:lol:
مرگ
:lol:
نــــــــهایشالا پراید بخری:lol:
ریو رو زیاد باهاش حال نمیکنم , آخه زیاد ازش بد شنیدمریو ماشین بی آزار و خوبیه... روش فکر کن. فقط رانندگیش زیادی جوان پسنده... صدای موتور تو میاد و مثل 206 فنربندیش خشکه. الآنم که دیگه نوش توی بازار نیست... خواستی بگیری تولید 1385 یا قبل بگیر که قطعاتش کره ایه.
چنان قدرت و شتابی داره که توی سربالایی با دنده 5 میتوانی حرکت کنی... یا با سرعت 40 کیلومتر بزاری دنده 4 و گاز بدی، میکنه میره!! راننده ریو حرفه ای باشه و با یه تیپ 5 کورس بزاره و راننده تیپ 5 هم کمی گاگول باشه، سوسکش میکنه در حد لالیگا!! در حالی که قدرت موتور ریو 97 اسبه و قدرت موتور 206 اگه اشتباه نکنم 110.
من واقعا از استارتر تاپیک معذرت میخوام , اسپم تو خونمهحمید تاپیکو به گند کشیدی .حالا خوبه بالاش زده جدی
دوو سیلو
با 7-8 تومن سالمشو بخر
دوو سیلو
با 7-8 تومن سالمشو بخر
آقا منم حرف شما رو تائید میکنم , وگرنه دوو ماشین خوبیه ولی الان دیگه همش خرجهدوست عزيز بهتره چنين. پيشنهادي رو به كسي نكنين چون محصولات دوو عمرشون و كردن و خريد سيلو يا ماتيز برابري ميكنه با ماهي ٢٠٠ ٣٠٠ تومن خرج الكي
هرچقدر هم سالم باشه
حداقل ١٠ سال دوييده ماشين
مني كه دارم اين حرفارو ميزنم محصولات دوو رو دارم و از سال ٨١ تو پاركينگ خونمه
يه زماني. يه ماشين رويايي بود
مصرف كم
قدرت بالا
قيمت مناسب اما الان. ديگه شده دكور پاركينگ چون سوارش بشم سر ماه ٣٠٠ ٤٠٠ تومن دوباره خرجشه هر كي ام مياد تو پاركينگ ميبينش. ميگه اين عروسك و نميفروشي؟
نميدونه كه اين عروسك اندازه پول خودش تا حالا خرج تراسيده برام
ترجيحا ماشين كاركرده نخر چون نميدوني صاحب قبليش چه بلايي سرش اورده
با اين پول ميتوني يه ٢٠٦ تيپ ٢ بخري
درسته كه لگنه اما هرچي هست ماشين از صفري دست خودت بوده
ارادت
راستش میگن موتورش زیاد جالب نیست , میگن سری های اول خوب بود ولی سری های بعدش خراب کردنمثلا چی درباره ریو شنیدی؟ بگو ما هم یاد بگیریم...
نه منم با سیلو مخالفم
حالا حمیت خودت از چی خوشت میاد نظرت چیه
آقا منم حرف شما رو تائید میکنم , وگرنه دوو ماشین خوبیه ولی الان دیگه همش خرجه
راستش میگن موتورش زیاد جالب نیست , میگن سری های اول خوب بود ولی سری های بعدش خراب کردن
راستشو بخوای امسال عید خطه شمال رو استاد کردم و نمیدونم چرا ریو زیاد تصادف کرده بود , کلا ترسیدم ازش
من گل دوس دارم
خیلیا میگن قیافه نداره ولی من از قیافش خوشم میاد
با شمای دوستایشالا هر چی میخری چرخش برات بچرخه همش بری گردش تفریح
مگه قبلا فکر نکردی ؟الان که فکر میکنم درسته برای شما دوو مناسب نیس
بین گل و 206...
گل به جز قیافه متفاوت و شاید جزاب تر مزیت دیگری بر 206 نداره
راننده ریو حرفه ای باشه و با یه تیپ 5 کورس بزاره و راننده تیپ 5 هم کمی گاگول باشه، سوسکش میکنه در حد لالیگا!! .
دوو سیلو
با 7-8 تومن سالمشو بخر
هیچ کولری کولر سیلو نمیشه
:blink:
شما اگر بین ماشین های زیر 20 که این دوستمون میخوان ماشینی پیدا کردید که کولرش بهترز سیلو باشه جایزه دارید البته ماشین های بورس که مد نظر ایشون هست و دوستان