آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

مشكل با php

شروع موضوع توسط yas2891 ‏22 ژوئن 2005 در انجمن PHP

  1. yas2891

    yas2891 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    من يك صفحه با اين كدها نوشتم . اما گاهي با اين خطا مواجه مي شوم . علت چي مي تونه باشه ؟ در صورتي كه كدها درست هستند چون گاهي هم كاملا درست اجرا مي شوند .
    PHP:
    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
    <title>Untitled Document</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    </head>

    <body>
    <form name="form1" method="post" action="">
      <table width="75%" border="1" align="center">
        <tr> 
          <td align="center" bgcolor="#00CCFF"><font size="4" face="Arial, Helvetica, sans-serif">فرم 
            ورود خبر</font></td>
        </tr>
        <tr>
          <td><table width="100%" align="center">
              <tr align="right"> 
                <td colspan="2" dir="rtl"><font size="2" face="Tahoma">توجه کنيد که 
                  خبر ها با توجه به تاريخ ثبت آنها که به صورت خودکار توسط سيستم (تاريخ 
                  ميلادي ) نمايش داده مي شوند .</font></td>
              </tr>
              <tr align="right"> 
                <td colspan="2" dir="rtl"> <font color="#0000FF" size="2" face="Tahoma"> 
    <?php
    include('dbconnect.php');              
    $title=$HTTP_POST_VARS['title'];
    $des=$HTTP_POST_VARS['des'];
    $time=date("d/m/y");
    if(isset(
    $title) && isset($des))
            {
    $derror "";
               
    $res add$title$des$time$derror );
            if ( ! 
    $res )
                 print 
    "Error: $derror<BR>";    
             }  
    ?>
    <?php
    function add()
    {
         global 
    $title,$des,$time;
        
    $rs $db_connection->execute(    "INSERT INTO news ( title,des,ti )
                       values( '
    $title','$des','$time' )" );    
        print 
    "خبر مورد نظر با موفقيت ثبت شد .";
    }
    ?>
                  </font></td>
              </tr>
              <tr align="right"> 
                <td> <input name="title" type="text" id="title" dir="rtl" size="50" style="font-family:tahoma"></td>
                <td><font size="2" face="Tahoma">تيتر خبر</font></td>
              </tr>
              <tr align="right"> 
                <td> <textarea name="des" cols="51" rows="5" id="des" dir="rtl" style="font-family:tahoma"></textarea></td>
                <td><font size="2" face="Tahoma">متن خبر</font></td>
              </tr>
              <tr> 
                <td><table width="100%" border="0">
                    <tr align="right"> 
                      <td width="71%"> <input type="reset" name="Submit2" value="نگارش مجدد" style="font-family:tahoma"></td>
                      <td width="29%"> <input type="submit" name="Submit" value="ثبت اطلاعات" style="font-family:tahoma"></td>
                    </tr>
                  </table></td>
                <td>&nbsp;</td>
              </tr>
            </table>
          </td>
        </tr>
      </table>
    </form>
    <br>
    <form name="form2" method="post" action="">
      <table width="75%" border="1" align="center">
      <tr>
          <td align="center" bgcolor="#00CCFF"><font size="4" face="Arial, Helvetica, sans-serif"> 
            فرم بروزرساني خبر</font></td>
        </tr>
        <tr>
          <td><table width="100%" border="1">
    <?php 
    if($HTTP_GET_VARS['err']=="empty")      
    {
    ?>
              <tr bgcolor="#FFFF99"> 
                <td colspan="3" dir="rtl"><font size="2" face="Tahoma">شما بايد با 
                  کليک روي کلمه Edit از اين صفحه به صفحه بروزرساني وارد شويد .</font></td>
              </tr>
    <?php }?>
              <tr> 
                <td width="6%" bgcolor="#FFCCFF">&nbsp;</td>
                <td width="57%" align="right" bgcolor="#FFCCFF"><font size="2" face="Tahoma">متن 
                  خبر</font></td>
                <td width="37%" align="right" bgcolor="#FFCCFF">
    <div align="right"><font size="2" face="Tahoma">تيتر خبر</font></div></td>
              </tr>
    <?
        $rs1 
    $db_connection->execute("select * from news ");
        
    $rs1_fld0 $rs1->Fields(0);
        
    $rs1_fld1 $rs1->Fields(1);
        
    $rs1_fld3 $rs1->Fields(3); 
        while (!
    $rs1->EOF) { 
    ?>
              <tr> 
                <td align="center"><a href="newsedit.php?id=<?php echo "$rs1_fld3->value";  ?>">Edit</a></td>
                <td align="right" dir="rtl"><font size="2" face="Tahoma"><?php echo "$rs1_fld1->value";  ?></font></td>
                <td align="right" dir="rtl"><font size="2" face="Tahoma"><?php echo "$rs1_fld0->value"?></font></td>
              </tr>
    <?
        $rs1
    ->movenext();}    
        
        
    $db_connection->close();
    ?>          
            </table></td>
        </tr>
      </table>
    </form>
    </body>
    </html>
    اين هم error
    CGI Timeout
    The specified CGI application exceeded the allowed time for processing. The server has deleted the process
     
  2. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این ارور احتمالا وقتی روی می ده که توی یک اسکریپت رو اجرا کنی و زمان بیش از 30 ثانیه ( یا هرچی که توی تنظیمات ست شده باشه) وقت بگیره

    حالا برای اینکه پیدا کنی کدوم خطت این مشکل رو داره بیا کدهات رو گروه گروه ببر توی یک فایل دیگه کپی کن و هر بار اون رو اجرا کن تا ببین مشکل از کدوم خط هست
     
  3. yas2891

    yas2891 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    من دقیقا این کار را نکردم اما همه کدها را بصورت Command علامت زدم و به ترتیب از آن حالت خارج کردم . به طور معمول روی این خط $title=$HTTP_POST_VARS['title']; خطا اتفاق می افتد اما چرا ؟
     
  4. mikhak

    mikhak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2005
    نوشته ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    وقتي اين اررور رو ميده ديگه صفحه اي نمياد ؟؟
    يعني فقط اين اررور رو نشون ميده يا بالاي همراه خود صفحه يعني اون بالا نشون ميده
    البته اونطوري كه تو نوشتي اگه اررور باشه بايد هيچي نشون نده و فقط خطا رو نشون بده
    ------------------------
    سينا
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    این رو روی لوکال و سرور تست کردی مشکل داشت ؟
     
  6. yas2891

    yas2891 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    من این مشکل را روی لوکال دارم اما رو سرور تست نکردم
     
  7. yas2891

    yas2891 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    26
    تشکر شده:
    0
    تنها خطا رو نشون می ده .
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی