• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل مهم در انتخاب گوشي نوكيا

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
میگم شما که اینقدر به چین علاقه داری یک MVM یا چری بخر یکسری به جاده چالوس بزن. البته حتما قبل از سفر صدقه بده.
:D

نه آقا جون شما فنلاندی بخر MVM رو هم بیخیال شو! هر چند از ماتیز هم خیلی ها میگن بهتره:cool:
کاری ندارم تا پارسال که همش میگفتی فنلاند و فقط فنلاند! و میگفتی نوکیا اونقدر پولدار هست! ( شرکت 14هم جهان) که اگه ضرر هم بده باز هم دست از فنلاند بر نمیداره!!:wacko: ( انگار نوکیا دلش برا جیب من و شما سوخته!!:wacko: ) بعد دیدیم که هنوز یک سال نشده پاش به هند و چین هم باز شده. حالا باشه چیزی نیست. سال دیگه هم سلام میکنم به شما.

وقتی ما برای شرکتمون رفتن از آلمان جنس بخرن و قرار داد ببندن ( در و پنجره یو پی وی سی ) اونها خودشون گفتن از چین برای شما میفرستیم!! وقتی تعجب روئسای شرکت رو دیدن گفتن دقیقا همین مهندسان و ... که اینجا نظارت میکنن اونجا ( چین ) هم هستن و هیچ وقت آبروی خودشون رو زیر سووال نمیبرن! و در حقیقت محصول چینی اون شرکت همون محصول آلمانی اون شرکت هست منتها در یک نقطه دیگه از جهان.
اما مساله اینه که همون چین غیر از این تولیدات استاندارد و مورد تایید سازنده اصلی 1000 مورد تقلید و به قول شما جنس بنجول و تقلبی هم میزنه;) ( که زیر نظر هیچ کدون از شرکتهای معتبر هم نیست:cool: ) وقتی شمای ایرانی میری چین ( به خاطر مسائل اقتصادی و هزینه کمتر و هزار مورد دیگه مثل بنداز در رو!!! ) دقیقا مستقییم میری اون جنس آشغاله رو میخری!!!! حالا اینجا دیگه نمیشه گفت همه محصولات چینی بی کیفیت هستن چون شما ارزونترین و بیکیفیت ترین رو خریدی. و تو این بین شرکتهایی مثل همین سونی اریکسون و سونی یا صدها شرکت الکترونیکی و ... که در دنیا معتبر هستن تولیدات چینیشون مطابق با استانداردهای خودشون تو کشورهای غربی هست.

بد نیست بدونین که مثلا استادندارترین و معتبر ترین کارخونه سیمان دنیا رو فقط آمریکا و آلمان دارن ولی جدیدا پس از بازدید از امکانات و تولیدات یک کارخونه چینی همون استانداردها داره یک کارخونه سیمان چینی هم داده میشه که در دنیا بی نظیر هست. هر چند همون چین ممکنه سیمان با کیفیت به مراتب بدتر از ایران هم در یک کارخونه بی نام و نشون دیگش تولید کنه!:cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر کسی بهت گفته نوکیا میخواهد کلا خط تولید فنلاند رو بیخیال بشه همه رو بیاره ایران! بدون سر کارت گذاشته!
:cool:

همچین چیزی که خب معلومه محال باهوش....

خیلی داری دست و پا میزنی ولی بد جور همکاری نوکیا با ایران ضد حال بود ها نه؟؟....هرچی هم بگی بد تر میشه...ولش کن همش نزن!!

اگه کسی بهت گفته بعد از جریان همکاری نوکیا با ایران میتونی تو ایران نوکیا فنلاند بخری بدون سر کار رفتی!!:p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه آقا جون شما فنلاندی بخر MVM رو هم بیخیال شو! هر چند از ماتیز هم خیلی ها میگن بهتره:cool:
کاری ندارم تا پارسال که همش میگفتی فنلاند و فقط فنلاند! و میگفتی نوکیا اونقدر پولدار هست! ( شرکت 14هم جهان) که اگه ضرر هم بده باز هم دست از فنلاند بر نمیداره!!:wacko: ( انگار نوکیا دلش برا جیب من و شما سوخته!!:wacko: ) بعد دیدیم که هنوز یک سال نشده پاش به هند و چین هم باز شده. حالا باشه چیزی نیست. سال دیگه هم سلام میکنم به شما.

