به نقل از sutiman :همین دیگه!چیکار کنم؟
ببينم اصلا mt.cfg رو اديت كردي؟ يا اينكه فكر كردي يه نيروي غيبي اينكار رو ميكنه؟به نقل از sutiman :آقا كاري كه گفتي انجام دادم،حالا یه ارور دیگه میده :lol:
No Database Selected at mt-load.cgi line 175.
ولي من هرچي چك كردم نفهميدم كجاي كار مشكل داره!
به نقل از sutiman :خب معلومه كه اديت كردم :happy:
توي فايل nt.cfg اون علامت # رو از جلوي قسمتهاي مربوط به mySQL بردار!به نقل از afshin999 :اقا راست ميگه ! منم شاهدم . به منم ارور داد
Bad ObjectDriver config: Your DataSource directory ('./db') does not exist.
ده بار ديتابيس ساختم بازم ميگه نداري ! چه بكنم ؟
شما هم ديتابيس ست كردي اصلا؟ اون علامت # رو بردار از جلوش!به نقل از sutiman :خب معلومه كه اديت كردم :happy:
چه صفحه ای رو نمیاره؟به نقل از sutiman :مستر باعظمت! دست شما درد نکنه.
بالاخره نصبش کردم ولی حالا اصلا صفحه رو نمیاره!
این همه زور زدی واسه نصب امتی!! حالا دنبال یه چیز دیگه میگردی؟!به نقل از sutiman :یه سوال اساسی دارم:
من یه سیستم می خوام که مثل سرویسای وبلاگ ادیتور مجهز داشته باشه و امنیت و چیزای دیگشم در حد قابل قبول باشه (به غیر از ام تی) شما چی رو پیشنهاد میکنید؟
فرقی هم نمیکنه که پرتال باشه یا چیز دیگه.
به نقل از azemati :این همه زور زدی واسه نصب امتی!! حالا دنبال یه چیز دیگه میگردی؟!
سلام.به نقل از afshin999 :سلام امير خان . خوبي ؟ خدائيش ام تي اعصاب منو هم خورد كرده ! الان دو سه ماهه گيرشم . وقت نميكنم كه مرتب بشينم پاش ببينم چشه . ولي هر بار يه جاش ميلنگه
Bad ObjectDriver config: Connection error: Access denied for user: '@localhost' (Using password: YES)
الان هم بعد از اينكه اس كيو ال هاشو درست كردم اينو ميگه ! منظورش چيه ؟ بايد چي كارش كنم ؟