آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل با تگ img در php

شروع موضوع توسط ali ‏11 سپتامبر 2003 در انجمن PHP

  1. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    من وقتي تگ
    [code:1]<IMG src="http://url">[/code:1] رو داخل يه تابع php ميفرستم به اين صورت در مياد :

    [code:1]<IMG src="http://url"> [/code:1]من چي كاربايد بكنم كه اينجوري نشه ؟! :(((((((((((
     
  2. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    من فكر مي كنم به خاطر اين هست كه متن رو داخل دو تا كوتيشن ديگه مي فرستين به يك تابع . در اين صورت بايد كوتيشن هاي داخلي تك كوتيشن باشن .
    مثلا :
    [code:1]print("<img src='http://'>")[/code:1]
    اگه با اين حل نشد مي تونين اون قسمت كد رو اينجا كپي كنين ف اونجوري كار راحتتر مي شه .
     
  3. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    اممم نه كد خاصي نيست ! من يه متغير رو از يه صفحه ديگه ميگيرم و با تابع ميل ميفرستم ! تو اون صفحه از يه اديتور استفاده كردم و ازش كد اچ تي ام ال ميگيرم چندتا تك اضافه ميكنم و ميفرستم در هر حال اينم كد (من قبلاَ توي طراحي قالب هاي نوك هم با اين مشكل مواجه بودم ! :( )
    [code:1]<?php



    /* subject */

    $subject = $sub;



    /* message */

    $message = '

    <html>

    <head>

    <title>new mail</title>

    </head>

    <body>'.

    $text1

    .'<P><FONT face=Tahoma size=5>

    <HR id=null>

    </FONT></P><FONT face=Tahoma size=5>Sefidary<FONT color=#4a4a4a size=4>[dot]</FONT><FONT size=5>Com</FONT></FONT></body>

    </html>

    ';



    /* To send HTML mail, you can set the Content-type header. */

    $headers  = "MIME-Version: 1.0rn";

    $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8rn";



    /* additional headers */

    $headers .= "From: $fromrn";



    $headers .= "Cc: $ccrn";

    $headers .= "Bcc: $bccrn";



    /* and now mail it */

    mail($tomail, $subject, $message, $headers);

    header("location:nextpage.htm");

    ?>[/code:1]
     
  4. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    اينم خود صفحه : (راه شما هم امتحان ميكنم آلفا جان نتيجش رو ميگم):
    <a href='http://www.sefidary.com/pbs/1/' target='_blank'>http://www.sefidary.com/pbs/1/</a>
     
  5. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  6. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  7. boxilink
  8. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    علي جان تا جايي که من مي دونم اون: " يک جور special character هست براي " با هدف اين که اگر داخل يک string خواستي از " استفاده کني باعث بسته شدن string نشه.. البته توي جاواسکريپت اينا مي دونم که درسته اونجا چجوري باشه نمي دونم و ضمنا اينکه در موقع فرستاده شدن اون به عبارت به داخل صفحه خود به خود " تبديل به " معمولي و بدون ميشه.. البته بازم در جاواسکريپت ولي در php هم بايد قواعد مشابهي وجود داشته باشه.. ديدم کسي چيزي نگفته گفتم اينو بنويسم ولي نمي دونم کمکي ميکنه يا نه ..
     
  9. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
  10. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    من كه نفهميدم تو كدوم قسمت اين كد اون مشكل به وجود مياد ولي همونطور عابر پياده گفت هدف اصلي اينكه كه كلا كاراكتر كوتيشن عينا ديده بشه و نه اينكه به عنوان شروع كننده رشته باشه . من يك چيز ديگه مي گم خودت امتحان كن خودت تو كد اون بك اسلش رو قبلا از كوتيشن بذار . ببين چي مي شه . منظورم اينه كه خودت پيش دستي كن و قبل از فرستادن به تابع بك اسلش بذار جلوي كوتيشنات .
     
  11. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    كردم نميشه .. هر كاري شما بگي كردم !:( اين اشكالم وقتي پيش مياد كه توي $text1 از تگ [code:1]&#60;IMG src=&#34;http&#58;//url&#34;&#62;[/code:1] استفاده ميكنم !:(
     
  12. ReMeshX

    ReMeshX کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    راستش من هم خيلي وقت پيش به اين مشكل بر خوردم كه با اين كد درست شد

    [code:1]str_replace&#40;'&#34;','',$text&#41;[/code:1]

    امتحانش كن
     
  13. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    ببين اينجوري بنويس تگ رو :
    [code:1]

    &#60;img src=&#34;http&#58;//dsadd.com/asd.jpg&#34;&#62;

    [/code:1]
    شاید درست شه.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    اينو كجا بزارم ؟ قبل اينكه نامه فرستاده شه ؟
    متحان ميكنم نتيجش رو ميگم !

    اخوب امتحان كردم !:( نشد ! اين تو مرحله آخر كه ميل رو ميفرسته كد ها رو تغيير ميده ظاهراَ
    بابا ممد رضا كوشي ؟!:((
     
  16. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    اه همزمان پست كرده بوديم نديدمش پستتو !:)
    اين كار رو بچه ها گفته بودند نشد !:( :((((((((((((((((((((((((((((((
    بعدشم ديگه تو ايتورم درست نشون نميده .... :(
     
  17. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    من الان فهميدم كلاَ هر چي " باشه به " تبديل ميشه !!! و هر چي هم ' هست به ' تبديل ميشه ! به صورت كاملاَ احمقانه اي ! :(((
     
  18. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من php بلد نيستم واسه همين چشمامو مي بندم و اين لينكو ميذارم اينجا:

    <a href='http://ir.php.net/stripslashes' target='_blank'>http://ir.php.net/stripslashes</a>

    ببين به درد ميخوره؟
     
  19. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    آقا درست شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد !:)
    عابر جان يه دنيا تشكر !
    محمد رضا جان دست شمام درد نكنه !
    آلفا جان دست تو هم درد نكنه !
    و همچنين استاد فلش ReMeshX كه راهش درست بود و اشكال از من !:(
    (لينكي كه عابر داده بود همون كار پيشنهادي ReMeshX بود كه من وقتي دوباره ديدم فهميدم من يه اشتباه كوچيك كردم ..
    در هر حال از همه ممنون ...
     
  20. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    ;)
     
  21. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    لینک عابر مثل اینکه ایراد داره: درستش اینه:
    http://ir.php.net/stripslashes
    ---------------------------
    ولی بد نبود همینجا هم مطلب رو مینوشتین که بقیه هم که میان بتونن بخونن.


    در اصل PHP هر رشته ورودی رو از نظر وجود کاراکترهای غیرمجاز برای رشته جستجو میکنه و در نتیجه هرچی علامت کوتیشن (") ببینه با (اسلش کوتیشن) عوض میکنه (/") .
    همین کار رو برای تک کوت (') هم انجام میده.

    تابع stripslashes() که یک ورودی رشته گرفته و خروجی رشته میدهد.

    کاربرد خیلی عالی این تابع موقعی است که میخواهید از یک فرم از کابر کدهای HTML بگیریم و بعد در خروجی هم نشان بدهیم.
    اگه بصورت خام کدهای دریافتی از طریق $_GET رو توی PHP ویرایش کنیم و بعد خروجی بدیم هرچی کوتیشن داخل اون ورودی باشه داغون میشه
    ولی با وجود این تابع میشه درستش کرد.
    مثال:
    کد:
    $txt=$_GET['text1'];
    echo $txt;
    echo stripslashes($txt);