وقتی ما برای شرکتمون رفتن از آلمان جنس بخرن و قرار داد ببندن ( در و پنجره یو پی وی سی ) اونها خودشون گفتن از چین برای شما میفرستیم!! وقتی تعجب روئسای شرکت رو دیدن گفتن دقیقا همین مهندسان و ... که اینجا نظارت میکنن اونجا ( چین ) هم هستن و هیچ وقت آبروی خودشون رو زیر سووال نمیبرن! و در حقیقت محصول چینی اون شرکت همون محصول آلمانی اون شرکت هست منتها در یک نقطه دیگه از جهان.
اما مساله اینه که همون چین غیر از این تولیدات استاندارد و مورد تایید سازنده اصلی 1000 مورد تقلید و به قول شما جنس بنجول و تقلبی هم میزنه;) ( که زیر نظر هیچ کدون از شرکتهای معتبر هم نیست:cool: ) وقتی شمای ایرانی میری چین ( به خاطر مسائل اقتصادی و هزینه کمتر و هزار مورد دیگه مثل بنداز در رو!!! ) دقیقا مستقییم میری اون جنس آشغاله رو میخری!!!! حالا اینجا دیگه نمیشه گفت همه محصولات چینی بی کیفیت هستن چون شما ارزونترین و بیکیفیت ترین رو خریدی. و تو این بین شرکتهایی مثل همین سونی اریکسون و سونی یا صدها شرکت الکترونیکی و ... که در دنیا معتبر هستن تولیدات چینیشون مطابق با استانداردهای خودشون تو کشورهای غربی هست.

بد نیست بدونین که مثلا استادندارترین و معتبر ترین کارخونه سیمان دنیا رو فقط آمریکا و آلمان دارن ولی جدیدا پس از بازدید از امکانات و تولیدات یک کارخونه چینی همون استانداردها داره یک کارخونه سیمان چینی هم داده میشه که در دنیا بی نظیر هست. هر چند همون چین ممکنه سیمان با کیفیت به مراتب بدتر از ایران هم در یک کارخونه بی نام و نشون دیگش تولید کنه!:cool:

البته این آرزوی شما و همه چینیهاست و برای رسیدن به اون تلاش میکنند ولی تا اونروز خیلی مونده. اگر شما باور میکنید آلمانیها دارند دستی دستی آخرین روش ساختشون رو میبرند میدن دست چینی ها باور کنید. چیزی که ما میبینیم برعکس این قضیه است

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
همچین چیزی که خب معلومه محال باهوش....

خیلی داری دست و پا میزنی ولی بد جور همکاری نوکیا با ایران ضد حال بود ها نه؟؟....هرچی هم بگی بد تر میشه...ولش کن همش نزن!!

اگه کسی بهت گفته بعد از جریان همکاری نوکیا با ایران میتونی تو ایران نوکیا فنلاند بخری بدون سر کار رفتی!!:p

حالا اون موقع ما نوکیا فنلاندی میخریم ببینیم بعدش شما چی داری بگی. واردات ممنوع که نشده عزیز.

ضمن اینکه آمدن نوکیا به ایران اصلا ضد حال نبود. ضد حال میتونست این باشه که مسئولین مملکتی به جای اینکه برند دنبال بهترین برند دنیا بروند دنبال برندهای سطح پایینی مثل سونی اریکسون و ال جی.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
خوبه که از ملت و صنعت چین اینطور متعصبانه دفاع میکنید!
به هر حال اون اجناس بنجل چینی ارزونی شما باد. ما از گوشیهای فنلاندی استفاده خواهیم کرد.

فعلا که دیگه خبری از چینی بودن نوکیا هم نخواهد بود ، چون از 1-2 سال دیگه ایران هم میخواد اسباب بازی بزنه
حالا برید هر چی چینی هست جمع کنید که 1-2 سال دیگه اسم اسباب بازی هم نمیشه روش گذاشت :lol: :lol: :lol: :lol:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته این آرزوی شما و همه چینیهاست و برای رسیدن به اون تلاش میکنند ولی تا اونروز خیلی مونده. اگر شما باور میکنید آلمانیها دارند دستی دستی آخرین روش ساختشون رو میبرند میدن دست چینی ها باور کنید. چیزی که ما میبینیم برعکس این قضیه است

