگی برای تعمیر... :wacko:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آخه یهو دیدی فراش مدرسه با جارو افتاد دنبالم! حداقل خودم اونجا نباشم که سر و کلم سالم بمونه! :D

/

حمید جان بی شوخی برو یه دستی به سر و روی ماشینت بکش، همینم برای جاده های ایران زیاده... ماشین نو بگیری 4 روز بعد متوجه شی فلان جاش مورد داره... حالا ساعت 6 صبح برو توی صف نمایندگی برای تعمیر... :wacko:

نه متاسفانه ! اینقدر مردم فقر بهشون فشار اورده ! از طرفی دیگه چشم و هم چشمی توشون زیاده اصلا براشون مهم نیست چه خبره ! خیلی وضع افتضاحه جدا !

!

فرید جان abs تو یخ چقدر تاثیر داره ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
نه متاسفانه ! اینقدر مردم فقر بهشون فشار اورده ! از طرفی دیگه چشم و هم چشمی توشون زیاده اصلا براشون مهم نیست چه خبره ! خیلی وضع افتضاحه جدا !

!

فرید جان abs تو یخ چقدر تاثیر داره ؟

دقیقا... :(

/

abs اصولی باید همراه با ebd و esp باشه. البته بستگی به یخش هم داره.... :D و بستگی به تاثیرش! :D اگه منظورتون راننده است که کافیه چشمش رو ببنده و جیغ بزنه :D و محکم پدال ترمز رو فشار بده... ولی اگر منظورتون خودرو است، مسافتی بیشتر از ترمز معمولی رو میره تا متوقف بشه. خوبیه abs اینه که راننده دیگه نگران قفل شدن چرخ نیست و می کوبه روی ترمز و در سطح آسفالت قابلیت فرمانپذیری خودرو رو از دست نمیده، ولی به دلیل اینکه فشار روغن پشت لنتها کنترل میشن که چرخ قفل نکنه، مثل این مونه که دارید بازی بازی ترمز میگیرید... مسافت ترمز abs همیشه خیلی بیشتر از ترمز معمولی اصولیه. ولی از این جهت به ترمز معمولی ارجح هست که در زمان حادثه کمتر راننده ای کنترل روی پدال ترمز داره... همه با فشار می کوبن روی پدال... ضمن اینکه abs قابلیت فرمانپذیری در حین ترمز به خودرو میده که اگر ebs و esp نباشه، روی یخ معمولا این فرمان پذیری مساوی است با چرخیدن خودرو! سر جمع بخواید حساب کنید با خودرویی که فقط abs داره روی یخ نباید به امید ترمز باشید... اینجور وقتا بیمه حضرت ابولفضل بیشتر از abs خالی کمک میکنه! :blush:

امتحانمون رو خوب پس دادیم؟ :D ایشالا که قبولیم دیگه... :blush:

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
داداش گلم مزدا 3 یا بنز و کوفت و زهرمار که نمیتونیم بخریم . باید همینا رو سوار شیم خب

ده خب همینا الان زیر پاته یه دونشون که !
280.png

حالا اینا به کنار، طرف خدای نکرده تصادف میکنه یه عمر پس اندازش دود میشه میره! :wacko: یا اینکه هر جا پارک میکنه، دقیقه ای یک بار میاد سر میزنه که کسی روی ماشین خط نندازه! :D

در جوامع غربی، تا حدودی نوع ماشین بیانگر شخصیت افراده... در ایران شما راننده های ماشینهای 150 میلیونی رو ببینید، یکی از یکی عقده ای تر... طوری رانندگی میکنن انگار با سوار شدن یه تیکه آهن، پادشاه شدن!! :blush:

من یه پزشک رو میشناسم که خونش (خانه :blush: ) رو فروخت و رفت اجاره نشین شد، برای اینکه وقتی میره بیمارستان با آزرا بره... 10 دفعه هم من باهاش رفتم خداییش به غیر از نگهبان کسی نمی بینه و نمیدونه که آزرا سوار میشه!! :D

قبول دارم حرفاتو

ریو رو اگه جنبه سرعت و شتاب رو داشته باشی، ماشین خیلی خوب و بی آزاریه... توی هندلینگ، ریو خیلی از ماشینهای همرده خودش سرتره... طوری که توی خانواده پژو در پیچیدن، همه کله میشن ریو راحت می پیچه... ترمز ضعیفی داره چون abs و ebd رو از روش برداشتن، دلیل اینکه زیاد تصادفی دیدی هم همین موارد بوده!

یعنی ریو و گل عباس نداره ؟ مگه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاککککککککککککککک بر سرشون , من چون زیاد تو نخ ماشین نیستم نمیدونستم . دقیقا عید 91 فکر کنم 4 تا ریو رو تو تصادفات دیدم چون خطه رو کامل از اول تا آخرش رفتم

نمیشه پول بیشتر بدی به قول این دوستمون عباس و عبید هم بندازن روش ؟! :(

یه بار هم داشتم از آرایشگاه میامدم دیدم ریموت توی جیبم صدا میکنه... سریع اومدم توی خیابون اصلی دیدم چند تا بچه دبیرستانی دارن میان... گفتم شاید لگد مگدی زدن... اومدم دیدم جای کفش دو نفرشون از روی کاپوت شروع شده، اومدن روی سقف، بعد صندوق رو مزین کردن و اومدن پایین!! :D اگه 206 بود مطمئن باش سوراخ میشد پاشون گیر میکرد توی سقف! :D

جل الخالق ! جامعه چه جک و جونورایی رو تولید کرده ! :weird:

اون ماشینهایی هم که دیدی تصادف کردن جنبه شتاب و سرعت و هندلینگ رو نداشتن... تند رفتن، یهو دیدن ترمز نداره! رفتن توی باقالیا!! راننده ریو نباشی مثل سیلو بخوای این چهارراه ترمز کنی، چهارراه بعدی ماشین توقف میکنه! :D (البته کمی پیازداغشو زیاد کردم، نترس بابا ترمز داره... :D ولی به اندازه ترمز تیپ 5 و زانتیا نیست)

یعنی به عبارت دیگر مثلا دم دره ترمز میکنه پایین دره ماشین متوقف میشه ؟
127fs4573872.gif

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یعنی به عبارت دیگر مثلا دم دره ترمز میکنه پایین دره ماشین متوقف میشه ؟
127fs4573872.gif

بستگی به دره هم داره... اگه خیلی عمیق باشه بله پایینش که رسیدید ترمز میکنه! :blink: ولی اگه خیلی عمیق نباشه اون پایین که رسیدید تازه یه مسافتی هم باید به صورت افقی برید تا وایسه! :D معمولا پیشنهاد میشه راننده درو باز کنه و پاش رو ببره بیرون و با پاش ترمز بگیره... :D

/

البته جدا از شوخی، اینقدر هم وضعش خراب نیست، ولی خب به قدرت ترمز تیپ 5 و زانتیا هم نیست.

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
همين الان تو پاسداران رفتم بنزين بزنم. ماشين بقليم. يه مزدا ٣ نيو سفيد بود كل كلمون شد انداختيم تو صياد جر داد خودشو نرسيد
اخرم كم اورده بود از دور زنونشو انداخته بود تو چشم كه طلافي كنه... بعد شما ميگي. ريو ١٢٨٩ سي سي ٢٠٦ تيپ ٥ و ميزنه ؟ :دي

حاجی حالا اینقدر افتخار میکنی همچین کار خوبی هم نیست کل کل تو خیابون ! خودتون که خب اگه بلایی سرتون بیاد مسئولش خودتونید ، سایرین چه گناهی کردن ؟!

