آژانس هواپیمایی
pop up

مشكل لينك به لوگو

شروع موضوع توسط sh7228 ‏18 مارس 2003 در انجمن بایگانی

  1. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    آقا من يه لوگو ساختم خير سرم .. بعد اين كد رو واسه لينك بهش دادم .. اما نمي دونم چرا قابليت لينك رو نداره .. يه نيگاهي بش بندازين و لطفا مشكلشو برام بنويسين
    [code:1]<a href=http://sh7228.blogspot.com><object><embed src="http://www.boomspeed.com/sh7228/logo.swf" width="88" height="31"></embed></object></a><br>[/code:1]

    در ضمن من اينو با برنامه flax ساختم .. اما فكر نكنم به خاطره اين باشه چون اين برنامه فايل هارو با پسوند .swf ذخيره ميكنه .. خلاصه كمك :(
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    دو طرف url مربوطه به آدرسي كه بايد ديده بشه بايد از " استفاده كني...
    اينجوري:
    [code:1]<a href="http://sh7228.blogspot.com"><object><embed src="http://www.boomspeed.com/sh7228/logo.swf" width="88" height="31"></embed></object></a><br>[/code:1]
     
  3. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    توی لوگو اگه می تونی لينک رو با خود فلش بگنجون .. معمولا لينک های انيميشن های فلش يا لوگوهای فلش را داخل خودشون ايجاد می کنند..
     
  4. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    احسان اون كارو كردم اما باز هم درست نشد .. راهه ديگه كسي ميدونه؟؟؟؟
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    ببين اگه نمي خواي با خود ماكرومديا فلش كار كني به نظر من آلترناتيوت بايد swish باشه كه به پاي خود فلش نمي رسه ولي يه محيط ساده و تر تميزي داره .. تا جايي كه مي دونم توش خيلي راحت مي توني يه لينك روي همين لوگو بذاري .. شايد توي اون برنامه اي هم كه داري باهاش كار مي كني اينو بشه انجام داد البته.. (پس خلاصه اش اينكه لينك رو توي خود swf تعبيه كن)
     
  6. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    ممنون با swish درست شد
     
  7. boxilink