مشکل شما اینجاست که مونتاژ کردن رو با انتقال تکنولوژی ساخت اشتباه گرفتید;)
و چون در ایران خودرو کار میکنید دارید همه چیز رو با شرایط پژو 405 و حتی 206 مقایسه میکنید که فقط برای تولید داخل هست و در تعداد کم شاید برای کشورهای همجوار درپیت و چلغوز! ولی مثلا سونی چینی یا آی میت یا موتورولا و ... زیر نظر کارخونه اصلی و نه فقط برای استفاده در چین یا ... هست بلکه برای تمام دنیا.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مشکل شما اینجاست که مونتاژ کردن رو با انتقال تکنولوژی ساخت اشتباه گرفتید;)
و چون در ایران خودرو کار میکنید دارید همه چیز رو با شرایط پژو 405 و حتی 206 مقایسه میکنید که فقط برای تولید داخل هست و در تعداد کم شاید برای کشورهای همجوار درپیت و چلغوز! ولی مثلا سونی چینی یا آی میت یا موتورولا و ... زیر نظر کارخونه اصلی و نه فقط برای استفاده در چین یا ... هست بلکه برای تمام دنیا.

البته مونتاژ هم معنای خودش رو داره منظورتون این نیست که فقط توی چین سرهم بندی میشه قطعات؟! اگر اینطوره در اشتباهید. قطعات رو همونجا میسازند برای همین هم کیفیت پایینی داره

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
معنی کیفیت پایین رو فهمیدیم....

مطمین باش نوکیا هم یکسری از قطعاتش همین جا ساخته خواهد شد پس در نتیجه:

قطعات رو همونجا میسازند برای همین هم کیفیت پایینی داره

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته مونتاژ هم معنای خودش رو داره منظورتون این نیست که فقط توی چین سرهم بندی میشه قطعات؟! اگر اینطوره در اشتباهید. قطعات رو همونجا میسازند برای همین هم کیفیت پایینی داره

اولا که مواد اولیه از کشورهای دیگه وارد میشه و دستگاه های ساخت هم مورد تایید شرکت سازنده هست حالا کاگر میخواد چینی باشه یا افغانی;) دوما گیریم که همه چیز در چین ساخته بشه.سیاست هر کمپانی در این قبال فرق میکنه مثلا نوکیا وقتی گوشی در چین یا ... میزنه کیفیتش پایین هست ( نظر خود شما و باقی دوستان) ولی مثلا سونی اریکسون نه ( مثلا دوستانی که W900 ژاپنی رو با چینی مقایسه کردن تفاوتی ندیدن یا همینطور M600 فرنسوی با چینی یا مثلا W810 سوئدی با چینی) این بر میگرده به سیاست و مدیریت اون شرکت.
من همون مثل ماشین رو مثال میزنم! مثلا پژوی فرانسه اصلا براش مهم نیست که 405 در ایران آتیش بگیره یا 206 چپ کنه! چون فقط برای ایرانه ولی اگه تنها خط تولید 206 جهان در ایران بود[!] باز هم اونقدر بیتفاوت بود؟!;)
سونی اریکسون هم خط اصلی تولیدش رو منتقل کرده به چین کاری که نوکیا هم به خاطر مسایل اقتصادی کم کم چاره ای نداره انجام بده ( هر چند به طور محدود) حالا یا چین یا هند یا ...
یا مثلا من هر چی متورولا تو بازار دیدم یا تایوانی هست یا تایلندی یا ... ( آمریکایی ندیدم) ولی هیچ وقت ندیدم کسی بیاد بناله که تایوانی بود و ال و بل!

من از چین دفاع نمیکنم.نه پسر خالم چینی هست و نه ... ولی واقعا سیاست اقتصادی چین جای تحسین داره. کاری کردن که بهترین شرکتهای جهان سرمایشون رو ببرن اونجا و خیلی ها کارخونه هاشون رو اونجا دایر کنن البته با دادن تسهیلات و تضمینهای لازم برای اینکه شرکت مورد نظر بتونه محصولاتش رو از اونجا برای خودش صادر کنه . کاری سیاست مداران ایرانی بعضی جاها اومدن اینجا انجام بدن ولی فقط به تولید شدن محصول توجه کردن! و اونهم فقط برای داخل کشور و نتیجش این شده که هر چیزی تو ایران اومده مونتاژ و ساخته شده به گند کشیده شده ( نمونه اش همین مانیتور LG که دارم الان توش نگاه میکنم!:D )