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یعنی برم دم درب دبیرستان ماشین رو بزارم و دراش رو هم باز بزارم... بعد از ماشین دور بشم دیگه؟ :blush: خودشون میان سوار میشن؟! :D

آره سوییچ رو هم بیزحمت بذار روش باشه دست گلت درد نکنه ! :D

میگم چیزه ... مطمئنی تجربه نداری ؟!
hmm2.gif

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

hmm2.gif

میخوای روشن هم بزارم که دیگه زحمت استارت زدن هم نداشته باشه؟ :D

داوود اینا رو توی کتابا خوانده... مگه نه داوود؟ :D یه استاد تنظیم داشتیم به دخترا میگفت سوالی چیزی دارید (مخصوصا سوالهای عملی :eek: ) برید از داوود بپرسید! :D اونوقت سوالای ما رو خودش جواب میداد! :wacko:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

hmm2.gif

شهدا شرمنده اییم ! ولی اینقدر اینجور دیدم که نیاز به آموزش نداره !
من دبیرستان بودم ، به هم سن های دخترم ( تو پژوهشگاههایی که تازه یه طرحی برای بخور بخور بود افتتاح شده بود } درس می دادم
یعی ما از اول امکانات زیر دستمون بوده :D

این دوستمون سوار ماشینش بودیم ! ماشین دوست ما خیلی بهتر بود ! یه چیز تو مایه های 10 برابر گران تر زانتیا ! دختره تو زانتیا به ما آمار می داد :D !
میخوای روشن هم بزارم که دیگه زحمت استارت زدن هم نداشته باشه؟ :D

داوود اینا رو توی کتابا خوانده... مگه نه داوود؟ :D یه استاد تنظیم داشتیم به دخترا میگفت سوالی چیزی دارید (مخصوصا سوالهای عملی :eek: ) برید از داوود بپرسید! :D اونوقت سوالای ما رو خودش جواب میداد! :wacko:
:D :D :D :D !

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
ببین 206 چپی رو طرف میخره 3 تومن، با 3 تومن هم درستش میکنه! :wacko:

ولی ریو و گل اولا چپ نمیکنن! :D دوما قیمت قطعاتش برای طرف نمیصرفه که چپی بگیره درست کنه... از 206 خیلی بیشتر خرج دارن!

من خیلی روی گل مطالعه کردم و ریو هم گرفتم پشیمون بودم، ولی وقتی کمی گذشت دیدم ماشین خیلی بی آزار و خوبیه.

این دو تا در عقب مارو کلا به گاج دادن... سه بار بردم صافکاری... دفعه اول صافکاره گفت ارباب این ماشینه ها... اونقدر محکم بود که پدرم در اومد درشو صاف کردم. (حالا اون موقع اینقدر ریو جدید بود که خیال میکردن بنزه!!) دفعه دوم که بردم و خودم هم اونجا وایسادم دیدم واقعا چقدر محکمه... آهن دوبل... میله های ضربه گیر توی در... یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی! دفعه سوم که بردم صافکاره گفت ببین دهن مارو مائیدی، من اینو دیگه صاف نمیکنم!! یادمه 120 برای پراید میگرفت من بهش 150 دادم تا صافش کرد... واقعا ماشین محکمیه. البته مدلهای اولیش... بعدیاش دیگه ساخت ایران شدن! :D

یه بار هم داشتم از آرایشگاه میامدم دیدم ریموت توی جیبم صدا میکنه... سریع اومدم توی خیابون اصلی دیدم چند تا بچه دبیرستانی دارن میان... گفتم شاید لگد مگدی زدن... اومدم دیدم جای کفش دو نفرشون از روی کاپوت شروع شده، اومدن روی سقف، بعد صندوق رو مزین کردن و اومدن پایین!! :D اگه 206 بود مطمئن باش سوراخ میشد پاشون گیر میکرد توی سقف! :D

اون ماشینهایی هم که دیدی تصادف کردن جنبه شتاب و سرعت و هندلینگ رو نداشتن... تند رفتن، یهو دیدن ترمز نداره! رفتن توی باقالیا!! راننده ریو نباشی مثل سیلو بخوای این چهارراه ترمز کنی، چهارراه بعدی ماشین توقف میکنه! :D (البته کمی پیازداغشو زیاد کردم، نترس بابا ترمز داره... :D ولی به اندازه ترمز تیپ 5 و زانتیا نیست)

یه روغن ساده گل یا 206 رو بخوای عوض کنی میدونی چقدر باید پیاده بشی؟ در حالی که ریو دقیقا عین پراید میمونه... با روغن مایع خوراکی هم کار میکنه! :D
والا من زیاد برام شتاب متاب و اینجور حرفای حرفه ای مهم نیس . من مرد خانوادم :D . ایمنی از همه چی برام مهم تره . خرج لوازم یدکیش هم کم باشه

ولی با این صحبت هایی که شما کردید گل خیلی پر خرجه انگار:(
حرفات خنده داره
بحث تي تي و ميكني ؟ كاربر فعال اونجام
اتفاقا تو تي تي فيلم تست شتاب ريو با ٢٠٦. تيپ ٥ اي سي يو ٧.٤.٥ هست كه. تو اون فيلم سوسك ميشه

نا گفته نماند كه ٢٠٦. با اي سي يو ٧.٤.٥. از ٢٠٦ هاي. سال ٨٤ به پايين كه ٧.٤.٤ ان به فاصله ٦ ٧ تا ماشين عقب ميوفته

پس اين وسط اصلا جايي برا پرايد تحصيل كرده يا (ريو) نميمونه

اقا ما بچه... ما اهل كل كل... ما ماشين نشناس. ٢٠٦ لگن سوار. شما ريو ويرون سوار
شما بزرگ. شما مايكل شوماخر

دست از سر ما بر دار

حوصله چرت و پرت تف دادن ندارم

تاپيك اين بنده خدارم خراب نكنيم

شرمنده استارتر

دشمنت شرمنده , تاپیک متعلق به خودته:D

جدا دیگه چیزی بود که از قلم انداخته باشی ؟

همه دخترا سر تا پا یه کرفسن:D

/

آقا اصن یه وضی , اسم پژو کو.نی رو جلوی من نیار خیلی ازش بدم میاد

/

حمید این چیزا رو بلده ولی از خط قرمزها عبور نمیکنه

میدونستی جدایی نادر از سیمین هم بخاطر حمید بوده !

/

آخه پراید خطرناکه . همینم تحویل بهمن ماس . چند سری بردم تعمیرگاه , دلم رو زد کلا دیگه نبردم سرویس
ده خب همینا الان زیر پاته یه دونشون که !
280.png

127fs4573872.gif

کثافت کی راپورت داده بهت ؟:D زود تند سریع بنال

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
والا من زیاد برام شتاب متاب و اینجور حرفای حرفه ای مهم نیس . من مرد خانوادم :D . ایمنی از همه چی برام مهم تره . خرج لوازم یدکیش هم کم باشه

ولی با این صحبت هایی که شما کردید گل خیلی پر خرجه انگار:(

دشمنت شرمنده , تاپیک متعلق به خودته:D

جدا دیگه چیزی بود که از قلم انداخته باشی ؟

همه دخترا سر تا پا یه کرفسن:D

آقا اصن یه وضی , اسم پژو کو.نی رو جلوی من نیار خیلی ازش بدم میاد

حمید این چیزا رو بلده ولی از خط قرمزها عبور نمیکنه

میدونستی جدایی نادر از سیمین هم بخاطر حمید بوده !

آخه پراید خطرناکه . همینم تحویل بهمن ماس . چند سری بردم تعمیرگاه , دلم رو زد کلا دیگه نبردم سرویس

کثافت کی راپورت داده بهت ؟:D زود تند سریع بنال

حمید تو لیاقت نداری جدا !

بخر بده من، هرچی مخ زدم نصف نصف !

هم سوار ماشین شدی ، هم عشق و حالتو کردی
--
ولی جدا گل نگیر ، تو هم تو مایه های خودمون هستی و خرج نمی خواهی کنی برا تعمیر !

206 تمیز بگیر و خودتو درد سر نده حمید

قیافه مهم نیست ، ال ممد بگیر خودتو راحت کن

Last edited:
بالا