• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل با ISA SERVER

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام دوستان
ما در محل كارمون از اينترنت بيسيم روي شبكه محلي استفاده ميكنيم !(خوش به حالم!!)
همه چيز خوب بود تا اينكه يه روز ادمين عزيزمون اقدام به نصب آيزا سرور كرد ( كه من اصلا نميدونم چي هست)
بعد از اون من به اف تي پي FTP دسترسي ندارم !!!
يعني وقتي وارد يه اف تي پي مثل ftp.iranzab.com ميشم همه چيز رو ميبينم و ميتونم فايل بردارم اما وقتي بخوام يه فولدر بسازم يا فايل رو تغيير نام بدم پيغام 550 ميده اكسس دينايد!!!
به نظرتون اولا اصلا به آيزا سرور ربطي داره ؟؟ اگه بله بفر مائيد به كجاش ربط داره !؟ چون ادمين عزيز ما نميدونه مشكل از كجاست !!
اگه هم مشكل از آيزا سرور نيست فكر ميكنيد مشكل از كجاست ؟!
البته بايد بگم خارج از محيط كارم به اون اف تي پي دسترسي دارم و مشكل از سرور سايت اف تي پي (ايران زب) نيست مطمئنن!
خدا در دنيا و آخرت بهتون خير بده
مرسي

aka

Registered User
لایک‌ها
0
آیزا به صورت پیش فرض همه پرت ها من جمله 21 که ماله FTP هست رو میبنده ! ادمین محترم شما هم یا باید همه رو باز کنه یا واسه اونا که لازم دارین رول تعریف کنه که مثلا آقای فلانی این ساعت و .... بتونه به این پرت دسترسی داشته باشه !

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به نقل از aka :
آیزا به صورت پیش فرض همه پرت ها من جمله 21 که ماله FTP هست رو میبنده ! ادمین محترم شما هم یا باید همه رو باز کنه یا واسه اونا که لازم دارین رول تعریف کنه که مثلا آقای فلانی این ساعت و .... بتونه به این پرت دسترسی داشته باشه !

سلام
ممنون از توجهتون و كاملا درست ميفرمائيد ! راستش من اول كه به ادمين گفتم گفت من All out going گذاشتم براي همه و زير بار نميرفت كه مشكل از آيزا هست بعد كه از نزديك آيزا رو رويت كردم ديدم بله اف تي پي رو بسته كه با فعال كردنش مشكل حل شد
ممنون از راهنمائيتون
باي

بالا