• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل مهم در انتخاب گوشي نوكيا

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت تماي دوستان عزيز و گرامي.

دوستان عزيز و گرامي قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوالات من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

من سوالات بسيار مهمي داشتم كه مي خواستم مطرح كنم .

من مي خواهم يك گوشي نوكيا مدل 6600 بخرم.

نظر شما چيست؟

چگونه متوجه شوم اصل است؟

آيا قديمي نيست؟

ضمنا" مي شود روي اين مدل آنتي ويروس نصب كرد؟

باز هم از شمادوستان گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي ميكنيد و به سوالات من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر ميكنم.

هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

ارادتمندشما.

آريا.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فکر کنم الان همه 6600 ها چینی باشند. قدیمی که هست ولی بستگی داره چقدر بخوای بابت گوشی بدی توی اون رنج قیمت گوشی برنامه خور دیگه نیست. آنتی ویروس هم روش نصب میشه البته باید حتما آپدیت باشه که خوب کار کنه. باز اگر رنج قیمت بدی بهتره. 6670 به پولت نمیخوره؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فکر کنم الان همه 6600 ها چینی باشند

ولابد این چینی ها با اون چینی های سونی اریکسون فرق میکنن؟؟ نه؟؟

این گوشی علاوه بر اینکه خیلی قدیمی هست و القابی همچون جواد رو هم یدک میکشه....امکاناتش هم واقعا تعطیله....بهتره یکم پول روش بزارید و یه چیز بهتری بخرید....خرید اون در حال حاضر اشتباه هست

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
حرفهای مازیار تایید میشه ! این گوشی خیلی جواده ! آنتی ویروس هم میتونی روش نصب کنی !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
6600 مال عهد بوقه، صرف "برنامه خور" بودن نباید آدم تن بده به یه همچین گوشی یی! مگه خیلی وقت اضافه داشته باشید و ندونید چطور پرش کنید...
170.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نمیشه این اسم منحوس سونی اریکسون رو هر جای بی ربطی نیاری

نه نمیشه....گفتم یه شفاف سازی بکنم که انقدر دم از گوشی چینی نزنید....

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت تماي دوستان عزيز و گرامي.

دوستان عزيز و گرامي قبل از هر چيز از اينكه لطف مي كنيد و به سوالات من جواب مي دهيد از شما بسيار تشكر ميكنم.

من سوالات بسيار مهمي داشتم كه مي خواستم مطرح كنم .

من مي خواهم يك گوشي نوكيا مدل 6600 بخرم.

نظر شما چيست؟

چگونه متوجه شوم اصل است؟

آيا قديمي نيست؟

ضمنا" مي شود روي اين مدل آنتي ويروس نصب كرد؟

باز هم از شمادوستان گرامي و عزيزم به خاطر اينكه لطف مي كنيد و من را راهنمايي ميكنيد و به سوالات من پاسخ مي دهيد بسيار تشكر ميكنم.

هميشه سلامت و شاد و موفق باشيد.

ارادتمندشما.

آريا.

سلام دوست عزیز. گوشی که انتخاب کردی گوشی خوبیه. کار به قدیمی و جدید بودنشم ندارم چون گذشت زمان موجب کم شدن امکانات و مزایای یک گوشی نمیشه!

در رابطه با اصل بودنش میتونی اول زیر باطریش و روی جعبه ش رو نگاه کنی که نوشته باشه ساخت فنلاند. بعدش با زدن کد #06#* شماره سریال گوشی رو چک کن به اینصورت که رقم وسط (رقم هشتم) صفر باشه. این شماره سریال روی مانیتورو همچنین با شماره زیر باطری و روی جعبه (جلوی عبارت IMEI) چک کن و هرسه باید یکی باشه.

انواع و اقسام آنتی ویروسها هم روی این گوشی نصب میشه.

کلا گوشی بسیار بی آزار و درعین حال قدرتمندیه و تنها عیبش شاید صدای کمش باشه.

دررابطه با صحبتهایی که پیرامونش میشه مبنی بر خز بودن و جواد شدن و مانند اون یادت باشه گوشی زیاد میشه که امتحانشو پس داده باشه و از این امتحان سرفراز بیرون اومده باشه. بنابراین ازش استقبال میشه:)

موفق باشی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه نمیشه....گفتم یه شفاف سازی بکنم که انقدر دم از گوشی چینی نزنید....

مگه کسی گفت گوشی چینی خوبه!؟ اتفاقا منظورم از گفتنش همین بود که هواسش باشه که داره گوشی چینی میخره تا اونجایی هم که من میدونم منظور اکثریت از اصل بودن گوشی چینی نبودن اونه!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آريا ! میگم الان قيمتی که برای 6600 داری چقدر هست !؟ يعنی چند بهت قيمت دادن !؟ شايد با يکمی اینور و اونور کردن بشه گزينه مناسب تری هم پيدا کرد
298.gif

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
این گوش القابی چون "جواد دوصفر"، "عبدالله دوصفر" ، "66 جواد" و القابی از این دست را با خود یدک میکشد.
حالا انتخاب با شماست.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
عجیبه که میشنوم هنوز هم کسی تصمیمی داره این گوشی رو بخره!
167.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
مگه کسی گفت گوشی چینی خوبه!؟ اتفاقا منظورم از گفتنش همین بود که هواسش باشه که داره گوشی چینی میخره تا اونجایی هم که من میدونم منظور اکثریت از اصل بودن گوشی چینی نبودن اونه!

