مشكل در ASP

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
من تو يه سايتي كه با asp طراحي كردم تو يكي از صفحه ها يه فايلي رو كه در پوشه _private قرار داره تغيير ميدم.
وقتي اين رو روي كامپيوتر خودم اجرا ميكنم خوب كار ميكنه ولي وقتي روي سايت اجراش ميكنم اين پيغام رو ميده:
Permission denied
لطفا كمكم كنيد درست نشه آبروم ميره. :(
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
سلام
اين مشكل شما بخاطر اين هستش كه شما دسترسي نوشتن بر روي سرورتونو غير فعال كردين و هر وقت كه ميخواين تغييري در روي فايلهاي سرورتون بدين بهتون پيغام ميده كه شما دسترسي نداريد...



مجيد
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
شما دسترسي نوشتن  بر روي سرورتونو غير فعال كردين ...
مجيد
مجيد جان از راهنماييت ممنونم ميشه بگيد چه جوري ميشه دسترسي نوشتن بر روي سرور رو فعال كرد؟
و اگه فعالش كنم از نظر امنيتي مشكلي برام ايجاد ميشه يا نه؟
من در اين مورد مبتدي هستم لطفا پيچيده توضيح نديد.
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
سلام
اگر سرور شما لينوكس باشه كه خيلي راحت ميتونيد براي هر شاخه دسترسي تعريف كنيد كافيه بريد توي كنترل پنل خودتون و در قسمت Files اونجا براي شاخه هاتون Permission تعريف كنيد. اما اگر سرورتون ويندوز باشه راستش فكر كنم از نظر امنيتي به مشكل بر بخورين چون فكر كنم نتونيد شاخه ها رو تك تك سطح دسترسي تعريف كنيد و بايد كلي اين كار رو انجام بدين كه كار خطرناكي هستش مگر اينكه اين كار رو انجام بدين (يعني دسترسي فول بدين) بعدش كارتونو انجام بدين و بعد سريع دوباره دسترسي فقط خواندي رو به سايتتون بدين...
اين نكته رو بگم كه تمام اين تنظيمات در كنترل پنل شما هستش و ميتونيد انجام بدين..


مجيد
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
ببخشيد اصلا این کنترل پنل چی هست!؟ :oops:

بعد هم اینکه من میخوام تو اون فایل پسورد سايت رو ذخيره کنم و میخوام تو صفحه مديريت سايتم پسورد رو تغيير بدم پس نمیتونم خودم دستی دائم نحوه دسترسی به فولدري كه پسورد رو توش ضبط ميكنم رو عوض کنم.
من میخوام کاری کنم که صفحه های خودم به فایل پسورد دسترسی داشته باشن ولی از خارج کسی نتونه اون فایل رو بخونه. اصلا اينجور کاری ممکنه؟

در ضمن سرورم Windows NT هست.

ممنون ميشم جواب بديد.
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
من همين الان متوجه شدم كه حتي رو فولدر اصلي سايت هم نميتونم اون فايل رو بنويسم . :?
لطفا كمكم كنيد.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
با يه برنامه ftp و right click روي اون فايل و تنظيمات read و write فكر كنم راحت تر بشه. البته به شرطي كه سرويس دهنده اي كه ازش فضا گرفتي بذاره با ftp اين كار رو بكني...
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
خودم ميدونم ولي سرور كوفتي اين اجازه اين كار رو بهم نميده.

كممممممممممك!!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
عجب سرور نفهمي داري ها... بزن تو سرش آدم بشه!
ببين به نظرم يه ايميل به قسمت ساپورت سايتت بزن فكر كنم اونا ميدونن چي به چيه و بهتر از ما راهنماييت ميكنن.
ولي اگه توي كنترل پنل هاستت ور بري حتما يه همچين چيزي داره ها! مثلا file permissions يا مثلا access control يا هرچي با اين معني و مفهوم...
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
دوست عزيز
من فكر مي كنم كه شما روي سايتتون frontpage extensions نصب شده. اگه اين طوره كه دليل اين error اينكه كه وقتي شما با frontpage فايل upload مي كنيد يك كپي هم از اون جاي ديگه اي ذخيره مي شه يعني كل سايت شما توي يك فولدر ديگه هست كه اين كار براي اينه كه frontpage بتونه تغییرات سایت رو ردیابی کنه. اگه می خوای مشکلت حل شه extensions رو uninstall کن.
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
خيلي ممنون از راهنماييتون ولي من اصلا از frontpage استفاده نميكنم. :(

شما ميدونيد شركت تك گروپ سيستم كارش چه جوريه؟
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
اگه امكان داره برنامه اي رو كه اجرا مي كنيد رو اينجا بگذاريد ببينيم دقيقا چه كار مي خواهيد بكند !
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
خیلی ممنون که اینقدر میخواین کمکم کنید. :)
هيچ كار زيادي نميخوام بكنم اول اطلاعات فايل پسورد رو توي متغير password ذخيره ميكنم بعد اون رو با جمله كه كاربر به عنوان پسورد فعلي وارد كرده مقايسه ميكنم (از textboxایی که اسمش lastpass هست) اگه پسورد رو درست وارد کرده بودن اون وقت رمز جدید رو تو فایل مینویسم.
[code:1]  dim objOpenFile,ObjFSO,strPath

 strPath = Server.MapPath("P.txt")

 set objFSO=Server.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")

 set objOpenFile=objFSO.OpenTextFile(strPath,1)



 dim password

 password=ObjOpenFile.ReadLine



 ObjOpenFile.close

 set ObjOpenFile=nothing

 if request.form("lastpass")=password then

   strPath = Server.MapPath("P.txt")

   set objOpenFile=objFSO.OpenTextFile(strPath,2)



