مشكل تبديل فايل از فرمت ANSI به يونيكد

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
شايد خيلي مسخره باشه ولي وقتي من يه فايل php که به صورت ANSI ذخيره شده (چون تمام محتوياتش انگليسيه و نيازي به يونيکد بودن نداره) رو ميخوام براي اضافه کردن چند تا کلمه فارسي به فرمت يونيکد ذخيره کنم. (مثلا با استفاده از Notepad) به محض استفاده مجدد از فايل با پيام headers already sent مواجه ميشم و خلاصه مشکلات عديده.
کسي دليلش رو ميدونه!؟
 

siavash79

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
47
لایک‌ها
0
من فكر ميكنم اين مشكل رو با phpBB پيدا كردي.......... چون اونجا اگه حتي 1 كاراكتر خارج از template به صفحه فرستاده بشه اين مشكل پيش مياد........ به هر حال پيغامش رو كامل اينجا بنويس
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من فكر ميكنم وقتي كه يونيكد ميشه يه كاراكتري چيزي ميره بالاي فايل و اين مشكل رو ايجاد ميكنه... فكر نميكنم به phpBB مربوط باشه...
يه توضيح هم بدم که من دارم localhost کار ميکنم حالا نميدونم اين مشکل رو روي وب هم داشته باشم؟
[code:1]Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at g:wwwrootphpbblanguagelang_persianlang_main.php:1) in g:wwwrootphpbbincludespage_header.php on line 506



Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at g:wwwrootphpbblanguagelang_persianlang_main.php:1) in g:wwwrootphpbbincludespage_header.php on line 508



Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at g:wwwrootphpbblanguagelang_persianlang_main.php:1) in g:wwwrootphpbbincludespage_header.php on line 509[/code:1]

و اون چند خط که ذکر ميشه اينا هستن که فکر ميکنم يه ربطي به آپاچي داره و من روي ويندوز دارم (IIS) کار ميکنم.

[code:1]// Work around for "current" Apache 2 + PHP module which seems to not

// cope with private cache control setting

if (!empty($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_SOFTWARE']) && strstr($HTTP_SERVER_VARS['SERVER_SOFTWARE'], 'Apache/2'))

{

header ('Cache-Control: no-cache, pre-check=0, post-check=0, max-age=0');

}

else

{

header ('Cache-Control: private, pre-check=0, post-check=0, max-age=0');

}

header ('Expires: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s', time()) . ' GMT');

header ('Last-Modified: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s') . ' GMT');



$template->pparse('overall_header');[/code:1]
 

siavash79

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
47
لایک‌ها
0
اين چيزي كه فرستادي ربطي به اون مشكل نداره......... چند خط اول فايل lang_main.php رو بفرست با....... (اگه تونستي و زياد نبود) تمام فايلي كه دستكاري كردي........ (اگه هم نتونستي چند خط اول و چند آخر و اون قسمتي كه دستكاري كردي)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
آقا دليلش رو فهميدم.
اول هر فايلي كه به يونيكد ذخيره ميكني چند تا كاراكتر عجيب غريب ميندازه كه كافيه اونا رو حذف كني.
بازم ممنون سياوش جان. ;)
 

Nima Amini

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2004
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
0
محل سکونت
میلان
سلام آقا احسان! منم دقيقاً با همين مشكله شما مواجه شدم. اين كاراكترهاي عجيب غريب كه فرمودين, كجا هستن؟؟؟ كلاً اگه ميشه يه راهنمايي درست و حسابي بكنين.
ممنون!
 

Nima Amini

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2004
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
0
محل سکونت
میلان
به نقل از Nima Amini :
سلام آقا احسان! منم دقيقاً با همين مشكله شما مواجه شدم. اين كاراكترهاي عجيب غريب كه فرمودين, كجا هستن؟؟؟ كلاً اگه ميشه يه راهنمايي درست و حسابي بكنين.
ممنون!
مشكل حل شد و حسابي ممنونم!
ديگه عقلم به جايي نمي رسيد.
هركار مي كردم خطاهاي كاملاً مسخره مي داد درصورتيكه مطمئن بودم اسكريپتاشو كاملا درست نوشتم. من با dreamweaver كار مي كردم و اين كاراكترهايي كه گفتينو نمتونستم ببينم باش. با wordpad باز كردمو اين كاراكترايه مزاحم كه شايد يك هفته وقتمو گرفته بودن پيدا كردم.

بازم ممنون از اينكه تجربياتتون را در اختيار امثاله من گذاشتين!
 
بالا