خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونمداداشای گلم یه حساب سر انگشتی کردم گفتم نظر شمارو هم بدونم :
ببینید من الان بیام وای فای 64 بگیرم با یه مودم جیبی ایرانسل یا مبین نت وای فای به قیمت 2.400 و مودم 260 و یه اکانت بگیرم برای مثال 512 که دو ماهش میشه 50 سر جمع میشه 2700 اینا ! {مزیتش اینه که هم همه جا اینترنت باهامه هم 64 گیگ گرفتم ! هم اینکه دیگه adslهم نمیگیرم واسه خونه و میتونم رو pc هم استفاده کنم }
یا اینکه بیام 4g بگیرم به قیمت 2500 و رایتل بگیرم همون سرعت 512 که 3 ماهش میشه 62 تومان و با یه سیم کارت سر جمع میشه 2600 ! {ولی باید یه adsl هم واسه pc خونه بگیرم واسه دانلود اینا ! پس این یه هزینه اضافی + تبلتم هم به جای 64 میشه 32 گیگ}
با این حساب wifi رو بگیرم بهتر نیست !!!؟!؟
دوست عزیز من هم مودم همراه ایرانسل دارم هم مبین نت - کیفیت هیچ کدوم از اینا به رایتل نمی رسه و نخواهد رسید - آیپد هم بنده 32 گیگ داشتم 10 صفحه اپ هم داشتم روش با آهنگ و ... بازم اینقدر جا توش خالی هست که بشه 2 تا فیلم کامل بلوری ریخت ! 64 گیگ فقط به درد اشخاصی می خوره که یوزر عادی نباشن و نیاز به حجم بالا داشته باشند - من قول می دم هیچ وقت 32 گیگ رو پر نمی کنید - حتی برای برخی دوستان که بیشتر وبگردی می کنن مدل 16 گیگ هم کفایت می کنه .داداشای گلم یه حساب سر انگشتی کردم گفتم نظر شمارو هم بدونم :
ببینید من الان بیام وای فای 64 بگیرم با یه مودم جیبی ایرانسل یا مبین نت وای فای به قیمت 2.400 و مودم 260 و یه اکانت بگیرم برای مثال 512 که دو ماهش میشه 50 سر جمع میشه 2700 اینا ! {مزیتش اینه که هم همه جا اینترنت باهامه هم 64 گیگ گرفتم ! هم اینکه دیگه adslهم نمیگیرم واسه خونه و میتونم رو pc هم استفاده کنم }
یا اینکه بیام 4g بگیرم به قیمت 2500 و رایتل بگیرم همون سرعت 512 که 3 ماهش میشه 62 تومان و با یه سیم کارت سر جمع میشه 2600 ! {ولی باید یه adsl هم واسه pc خونه بگیرم واسه دانلود اینا ! پس این یه هزینه اضافی + تبلتم هم به جای 64 میشه 32 گیگ}
داداشای گلم یه حساب سر انگشتی کردم گفتم نظر شمارو هم بدونم :
من فکر میکنم دوستمون بهترین پیشنهاد رو کردن بهمعزیز شما گوشی چی داری ؟ اگه اندروید دارید راحت میتونید هات اسپات روشن کنید اینترنت خط با wifi بفرستید برای ایپد wifi تون . پس اگه این مدل گوشی دارید حتما 64 بگیرید اینترنت سیم کارت هم هر جا خواستید با گوشی براش بفرستید ...
حالا هم اونقدر بازی کیفیت بالا اومده هرکدوم حدود 2 گیگ فضا میگیره ... ظرفیت بالا خیلی به کارت میاد .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ماجرای این هات اسپات چیه ؟!! یعنی میشه با گوشی اندرویدی نت رو فرستاد به آیپد ؟!!!
اگه این راه شدنیه که عالیه ، بچه ها زودتر بگید که منم الکی 500 تومن بابت 4G بودن هزینه نکنم ، با این پول میرم یه گوشی میخرم خب !!!
داداش خوبم من این کارو تجربه کردم...شما اگه گوشیت اندرویدی باشه میتونی نرم افزارشو نصب کنی و اینترنت سیمکارتو share میکنه...یعنی تمام دستگاه های وایرلس دار میتونن اینترنتو استفاده کنن..مثل مودم وایرلس میشه گوشی...
ولی اینم در نظر داشته باش سرعتش خیلی عالی عالی نیست..ولی کارو راه میندازه و در ضمن مصرف باطری گوشی رو هم خیلی بالا میبره...
یه توصیه به استارتر عزیز حتمن آیپد 64 گیگ بگیر..من خودم 32 دارم با این بازیا و برنامه های با کیفیت جدید واقعن فضا کم میارم...
موفق باشید...