خب شاید اگه خود کارگرهای چینی اونو طراحی کنن و بسازن همینطور که شما میگی باشه!:D ولی خب اگه زیر نظر مهندسان و کارشناسان و ... باشه و هر کدون از قطعاتش از جایی بیاد اینطور نیست:happy:

ضمن اینکه الان همه شرکتهایی الکترونیکی درست حسابی محصولاتشون چینی هست اون جماعت عقب مونده فروشنده که چند سال پیش میگفتن چینی هست اصل نیست!! و فقط ژاپنیش رو بخرید دیگه اونها هم متوجه شدن که اشتباه میکردن!!:lol:

تا جایی که منم میدونم همون اکثریت که گوشی نوکیای غیر فنلاندی رو غیر اصل میدونن قبلا هم در این فروم و هر جای دیگه موجبات مضحکه شدن خودشون رو فراهم آورده بودن!:happy: بعیده از شما که نظر غلط اون عده عام رو ملاک قرار بدید;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تا جایی که منم میدونم همون اکثریت که گوشی نوکیای غیر فنلاندی رو غیر اصل میدونن قبلا هم در این فروم و هر جای دیگه موجبات مضحکه شدن خودشون رو فراهم آورده بودن;)

اره واقعا راست میگی هنوز یه عده فکر میکنن نوکیا اصل یعنی فقط فنلاندی :blink:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب شاید اگه خود کارگرهای چینی اونو طراحی کنن و بسازن همینطور که شما میگی باشه!:D ولی خب اگه زیر نظر مهندسان و کارشناسان و ... باشه و هر کدون از قطعاتش از جایی بیاد اینطور نیست:happy:

ضمن اینکه الان همه شرکتهایی الکترونیکی درست حسابی محصولاتشون چینی هست اون جماعت عقب مونده فروشنده که چند سال پیش میگفتن چینی هست اصل نیست!! و فقط ژاپنیش رو بخرید دیگه اونها هم متوجه شدن که اشتباه میکردن!!:lol:

تا جایی که منم میدونم همون اکثریت که گوشی نوکیای غیر فنلاندی رو غیر اصل میدونن قبلا هم در این فروم و هر جای دیگه موجبات مضحکه شدن خودشون رو فراهم آورده بودن!:happy: بعیده از شما که نظر غلط اون عده عام رو ملاک قرار بدید;)

خوبه که از ملت و صنعت چین اینطور متعصبانه دفاع میکنید!
به هر حال اون اجناس بنجل چینی ارزونی شما باد. ما از گوشیهای فنلاندی استفاده خواهیم کرد.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ما از گوشیهای فنلاندی استفاده خواهیم کرد

زیادی مطمینی....شاید مجبور شی از نوع ایرانی مشابه فنلاند استفاده کنی!!

در نظر بگیر سال دیگه میری تو مغازه موبایل فروشی:

- اقا n95 فنلاند داری؟؟

- نه داداش مشابه اش رو دارم N95 ایران!! با گارانتی داخلی ....lol چیکار میکنی؟ میخوای؟ بیارم؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
زیادی مطمینی....شاید مجبور شی از نوع ایرانی مشابه فنلاند استفاده کنی!!

در نظر بگیر سال دیگه میری تو مغازه موبایل فروشی:

- اقا n95 فنلاند داری؟؟

- نه داداش مشابه اش رو دارم N95 ایران!! با گارانتی داخلی ....lol چیکار میکنی؟ میخوای؟ بیارم؟؟

اگر کسی بهت گفته نوکیا میخواهد کلا خط تولید فنلاند رو بیخیال بشه همه رو بیاره ایران! بدون سر کارت گذاشته!
:cool:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بنده خدا یه سوال پرسید، دوباره کار به کجا کشید...
به نظرم اگه گوشی برنامه خور می خواهند 6260 هم بد نیست، دست کم ظاهر خیلی بهتری نسبت به 6600 داره.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خوبه که از ملت و صنعت چین اینطور متعصبانه دفاع میکنید!
به هر حال اون اجناس بنجل چینی ارزونی شما باد. ما از گوشیهای فنلاندی استفاده خواهیم کرد.

میگم آلمانی هم بگیری بدک نیستا! ما از ملتش دفاع نکردیم! از سیاست سونی اریکسون که یواش یواش خط تولیدشو انتقال داد به چین دفاع کردیم;) کاری که نوکیا هم فهمیده باید انجام بده. هند و همین چین که خودت میگی!!:lol: حالا اگه کارگرهای چینی امثال 6600 و ... رو طراحی کردن و ساختن, کاملا حق با شماس و اصلا به درد نمیخوره:happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
میگم آلمانی هم بگیری بدک نیستا! ما از ملتش دفاع نکردیم! از سیاست سونی اریکسون که یواش یواش خط تولیدشو انتقال داد به چین دفاع کردیم;) کاری که نوکیا هم فهمیده باید انجام بده. هند و همین چین که خودت میگی!!:lol: حالا اگه کارگرهای چینی امثال 6600 و ... رو طراحی کردن و ساختن, کاملا حق با شماس و اصلا به درد نمیخوره:happy:

میگم شما که اینقدر به چین علاقه داری یک MVM یا چری بخر یکسری به جاده چالوس بزن. البته حتما قبل از سفر صدقه بده.
:D

بالا