• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره و پیشنهاد دوستان برای خرید Ipad 4 {لطفا همگی نظر بدین و در صورت امکان پشینهاد بدید با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Nemsis

Registered User
لایک‌ها
14
اگه بیرون از خونه اینترنت نیاز دارید حتما 4G بگیرین !
راستی کجا قیمت 4g 32 با 64Wifi یکیه ؟!
نزدیک 200 تومن اختلاف دارن !

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
عزیز شما گوشی چی داری ؟ اگه اندروید دارید راحت میتونید هات اسپات روشن کنید اینترنت خط با wifi بفرستید برای ایپد wifi تون . پس اگه این مدل گوشی دارید حتما 64 بگیرید اینترنت سیم کارت هم هر جا خواستید با گوشی براش بفرستید ... :)
حالا هم اونقدر بازی کیفیت بالا اومده هرکدوم حدود 2 گیگ فضا میگیره ... ظرفیت بالا خیلی به کارت میاد .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
من گوشیم هم آیفون هست با ظرفیت 16 گیگ .
اینترنت هم بیرون بکارم میاد

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
خوب ایفون هم هات اسپات میشه باز خودتون میدونید عیبش اینه که هر دوتاش همیشه باید دنبالتون باشه

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
داداشای گلم یه حساب سر انگشتی کردم گفتم نظر شمارو هم بدونم :
ببینید من الان بیام وای فای 64 بگیرم با یه مودم جیبی ایرانسل یا مبین نت وای فای به قیمت 2.400 و مودم 260 و یه اکانت بگیرم برای مثال 512 که دو ماهش میشه 50 سر جمع میشه 2700 اینا ! {مزیتش اینه که هم همه جا اینترنت باهامه هم 64 گیگ گرفتم ! هم اینکه دیگه adslهم نمیگیرم واسه خونه و میتونم رو pc هم استفاده کنم }
یا اینکه بیام 4g بگیرم به قیمت 2500 و رایتل بگیرم همون سرعت 512 که 3 ماهش میشه 62 تومان و با یه سیم کارت سر جمع میشه 2600 ! {ولی باید یه adsl هم واسه pc خونه بگیرم واسه دانلود اینا ! پس این یه هزینه اضافی + تبلتم هم به جای 64 میشه 32 گیگ}
با این حساب wifi رو بگیرم بهتر نیست
!!!؟!؟

Last edited:

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
یه جورایی میشه گفت بله درست میفرمایید

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
ببینید من الان بیام وای فای 64 بگیرم با یه مودم جیبی ایرانسل یا مبین نت وای فای به قیمت 2.400 و مودم 260 و یه اکانت بگیرم برای مثال 512 که دو ماهش میشه 50 سر جمع میشه 2700 اینا ! {مزیتش اینه که هم همه جا اینترنت باهامه هم 64 گیگ گرفتم ! هم اینکه دیگه adslهم نمیگیرم واسه خونه و میتونم رو pc هم استفاده کنم }
یا اینکه بیام 4g بگیرم به قیمت 2500 و رایتل بگیرم همون سرعت 512 که 3 ماهش میشه 62 تومان و با یه سیم کارت سر جمع میشه 2600 ! {ولی باید یه adsl هم واسه pc خونه بگیرم واسه دانلود اینا ! پس این یه هزینه اضافی + تبلتم هم به جای 64 میشه 32 گیگ}
!!!؟!؟
خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
!!!؟!؟
دوست عزیز من هم مودم همراه ایرانسل دارم هم مبین نت - کیفیت هیچ کدوم از اینا به رایتل نمی رسه و نخواهد رسید - آیپد هم بنده 32 گیگ داشتم 10 صفحه اپ هم داشتم روش با آهنگ و ... بازم اینقدر جا توش خالی هست که بشه 2 تا فیلم کامل بلوری ریخت ! 64 گیگ فقط به درد اشخاصی می خوره که یوزر عادی نباشن و نیاز به حجم بالا داشته باشند - من قول می دم هیچ وقت 32 گیگ رو پر نمی کنید - حتی برای برخی دوستان که بیشتر وبگردی می کنن مدل 16 گیگ هم کفایت می کنه .

