آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل با TV Tuner - MSI

شروع موضوع توسط alee_ir ‏20 دسامبر 2003 در انجمن بایگانی

  1. alee_ir

    alee_ir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام. من يك TV Tuner MSI خريدم. اما با اين كه راديو اف.ام. رو مي تونه خيلي خوب بگيره تلويزيون رو نمي تونه بگيره. نمي دونم پشتش يك ورودي داره كه روش توشته TV Cable. اين يعني چي؟ يعني ممكنه فقط ورودي براي تلويزيون كابلي داشته باشه و آنتني رو نگيره (ورودي كابلي و آنتني از لحاظ فيزيكي مشابهند.)
    من قبلا يك TV Tuner مركوري داشتم كه اون ورودي Antenna داشت. اما حتا موقعي كه به چيزي وصل نبود هم مي تونست با كيفيت قابل قبولي برام تلويزيون رو بگير. اون رو به نصف قيمت اين MSI خريده بودم.
    كسي اطلاعي داره؟ كسي مي تونه كمكم كنه؟ ممنون مي شم.
     
  2. SADEGH65

    SADEGH65 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    توي يه قسمت برنامه بعد از نصب جايي براي انتخاب اين كه آنتن يا كابل داره
    راستي كشور هم آلباني انتخاب كن
     
  3. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    ببین پسرم
    اکثر کارتهای Tuner در قسمت settig خود گزینه ای دارند که می توان تنظیم کرد که ورودی کابلی است با آنتی.
    اگر ورودی را آنتنی انتخاب کنی یک لیست از کشورهای مختلف برایت می آورد که باید یکی را انتخاب کنی نمی شه گفت که روی کدام کشور بهتر می گیره ولی برای امتحان می تونی کشورهای زیر را انتخاب کنی
    آلبانی
    پاکستان
    چین
    بلژیک
    اغلب روی یکی از اینها خوب می گیره ولی اگر بیکار بودی می تونی کشورهای دیگر رو هم امتحان کنی
    بهترین کارت TV که من تابحال نصب کرده ام کارت TV 2000xp Delux از Leadtek بوده (Winfast) اگر کسی خواست کارت TV بخره من پیشنهاد می کنم این مدل را بخره
     
  4. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    الان قيمت داري و اين قضيه مال كي بوده الانم توي بازار هست
    در ضمن در مورد يه كارت video capture كه هم كيفيت خوبي رو بده هم زياد گرون نباشه نظرت چيه
     
  5. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    این کارتها تازه به بازار ایران اومدند قیمتشون هم 45000 تومان است.
    اما در مورد یک کارت Capture که قیمتش زیاد نباشه فکر کنم Aver Media کارت خوبی داشته باشه البته من کیفیتش رو ندیدم ولی شنیدم که خوبه قیمتش هم حدود 80000 تومان است اگه گرانترش رو هم بخواهی باید بری سراغ Snazzi3 یا Pinaclle (dv-pro oneولی برای کاهای معمولی همون اولی خوبه، البته می دونی که فقط MPG I را سخت افزاری میده بقیه نرم افزاریه.البته باید بگم که بهترین کارت Capture و MIX کارتTarga 3000 است که قیمتش خدا تومنه.
    بازم اگه کمکی از دستم بر بیاید خوشحال می شم.
     
  6. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    ببين منم در مورد aver شنيدم ولي ميخوام قبل از خريد مطمئن بشم براي همين دنبال يه نمونه كار ميگردم
     
  7. boxilink
  8. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    چشم ببينم كسي رو مي تونم پيدا كنم كه كار كرده باشه يا نه!
     
  9. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    دمت گرم اينم به خاطر طول 10 تايي
     
  10. SADEGH65

    SADEGH65 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    من با winfast كار نكردم ولي MSI خيلي ازش راضي ام ولي از aver نه
     
  11. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز
    براي پیدا کردنه نمونه یک کمی باید به من فرصت بدی
    سعی می کنم برات پیدا کنم
     
  12. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    دستت درد نكنه منتظرم
     
  13. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    قيمت چي؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    ببين دوست عزيز من يك بنده خدايي رو پیدا کردم که کارت capture avermedia داشت. گفتش که من ازش خیلی راضیم ولی اینکه تو بخواهی نمونه کارش رو ببینی نمی دونم چطوری امکانپذیره.
     
  16. Sassan

    Sassan مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    639
    تشکر شده:
    34
    محل سکونت:
    Atlantic Canada

    You have to plug in your cable TV if you live in U.S. or in Canada, I'm afraid in IRan there is no Cable Tv.​
     
  17. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    دستت درد نكنه و لي چندتا سوال اول اينكه مدلش چيه دوم اينكه مثلا يه vhs رو اگر كپچر كني بعد اونو به vcd تبديل كني و رو تلويزيون دوتاشونو ببيني ايا در كيفيت تغييري مشاهده ميشه يانه در ضمن اگر بشه مثلا يه كليپچند ثانيه ايي روي اينترنت بزاري كه ببينم متشكر ميشم
     
  18. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    فكر كنم اسم كارتش EZmaker باشه ولی بازهم مطمئن نیستم. اون بنده خدا رو هم من اتفاقی دیدم باهاش تماسی ندارم. ولی هرموقع دیگه دیدمش سوالات رو ازش می کنم و سعی می کنم یک کلیپ ازش بگیرم.
     
  19. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek:
     
  20. hardware

    hardware کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    0
    منم نفهميدم موضوع چيه؟؟؟؟
     
  21. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    اقا كسي بعد از سانسور ديگه جرات نكرد نظر بده؟