• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل من با اديتور Htmlarea

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
من 2 تا مشكل اساسي با اين اديتور دارم كه حدود 6-7 ماهي هست كه دارم تحملش مي كنم ولي ديگه داره رو اعصابم راه ميره لامصب .....
1- وقتي Enter ميزنم فاصله اي كه بين خط ميندازه زياد تر از معمول هست.تقريبا 2 برابر
2- وقتي تو يه مطلب از جدول استفاده مي كنم و پست ميكنم 6-7 خط بالاي جدول خالي ميذاره و جدول رو مي بره پايين .. چه با خودش جدول بكشم چه برم تو محيط Html كدهاي جدول رو بنويسم
تو رو خدا كمك كنيد ... :( :( :( :( :( :(

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
محمد جان من اينو واسه سايت گواشير ميخوام... يه سايت گروهي هست . بعضي از دوستان نمي تونن با كد كار كنن . براي قرار دادن عكس و فونت و.....

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
نويد يه راه حل داد براي اون تگ <p> گفت به جاي Enter از Shift+Enter استفاده كنم ... اينجوري يه تگ <br> به جاي <p> اضافه ميكنه ... اما هنوز مشكل Table حل نشده ....... Plz راه حل .....

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از shifte shab :
نويد يه راه حل داد براي اون تگ <p> گفت به جاي Enter از Shift+Enter استفاده كنم ... اينجوري يه تگ <br> به جاي <p> اضافه ميكنه ... اما هنوز مشكل Table حل نشده ....... Plz راه حل .....
درسته عزیز بهترین راه همین روش هستش
شما زمانی که در HTMLArea اینتر میزنید در واقع تگهای Divدرست میشه به همین خاطر فاصله بین خطها بیشتر از حد معمول مبشه.
برای مشکل جدولها فکر کنم اگر برای آنها یه استایل تعریف کنید بهتره باشه. (البته من خودم امتحان نکردم)

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
نميشه .... آخه خيلي چيز عجيبيه .... يعني تا حالا براي كسي پيش نيومده كه به مشكل جدول بر بخوره؟؟؟؟؟؟؟ الان شمردم ديدم 16 خط بالاي جدولم خالي گذاشته و از خط 17 جدول رو نشون ميده !!!!!

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
آقا روح الله از شمس الضحي يه راه حل ديگه براي او تگ <p> اضافه دادن : كه اول متن رو داخل نوت پد بنويسيم يا اگه تو word نوشتيم ببريمش تو نوت پد بعد از اونجا كپي كنيم تو editor . اينم يه روش خوبه .... من از اين روش براي وقتهايي كه فونت يا رنگ نوشته هام به هم ميريزه استفاده مي كنم

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
بازم آقاي روح الله نادر لو از شمس الضحي به دادم رسيد... مشكل Table اينه كه بايد Text Formatting رو روي none قرار مي دادم.... ممنون آقا روح الله.

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
يه مشكل جديد پيدا كردم اونجايي كه من ام تي رو نصب كردم و اديتور htmlarea رو هم گذاشتم روش يه بخش انگليسي هم داريم ..... حالا اين اديتور فارسي شده نميذاره مثل آدم توش انگليسي بنويسيم .... كسي راه حلش رو مي دونه؟؟؟؟

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
يه راه حل كه به ذهن خودم رسيده اينه كه برم يه ساب دومين بسازم و يه ام تي هم اونجا نصب كنم و اديتور اصلي رو سوار كنم.... غير از اين راه ديگه اي نيست؟؟؟

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
خوشم مياد بچه هاي پي تي خيلي تحويلم ميگيرن ....
بازم آقا روح الله جوابم رو داد : براي متن هاي فارسي از :
<div style="text-align:justify;direction:rtl">
...
</div>
و براي متن هاي انگليسي از :
<div style="text-align:justify;direction:ltr">
...
</div>
استفاده كنيد .(با خودم بودم آخه كسي نمياد اينجا كه :( )

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
آره ممنووووووووووووووووووووووووووووون اگه شما نبودين الان حيروووون بودم ... اينجا كسي تحويلم نگرفت......... بازم ممنون

بالا