   ObjOpenFile.write(request.form("newpass1"))



   ObjOpenFile.close

   set ObjOpenFile=nothing

   set ObjFSO=nothing

end if

[/code:1]
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
خوب ، حالا كه برنامه ات رو خوندم و هاستت رو هم ديدم. اين مشكل از همون هاست هست.
بايد بتوني دسترسي نوشتن روي يك دايركتوري بگيري. يا خودت اين كار رو مي توني از كنترل پنلت بكني و يا اينكه نامه بزني و از مديريت هاستت بخواي كه اين كار رو برات انجام بدند.

ولي من پيشنهاد مي كنم اگه ديتابيس هم رو هاستت داري ، password رو توی اون ذخیره کنی که هم امنیتش بالاتره و هم راحت تره
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
در مورد سرورهاي ويندوز معمولا يك شاخه به جز شاخه اصلي سايت براي ديتا بيس قرار ميدن..
دليل اين كار امنيت اون هستش چون اون شاخه ديتا بيس هميشه بالاتر از روت شما و در اونجايي قرار داره كه اطلاعات اصلي سايت شما در اونجا ذخيره شده هستش... و در حالت عادي بازديد كنند نميتونه از اون شاخه بازديد كنه مثلا ممكنه شما شاخه ديتابيستونو با نام db در روت قرار داده باشيد بعد اگر امكان نمايش محتواي شاخه هاي سايت شما غير فعال نشده باشه اون فايل ديتا بيستونو وقتي كه بازديد كننده اسم سايتتونو و بعدش نام شاخه ديتا بيستونو بزنه ميتونه راحت اون فايل رو ببينه حتي دريافتش كنه!! براي همين ميان يه شاخه بالاتر از روت در نظر ميگيرن كه دسترسي اون رو فول ميكنن چون هيچكس غير از خود شما نميتونه به اون دسترسي داشته باشه و معمولا فايلي كه در اون شاخه هستش رو با /../.. فرا ميخونن...يعني اينكه آدرس نميدن...
شما هم ميتونيد همين كار رو بكنيد در شاخه اي كه در بالاتر از روت قرار داده ديتا بيستون قرار بدين.. البته فكر كنم با اين تفاصيري كه شما گفتين هيچ امكاني سرورتون بهتون نداده باشه پس بهتره به خودشون بگيد كه اين شاخه رو براتون در اونجا ايجاد كنند و شما فيلهاي مهم و ديتا بيستونو اون تو بريزيد...

در ضمن چرا سرور هاي ايراني اينطورين؟! يعني كاربرارو په په فرض كردن :D كه يك كنترل پنل درست و حسابي به كاربر نميدن.!!؟؟؟
بابا كسي كه سايت داره بايد بتونه تمام اختيارات سايت رو دردست بگيره ....!!!


موفق باشيد
مجيد
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
كنترل پنل درست و حسابي تو سرشون بخوره. اين هاست اصلا كنترل پنل نداره :?

لطفا بهم بگيد اصلا اين كاري كه ميخوام انجام بدم ممكنه يا نه. من ميخوام صفحه هاي asp به چند تا فايل دسترسي داشته باشند و بتونن اونا رو تغيير بدن ولي ديگران به اون فايلها دسترسي نداشته باشند.

اين File Permission چه جوری تلفظ میشه؟ :oops:
 

Virgo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
0
شما ميخواين تو چه فايلهايي تغيير بدين!؟؟

خب ميتونيد همرو توي يك شاخه برزيد و فقط به اون شاخه پرميشن بدين...



مجيد
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
دوستان عزيز سلام :D

نويد جان . شما يه لطفي بكن ببين توي ريشه host شما يه فولدر بايد باشه با نام fpdb .
اون جور كه من كار كردم فقط تو اين folder به شما اجازه نوشتن روي فايل داده ميشود . ;)

اميدواره اين host شما ديگه فولدر fpdb داشته باشه :D
 

Flash_MX

Registered User
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
2
سن
39
اينجا رو با uname و password زير تست كن
<a href='http://www.mahvarghane.com/password.asp' target='_blank'>http://www.mahvarghane.com/password.asp</a>

username : navid
password : 123
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
سلام!
بله اين پوشه رو داره تماس هم گرفتم گفتن تو اين پوشه ميتونم بنويسم ولي هر كاري كردم نشد :(
شما ميشه اون كدي رو كه باهاش يه فايل رو روي سرورتون مينويسيد برام بنويسيد تا ببينم اشكال از كد منه يا سرور؟
من از مطلب قبلي شما سردر نيوردم ميشه بيشتر توضيح بديد؟
 
بالا