• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل در نصب بازي Halo

aidin1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام به همگي
من تو نصب directx 9.b كه تو بازي halo هست مشكل دارم
مشخصاتwin:
win:xp build 2600
روي سيستم خودم اين دايركت نصب شده: (directx9.0 (4.09.000.0900
اين رو ميدونم كه اشكال از دايركت نيست چون يكي ديگه هم همين مشكل داشت ومطمئن بود كه دايركتش مشكل نداره . كسي كه cd رو ازش خريدم مي گفت بايد servic pack direct رو نصب كنم!!
به نظر برو بچ چي كار كنم بهتره؟؟
خرابه همه بازي ها
مخلص همتون
آيدين
...

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سرويس پك رو بايد نصب كني..
فقط اين بازي هم نيست خيلي بازي هاي ديگه جديد اينطورن.

aidin1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از rammstein_persia :
سرويس پك رو بايد نصب كني..
فقط اين بازي هم نيست خيلي بازي هاي ديگه جديد اينطورن.
امروز( 2/11 ) ساعت 5 صبح رفتم تو سايت microsoft تو بخش download اين گزينه رو download كردم:directX 9.b
end-user run time حجمش هم كم بود حدودا 7mb .الان هم كه امتحان كردم halo بدون هيچ مشكلي اجرا شد.

aidin1380

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولي متوجه نشدم كه اشكال از سرويس پك بود يا از دايركت halo !! ولي در هر صورت مشكل حل شد.
ممنون از كمكتون...

mojtaba50

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگي من چند تا بازي خريدم كه متاسفانه هيچكدوم نصب نميشن يكيشون بازي Medieval II: Total war كه بعد از نصب موقع اجرا اين پيغام رو ميده
insert cd in correct cd rom and restart هر كاري كردم درست نشد لطفا اگر كسي ميدونه منو راهنمايي كنه ممنونم ايميل من [email protected]

Morteza46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همگي من چند تا بازي خريدم كه متاسفانه هيچكدوم نصب نميشن يكيشون بازي Medieval II: Total war كه بعد از نصب موقع اجرا اين پيغام رو ميده
insert cd in correct cd rom and restart هر كاري كردم درست نشد لطفا اگر كسي ميدونه منو راهنمايي كنه ممنونم ايميل من [email protected]
شما باید کرک این بازی رو کپی کنید.:D

بالا