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
داداش رو ان8000 سامسونگ هم یه فکری بکن.حرف نداره

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
!!!؟!؟

نظر دوستان دیگه ؟؟

عزیز شما گوشی چی داری ؟ اگه اندروید دارید راحت میتونید هات اسپات روشن کنید اینترنت خط با wifi بفرستید برای ایپد wifi تون . پس اگه این مدل گوشی دارید حتما 64 بگیرید اینترنت سیم کارت هم هر جا خواستید با گوشی براش بفرستید ... :)
حالا هم اونقدر بازی کیفیت بالا اومده هرکدوم حدود 2 گیگ فضا میگیره ... ظرفیت بالا خیلی به کارت میاد .

من فکر میکنم دوستمون بهترین پیشنهاد رو کردن بهم
میخوام اینکارو بکنم:
یه رایتل میگیرم واسه آیفونم آیپد رو هم 64 میگیرم wifi
هم به 64 گیگم میرسم هم اینکه هر کجا اینترنت خواستم رایتل دارم و به راحتی هات اسپات میکنم از آیفون .
نظر دوستان چیه ؟

Last edited:

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
اینم راهیه من رو آندرویید تست کردم .آیفون دارا بهتر راهنماییت میکنن

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
ماجرای این هات اسپات چیه ؟!! یعنی میشه با گوشی اندرویدی نت رو فرستاد به آیپد ؟!!!

اگه این راه شدنیه که عالیه ، بچه ها زودتر بگید که منم الکی 500 تومن بابت 4G بودن هزینه نکنم ، با این پول میرم یه گوشی میخرم خب !!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ماجرای این هات اسپات چیه ؟!! یعنی میشه با گوشی اندرویدی نت رو فرستاد به آیپد ؟!!!

اگه این راه شدنیه که عالیه ، بچه ها زودتر بگید که منم الکی 500 تومن بابت 4G بودن هزینه نکنم ، با این پول میرم یه گوشی میخرم خب !!!

داداش خوبم من این کارو تجربه کردم...شما اگه گوشیت اندرویدی باشه میتونی نرم افزارشو نصب کنی و اینترنت سیمکارتو share میکنه...یعنی تمام دستگاه های وایرلس دار میتونن اینترنتو استفاده کنن..مثل مودم وایرلس میشه گوشی...
ولی اینم در نظر داشته باش سرعتش خیلی عالی عالی نیست..ولی کارو راه میندازه و در ضمن مصرف باطری گوشی رو هم خیلی بالا میبره...

یه توصیه به استارتر عزیز حتمن آیپد 64 گیگ بگیر..من خودم 32 دارم با این بازیا و برنامه های با کیفیت جدید واقعن فضا کم میارم...
موفق باشید...

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
ممنونم سعید جان از اینکه جواب دادید
ولی یه مرد پیدا شه بگه که سرعت چقدر کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ من رایتل 512 میخوام بگیرم

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
داداش خوبم من این کارو تجربه کردم...شما اگه گوشیت اندرویدی باشه میتونی نرم افزارشو نصب کنی و اینترنت سیمکارتو share میکنه...یعنی تمام دستگاه های وایرلس دار میتونن اینترنتو استفاده کنن..مثل مودم وایرلس میشه گوشی...
ولی اینم در نظر داشته باش سرعتش خیلی عالی عالی نیست..ولی کارو راه میندازه و در ضمن مصرف باطری گوشی رو هم خیلی بالا میبره...

یه توصیه به استارتر عزیز حتمن آیپد 64 گیگ بگیر..من خودم 32 دارم با این بازیا و برنامه های با کیفیت جدید واقعن فضا کم میارم...
موفق باشید...

خیلی ممنون از راهنماییتون قربان ،

ضمنا یه راه دیگه هم به ذهنم رسید ، Gmate هم گزینه مناسبی برای شیر کردن اینترنت هستش ، نظرتون چیه ؟

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
توصیه به دوستان عزیز - چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی - چرا خودتون رو درگیر می کنید ؟ الان شرایط اینترنت 3G فراهم شده خب یه سیمکارت مایش - خودتون اذیت نکنید و یه ذره آینده نگر باشید - من دارم آیپدم رو می فروشم - دوباره بخوام بخرم پولمم کم باشه هیچ وقت وای فای خالی نمی گیرم !

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
از دوستان هر کی تست کرده لطفا بگه که سرعت چطوره ؟؟؟؟؟؟؟
از آیفون هات اسپات کردن روی آیپد با رایتل 512 ! سرعت چطور خواهد بود ؟؟

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
من با اس 3 روی ipad 4 16 wifi کار میکردم سرعتش خوب بود کم نشده بود
البته باید به فکر باتری گوشیت هم باشی زود به فناک میره:p

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا