• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و قیمت گزاری برای iPad Wi-Fi

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
اره دوست عزیز به نظر من هم ازش استفاده کنی بهتره چون همه جوره کار راه اندازه هم شارژ نگهداشتن عالی هم اجرای بازی های اچ دی و دیدن فیلم با کیفیت مناسب . در ضمن من عقیده دارم محصولات اپل با استانداردی فرای محصولات دیگه ی بازار عرضه میشه. البته نظری که میدم تعصبی نیست چون واقعیتی هست که اکثر کسایی که با این محصولات کار میکنن اذعان میکنن.

Sent from my iPad using Tapatalk
در حرفی که شما می زنید که شکی نیست اما کار کردن براش برای یه فرد مبتدی خیلی سخته .ماها راحت باهاش کنار می یایم اما ... . در کل فعلا تصمیم بر نگه داشتنش دارم فقط اگه یه کیف ارزون براش پیدا بشه عالیه(کارکرده)

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
امکان داره لاک باشه.یا ورژن رو باید عوض کنید
قیمت مد نظرتون رو برام پخ کنید ببینیم مشتری هست براش یا نه

چی لاک شده باشه؟ سیم کارت؟ یا خود تبلت؟ یا ...
داشت کار میکرد، یهو ترکید

ورژن هم آپدیته آپدیته، همین 1 هفته پیش آپدیت کردم.
6.0.01

والا با این قیمتایی که خرید و فروش میشه، فعلاً نمیفروشم.
چون بخوام بفروشمش، باید یه تبلت دیگه بگیرم (بدون تبلت فلج میشه کارم)

با کیبورد داک، 1100 فروش بره خوبه. ولی فکر نکنم این قیمت کسی بگیره ...

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
در حرفی که شما می زنید که شکی نیست اما کار کردن براش برای یه فرد مبتدی خیلی سخته .ماها راحت باهاش کنار می یایم اما ... . در کل فعلا تصمیم بر نگه داشتنش دارم فقط اگه یه کیف ارزون براش پیدا بشه عالیه(کارکرده)

متوجه منظورتون از فرد مبتدی نشدم به نظر من کارکردن با آیپد فوق العاده راحت هست اما نیاز به کمی به علاقه و پشتکار داره البته در نظر اول سیستم عامل پیچیده ای داره اما بعد از کارکردن با اون متوجه میشی چطور همه چیز کنار هم چیده شده و فقط کاربر باید باهاش کار کنه البته به نظر من واسه کسی که با سیستم عامل ios کار نکرده شاید کمی سخت باشه اما واسه کسی که اشنایی داره کار کردن با اون مث آب خوردن هستش.

Last edited:

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
متوجه منظورتون از فرد مبتدی نشدم به نظر من کارکردن با آیپد فوق العاده راحت هست اما نیاز به کمی به علاقه و پشتکار داره البته در نظر اول سیستم عامل پیچیده ای داره اما بعد از کارکردن با اون متوجه میشی چطور همه چیز کنار هم چیده شده و فقط کاربر باید باهاش کار کنه البته به نظر من واسه که با سیستم عامل ios کار نکرده شاید کمی سخت باشه اما واسه کسی که اشنایی داره کار کردن با اون مث آب خوردن هستش.

نه دوست عزیز.منظور من این نبود.نگاه کنید شما با گوشی اندرویدیتون به هر کامپیوتری وصل کنید درایوی باز می شه و راحت می تونید عکس و فیلم و آهنگ بریزید اما در ایفون ، ایپد و ایپود کاره ساده ای نیست و نیاز به نرم افزارهای مخصوص و تبدیل کننده هست.در این مورد هم باحاتون هم نظر هستم که کار با ios بسیار شیرین هستش اما از نظر راحتی بررسی کردم.

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
آیپد که لاک نداره اصلا اون ایفن هست که لاک و انلاک داره

دوست عزیز در مدل های تری جی دار در برخی مدل ها بله لاک داره که با اپ سیم کارت رو نمی شناسه که به اصطلاح می گن ایپد ماهواره ای

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
چی لاک شده باشه؟ سیم کارت؟ یا خود تبلت؟ یا ...
داشت کار میکرد، یهو ترکید

ورژن هم آپدیته آپدیته، همین 1 هفته پیش آپدیت کردم.
6.0.01

والا با این قیمتایی که خرید و فروش میشه، فعلاً نمیفروشم.
چون بخوام بفروشمش، باید یه تبلت دیگه بگیرم (بدون تبلت فلج میشه کارم)

با کیبورد داک، 1100 فروش بره خوبه. ولی فکر نکنم این قیمت کسی بگیره ...

قیمتتون مناسبه البته اگه تری جیش سالم باشه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بالا