بله شما درست میگین . هیچ وقت آلمانی ها تکنولوژی شون رو به چینی ها نمیدن و غیر از این هم نیست ولی مساله اینه که شما به عنوان مثلا تولید کننده یا ... میتونی از دستگاه های اونها استفاده کنی ( بخری) ولی فقط در حد روشن خاموش و استفاده معمولی!;) و به محض خرابی و مشکل در دستگاه علاوه بر اینکه به اونها نیاز داری , نمیذارن حتی موقع کارشون به اونها نزدیک بشی;) دیگه چه برسه به اینکه خودت بخوای اون دستگاه رو درست کنی!!!!!!:cool:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
معنی کیفیت پایین رو فهمیدیم....

مطمین باش نوکیا هم یکسری از قطعاتش همین جا ساخته خواهد شد پس در نتیجه:

خوب طبیعیه بعد از دو سه سال ایران هم یکسری قطعات رو بزنه ولی مهم اینه که نوکیای فنلاندی همیشه گیر میاد مثل سونی اریکسون نیست که کلا بشه چینی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خوب طبیعیه بعد از دو سه سال ایران هم یکسری قطعات رو بزنه ولی مهم اینه که نوکیای فنلاندی همیشه گیر میاد مثل سونی اریکسون نیست که کلا بشه چینی
سیاست مدارها رو دیدی چطوری حرف میزنن؟ سفسطه تو سفسطه و اخر هم یه نتیجه گیری ...

عجب....تا حالا مونتاژ قرار بود بکنن بعد ساختن یکسری قطعات طبیعی شد؟!!

واقعا که تعصب چه کار ها که نمیکنه!!

بعد سونی اریکسون کلا چینیه؟؟

نمیدونم واقعا نمیدونی یا خودت رو میزنی به اون راه؟ پس فرانسوی( سری P ,M600,W950) و سویدی( یکسری w810) و ژاپنی ( W900,...) چی هستن؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سیاست مدارها رو دیدی چطوری حرف میزنن؟ سفسطه تو سفسطه و اخر هم یه نتیجه گیری ...

عجب....تا حالا مونتاژ قرار بود بکنن بعد ساختن یکسری قطعات طبیعی شد؟!!

واقعا که تعصب چه کار ها که نمیکنه!!

بعد سونی اریکسون کلا چینیه؟؟

نمیدونم واقعا نمیدونی یا خودت رو میزنی به اون راه؟ پس فرانسوی( سری P ,M600,W950) و سویدی( یکسری w810) و ژاپنی ( W900,...) چی هستن؟

مشکل اصلی شما اینه که رفتی توی فاز دفاع از سونی اریکسون و به هر جایی هم چنگ میندازی. ایران هنوز 2 هفته نیست با نوکیا قرار داد بسته فکر کردی توی این دو هفته برای قطعه سازی موبایل برنامه ریزی شده!؟ زهی خیال باطل. حالا اگر این مونتاژ 2-3 سال دوام آورد شاید از واردات صرف و سرهم بندی بشه به ساخت قستهای کم ارزش موبایل هم رسید.

راستی خسته نباشید اینهمه گوشی غیر چینی سوتی اریکسون شمردی فکر کنم چهار پنج مدلی شد . خسته نباشی.

اینهم یک خبر که کم هم بیربط نیست. کاش آقایون بروند وکیل این افراد بشوند و ثابت کنند جنس چینی بهتر از آلمانیه و باید به این چند نفر جایزه هم داد! خبر رو بخوانید حال کنید.(خداوکیلی جنس چینی فقط به ارزونی و بی کیفیتی معروفه ببینید چه طرفدارایی پیدا کرده)

در پي حك مارك‌هاي تقلبي آلماني و ژاپني بر روي بلبرينگ‌هاي چيني،
تحقيقات پليسي براي شناسايي ردپاي متهمان اصلي اين پرونده در بازارهاي پايتخت آغاز
شد

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به هر جال ما همون حرفی رو که پارسال هم تو همین فروم میزدیم رو الان هم میزنیم . ولی شما پارسال میگفتی که " به هیچ عنوان و عمرا " نوکیا سراغ چین و ... نمیره. ولی با گذشت یک سال چین که هیچ رفته سراغ هند و ...
و حالا شما حرفتون رو عوض کردی که میگی اگه چینی یا هر جای دیگه هم باشه , فنلاندی هم هست!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
هر جور راحتی....سرت رو بکن زیر برف و دوربرت رو نیگا نکن....اصلا به ما چه ....برو نوکیا مال هر کشوری یا فنلاند یا ایران هست بخر...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به هر جال ما همون حرفی رو که پارسال هم تو همین فروم میزدیم رو الان هم میزنیم . ولی شما پارسال میگفتی که " به هیچ عنوان و عمرا " نوکیا سراغ چین و ... نمیره. ولی با گذشت یک سال چین که هیچ رفته سراغ هند و ...
و حالا شما حرفتون رو عوض کردی که میگی اگه چینی یا هر جای دیگه هم باشه , فنلاندی هم هست!

