• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و پیشنهاد دوستان برای خرید Ipad 4 {لطفا همگی نظر بدین و در صورت امکان پشینهاد بدید با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
با سلام قصد خرید یک عدد Ipad4 رو داشتم با توجه به بودجه محدودم بین یکی از دو مدل میخوام انتخاب کنم .خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم تا مناسبترین گزینه رو انتخاب کنم . از بین IPad4 wifi+4g+32 gig و Ipad only wifi 64gig کودوم رو پیشنهاد میدید . ممنون و منتظر نظراتتون هستم

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
دوست عزیز
این کاملا بستگی به خودت داره

ببین نیازت چیه ؟ نت داری wifi ؟ کجا از آیپد استفاده داری ؟ ؟ ( مثلا دانشگاه ما wifi داره ؟ ) ؟ هزینه رایتل میتونی بدی ؟ و...

من باشم همون 32 4G

Blackmak1991

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام قصد خرید یک عدد Ipad4 رو داشتم با توجه به بودجه محدودم بین یکی از دو مدل میخوام انتخاب کنم .خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم تا مناسبترین گزینه رو انتخاب کنم . از بین IPad4 wifi+4g+32 gig و Ipad only wifi 64gig کودوم رو پیشنهاد میدید . ممنون و منتظر نظراتتون هستم
دادا 4g بگیر بگیر بهتره . چون از gps میتونی استفاده کنی و تو مسافرت و جاهای دیگه به کارت میاد . اگه اهل اینترنت هستی که شک نکن تو خرید 4g . اینم در نظر بگیر که بهضی از بازی ها هم انلاین باید بازی کنی مثل clash of clans ;) . من خودم بین 32 و 16 4g دو دل بودم که 16 گرفتم :) واقعان راضی بودم چون زیار تو اینترنت میرم و تو مسافرت عیدم که خیلییی به کارم اومد .
درست 64 خیلی بیشتر برنامه میشه ریخت ولی برا من که 16 نصف برنامه ها و بازی های hd رو ماهی یه بارم بازی نمی کنم :D:D

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
منم زیاد هال بازی و اینا نیستم کلا آیپدو واسه نت میگیرم ولی خوب دیگه نمیشه که از app های امروزی گذشت یه پا بازی pc هستن :lol:
ولی این 64 وسوسم میکنه آخه :D
این واقعا خوبه که همه جا بتونی به اینترنت وصل شی ولی خوب اینم خوبه که 64 گیگابایت فضا داری .. من خونه نت دارم wifi
خداییش خیلی دو راهی بدیه :D
چیکار کنم آخه :):rolleyes:

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
آخ گفتی داداش ، واقعا دو راهیِ بدیه ،

من خودم 1 ماهه دارم با خودم کلنجار میرم که 4G بگیرم یا نه ، حالا من بین 32 wifi و 16 4G موندم ،

به نظر من شما که بودجتون بیشتره 32 4G بگیرین ، 32GB فضا کافیه براتون ، هم واسه بازی ها هم نرم افزارها

Blackmak1991

Registered User
لایک‌ها
0
دادا 32 فضای خیلی خوبیه . قول میدم کم نیاری :D . راحت چنتا فیلم و کلی آهنگ و بازی .... میشه بریزی . و اینترنت و gps همجا باهاته :)

در ضن بهترین کار میکنی آیپد میگیری تو تبلتا واقعا کامله ، من خودم دارم ایپدم و میفروشم :(

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
تا اینجا همه گفتن 4g32 gig .
نظر دیگه ؟:دی

C Y R U S

Registered User
لایک‌ها
25
همون 32 گیگ عالیه. من 32 دارم الآن بیشتر از 11 گیگش خالیه. 64 گیگ (اگه زیاد اهل موزیک و فیلم نباشین و نخواهید مثلاً آرشیو موزیکتون رو با خودتون حمل کنید) زیاد از لحاظ مالی خریدش بصرفه و منطقی نیست.

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
منتظر نظرات سایر دوستای گلم هم هستم

Behnam2211

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز بستگی به خودت داره اگه خیلی نیاز به برنامه های با حجم بالا داری گیگ بالاتر بگیر و بیشتر در نقطه ای قرار مگیری که امکان وای فای نیست حتما 4G بگیر .

ali3250

Registered User
لایک‌ها
63
حتي 16 4g هم به نظر من بهتر از 64 wifi هست

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
همه گفتن 4g
واي فاي اقلا طرفدار نداره پس :دي
ممنون و منتظر نظراي دوستاي گلم هستم

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
دوست عزیز نیاز به نظرات دیگه ای نداره 4جی به مراتب بهتر از وای فای هست قیمتشم بالاتر از وای فای هست در ضمن ایپد بخر که پشیمون نمیشی

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
عجب بحثي شد :دي
بابا ميدونم ٤جي گرون تره آخه قيمت ٤جي ٣٢ با وايفاي ٦٤ يكيه .
اينجاس كه ميرسم به دو راهي

persiandiscus

Registered User
لایک‌ها
36
خوب زماني كه بيرون باشي بخواي از اينترنت جي پي آر اس استفاده كني با گوشيت به نت وصل ميشي كاري نداره
من پول فورجي نميدم تو ايران

JOE_COLE0

Registered User
لایک‌ها
34

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
کف مرتب به افتخارش .

بابا به عقاید هم احترام بزارین دیگه :دی :دی
خوب یکی با نت 4 مگ وصل میشه تو ایران یکی هم با gprs
ما که نمیخواییم دعوا کنیم فقط خواستیم نظر همدیگرو بدونیم همین .
دوستان دیگه هم شرکت کنن تو بحث و نظرشونو بگن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا