عزیزم منظورتون از این که کار نمی کنه چیه؟
سیم کارت رو نمیشناسه چند وقتیه
عزیزم منظورتون از این که کار نمی کنه چیه؟
در حرفی که شما می زنید که شکی نیست اما کار کردن براش برای یه فرد مبتدی خیلی سخته .ماها راحت باهاش کنار می یایم اما ... . در کل فعلا تصمیم بر نگه داشتنش دارم فقط اگه یه کیف ارزون براش پیدا بشه عالیه(کارکرده)اره دوست عزیز به نظر من هم ازش استفاده کنی بهتره چون همه جوره کار راه اندازه هم شارژ نگهداشتن عالی هم اجرای بازی های اچ دی و دیدن فیلم با کیفیت مناسب . در ضمن من عقیده دارم محصولات اپل با استانداردی فرای محصولات دیگه ی بازار عرضه میشه. البته نظری که میدم تعصبی نیست چون واقعیتی هست که اکثر کسایی که با این محصولات کار میکنن اذعان میکنن.
Sent from my iPad using Tapatalk
سیم کارت رو نمیشناسه چند وقتیه
امکان داره لاک باشه.یا ورژن رو باید عوض کنید
قیمت مد نظرتون رو برام پخ کنید ببینیم مشتری هست براش یا نه
آیپد که لاک نداره اصلا اون ایفن هست که لاک و انلاک دارهامکان داره لاک باشه.یا ورژن رو باید عوض کنید
قیمت مد نظرتون رو برام پخ کنید ببینیم مشتری هست براش یا نه
در حرفی که شما می زنید که شکی نیست اما کار کردن براش برای یه فرد مبتدی خیلی سخته .ماها راحت باهاش کنار می یایم اما ... . در کل فعلا تصمیم بر نگه داشتنش دارم فقط اگه یه کیف ارزون براش پیدا بشه عالیه(کارکرده)
متوجه منظورتون از فرد مبتدی نشدم به نظر من کارکردن با آیپد فوق العاده راحت هست اما نیاز به کمی به علاقه و پشتکار داره البته در نظر اول سیستم عامل پیچیده ای داره اما بعد از کارکردن با اون متوجه میشی چطور همه چیز کنار هم چیده شده و فقط کاربر باید باهاش کار کنه البته به نظر من واسه که با سیستم عامل ios کار نکرده شاید کمی سخت باشه اما واسه کسی که اشنایی داره کار کردن با اون مث آب خوردن هستش.
آیپد که لاک نداره اصلا اون ایفن هست که لاک و انلاک داره
چی لاک شده باشه؟ سیم کارت؟ یا خود تبلت؟ یا ...
داشت کار میکرد، یهو ترکید
ورژن هم آپدیته آپدیته، همین 1 هفته پیش آپدیت کردم.
6.0.01
والا با این قیمتایی که خرید و فروش میشه، فعلاً نمیفروشم.
چون بخوام بفروشمش، باید یه تبلت دیگه بگیرم (بدون تبلت فلج میشه کارم)
با کیبورد داک، 1100 فروش بره خوبه. ولی فکر نکنم این قیمت کسی بگیره ...
تاپیک فروش به همراه عکس ایجاد شد
+++++++ مزایده iPad Wi-Fi یا معاوضه+++++++
خوشحال می شم سری بزنید و نظری بدید.یا حق
واست آپ میدیم دادا برو حالشو ببر