دیگه حرف منو تحریف نکنید. همون موقع هم نوکیای چینی داشتیم! چیز جدیدی کشف نکردی! ولی چیزی که شما نفهمیدی اینه که تاسیس یک کارخانه در ایران! خیلی فرق داره با انتقال خط تولید از فنلاند به ایران یا هند یا چین! خوبه که هنوز هم خیلی از گوشیهای نوکیا فنلاندی هستند و هر کسی مثل ما از جنس بنجل چینی بدش بیاد دستش بازه برای انتخاب از بین مدلهای متعدد نوکیای فنلاند.. به هر حال شما داری خودکشی میکنی که یکی بگه جنس چینی خوبه نه آقا چینی خوب نیست حالا مال هر برندی باشه. حتی برای مشاوره هم خرید گوشی چینی چه نوکیا چه سونی اریکسون رو پیشنهاتد نمیدم ولی شما نیمتونی چنین کاری بکنی چون گوشیهای غیر چینی سونی اریکسون خیلی محدوده و کم تنوع.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دیگه حرف منو تحریف نکنید. همون موقع هم نوکیای چینی داشتیم! چیز جدیدی کشف نکردی! ولی چیزی که شما نفهمیدی اینه که تاسیس یک کارخانه در ایران! خیلی فرق داره با انتقال خط تولید از فنلاند به ایران یا هند یا چین! خوبه که هنوز هم خیلی از گوشیهای نوکیا فنلاندی هستند و هر کسی مثل ما از جنس بنجل چینی بدش بیاد دستش بازه برای انتخاب از بین مدلهای متعدد نوکیای فنلاند.. به هر حال شما داری خودکشی میکنی که یکی بگه جنس چینی خوبه نه آقا چینی خوب نیست حالا مال هر برندی باشه. حتی برای مشاوره هم خرید گوشی چینی چه نوکیا چه سونی اریکسون رو پیشنهاتد نمیدم ولی شما نیمتونی چنین کاری بکنی چون گوشیهای غیر چینی سونی اریکسون خیلی محدوده و کم تنوع.

نه شما حرفو منحرف میکنی. من دقیقا یادمه هنوز!:D
اتفاقا از شانس شما یک دوره کلاسهای ISO 9001 : 2000 داره برای کارکنان شرکت ما برگزار میشه. میگم بد نیست شما هم شرکت کنی;)
اساتید همه زیر نظر شرکت گواهی نامه دهنده هستن و بیشتر خارج هستن . نکته جالبی که امروز یکی از همون مهندسان چند بار برای مثل بهش اشاره کرد اسم سونی و موتورولا بود حالا چرا؟
یکی از موارد مهم در این ایزو , کیفیت هست ( نه به اون معنای عامی که شما فکر میکنی) یکی از مواردی که کیفیت در iso رو تایید میکنه یکنواخت بودن پروسه تولید هست که یعنی جنس شرکت مورد نظر در همه حال با یک کیفیت تولید بشه . چیزی رو که در مورد همین گوشیهای سونی اریکسون دیدیم ولی ظاهرا نوکیا روی محصولاتش مدیریت کیفیت نداره!:D چون فنلاندیش یه جور و مجارش یه جور و چینیش هم بد از آب در میاد!:p

و در این بحث من برا همین گفتم سیاست چین قابل تقدیر هست و البته سیاست شرکتهایی مثل سونی - موتورولا - پاناسونیک و ...
اگه قبلا فقط یک چیزی میشنیدی که جنسهای چینی برای هر جا فرق میکنه من دیگه با توجه به گفته های اون جلسات کاملا مطمئن شدم که اینطوره:happy: یعنی مثلا اسباب بازی چینی که میاد ایران با اونی که میره کانادا فرق داره و به توجه به وضع مالی مردم هر کشور جنس وارد میشه و مغلومه چه جنسی تو ایران میاد! ;)

