• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل عجيب

maverick.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با یک مشکل برخورد کردم که برام خیلی عجیبه و اگر کسی کمکم کنه ممنون می شم .
من یک لپتاپ را خواستم به شبکهمتصل کنم.
شبکه از نوع ورک گروپ هست . اما هرکاری می کنم این نوتبوک نه دسترسی به منابع سایر سیستمها داره و نه سایر سیستمها به این نوتبوک دسترسی دارن .
سعی کردم با ویزارد ویندوز این کارو کنم که نشد . دستی هم تست کردم اما نشد .
تونستم از طریق شبکه به اینترنت وصل بشم اما پرینتر و هارد سایر سیستمها را نشد کاری کنم .
در ضمن یک یوزر در سایر کامپیوترها تعریف کردم که در این سیستم هم وجود داره . اما بازم پیغام میده شما به سرور ورک گروپ اجازه دسترسی ندارین . به هر صورت کلافم کرده حتی فایروال ویندوز اکس پی که روی سرویس پک 2 هست را غیر فعال کردم اما فایده نداشت .
کسی میدونه چه کاری می تونم انجام بدم ؟

ipc110

Registered User
لایک‌ها
52
به نقل از maverick.ir :
من با یک مشکل برخورد کردم که برام خیلی عجیبه و اگر کسی کمکم کنه ممنون می شم .
من یک لپتاپ را خواستم به شبکهمتصل کنم.
شبکه از نوع ورک گروپ هست . اما هرکاری می کنم این نوتبوک نه دسترسی به منابع سایر سیستمها داره و نه سایر سیستمها به این نوتبوک دسترسی دارن .
سعی کردم با ویزارد ویندوز این کارو کنم که نشد . دستی هم تست کردم اما نشد .
تونستم از طریق شبکه به اینترنت وصل بشم اما پرینتر و هارد سایر سیستمها را نشد کاری کنم .
در ضمن یک یوزر در سایر کامپیوترها تعریف کردم که در این سیستم هم وجود داره . اما بازم پیغام میده شما به سرور ورک گروپ اجازه دسترسی ندارین . به هر صورت کلافم کرده حتی فایروال ویندوز اکس پی که روی سرویس پک 2 هست را غیر فعال کردم اما فایده نداشت .
کسی میدونه چه کاری می تونم انجام بدم ؟

اولا از سلامت کابل شبکه و سرسیم مطمئن شو.
ثانیا اگر ویندوز xp روی نوت بوک داری IP را از حالت دستی دربیار و بگذار خود ویندوز XP بصورت اتوماتیک IP درنظر بگیرد.
ثالثا اسم ورک گروپ را در نوت بوک دقیقا هم اسم ورک گروپ در سایر کامپیوترها تعریف کن.
رابعا از دستورات PING و مشابه برای مطمئن شدن از سلامت کارت شبکه نوت بوک استفاده کن.

فاضلی
8923890 - 8923889

maverick.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ipc110 :
اولا از سلامت کابل شبکه و سرسیم مطمئن شو.
ثانیا اگر ویندوز xp روی نوت بوک داری IP را از حالت دستی دربیار و بگذار خود ویندوز XP بصورت اتوماتیک IP درنظر بگیرد.
ثالثا اسم ورک گروپ را در نوت بوک دقیقا هم اسم ورک گروپ در سایر کامپیوترها تعریف کن.
رابعا از دستورات PING و مشابه برای مطمئن شدن از سلامت کارت شبکه نوت بوک استفاده کن.

فاضلی
8923890 - 8923889
سلام :
همه اينكارا رو كردم اما جواب نميد ه
پينگ مي كنه اما نمي توتم هارد را شير كنم جواب نمي ده!!!!!! اگر اين كارا رو نكرده بودم و جواب نگرفته بودم ه نمي گفتم عجيبه!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
رو هارد کلیک سمت راست کن
منظورم پارتیشن هست
بعد تو قسمت کامنت یه چیز بنویس و شر کن
firewall غیرفعال کن
Ip خودت رو 192.168.0.1 بده و اونی که رو هم 2 بده

اسم workgroup رو هم چک کن
باید یکی باشن