ولی به هر حال شرکتهای بزرگ با دارا بودن استانداردهایی که گفتم کیفیتشون همونی هست که میخوان . مثلا k750 که اول تولید شد با k750 الانی که حدودا 196 $ قیمت داره تفاوتی نداره ولی خب ظاهرا نوکیا داره ...:p که اون دیگه بر میگرده به ...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نه شما حرفو منحرف میکنی. من دقیقا یادمه هنوز!:D
اتفاقا از شانس شما یک دوره کلاسهای ISO 9001 : 2000 داره برای کارکنان شرکت ما برگزار میشه. میگم بد نیست شما هم شرکت کنی;)
اساتید همه زیر نظر شرکت گواهی نامه دهنده هستن و بیشتر خارج هستن . نکته جالبی که امروز یکی از همون مهندسان چند بار برای مثل بهش اشاره کرد اسم سونی و موتورولا بود حالا چرا؟
یکی از موارد مهم در این ایزو , کیفیت هست ( نه به اون معنای عامی که شما فکر میکنی) یکی از مواردی که کیفیت در iso رو تایید میکنه یکنواخت بودن پروسه تولید هست که یعنی جنس شرکت مورد نظر در همه حال با یک کیفیت تولید بشه . چیزی رو که در مورد همین گوشیهای سونی اریکسون دیدیم ولی ظاهرا نوکیا روی محصولاتش مدیریت کیفیت نداره!:D چون فنلاندیش یه جور و مجارش یه جور و چینیش هم بد از آب در میاد!:p

و در این بحث من برا همین گفتم سیاست چین قابل تقدیر هست و البته سیاست شرکتهایی مثل سونی - موتورولا - پاناسونیک و ...
اگه قبلا فقط یک چیزی میشنیدی که جنسهای چینی برای هر جا فرق میکنه من دیگه با توجه به گفته های اون جلسات کاملا مطمئن شدم که اینطوره:happy: یعنی مثلا اسباب بازی چینی که میاد ایران با اونی که میره کانادا فرق داره و به توجه به وضع مالی مردم هر کشور جنس وارد میشه و مغلومه چه جنسی تو ایران میاد! ;)

ولی به هر حال شرکتهای بزرگ با دارا بودن استانداردهایی که گفتم کیفیتشون همونی هست که میخوان . مثلا k750 که اول تولید شد با k750 الانی که حدودا 196 $ قیمت داره تفاوتی نداره ولی خب ظاهرا نوکیا داره ...:p که اون دیگه بر میگرده به ...

خیر این بحث اصلا نوکیا و سونی اریکسون و بنز و چری نداره. من نگفتم نوکیای چینی بده و سونی اریکسون چینی خوب. هر دو کیفیت پایینتری از نوکیای فنلاند دارند اینقدر با کلمات بازی نکنید 4 کلمه حرف ساده است.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
خیر این بحث اصلا نوکیا و سونی اریکسون و بنز و چری نداره. من نگفتم نوکیای چینی بده و سونی اریکسون چینی خوب. هر دو کیفیت پایینتری از نوکیای فنلاند دارند اینقدر با کلمات بازی نکنید 4 کلمه حرف ساده است.

خب از نظر ایزوی مدیریتی و کیفیتی این نقطه ضعف حساب میشه!:D این که محصول فنلاندی با کیفیت ولی چینی نوکیا بی کیفیت باشه! ولی در مورد سونی یا موتورولای آمریکایی این طور نبوده که اونها هم تایید کردن:happy: یعنی کیفیت ساخت در هر جای که ساخته شده یکسان بوده.یعنی مثلا W810 سوئدی کیفیتش با چینیش یکی هست. حالا چین کشور بدی هست که هست ولی اونها ( سونی) اونقدر مدیریت و ... داشتن که تونستن باز هم به همون کیفیت سوئدی برسن:happy: ولی خب نوکیا نمیتونه این کار رو بکنه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب از نظر ایزوی مدیریتی و کیفیتی این نقطه ضعف حساب میشه!:D این که محصول فنلاندی با کیفیت ولی چینی نوکیا بی کیفیت باشه! ولی در مورد سونی یا موتورولای آمریکایی این طور نبوده که اونها هم تایید کردن:happy: یعنی کیفیت ساخت در هر جای که ساخته شده یکسان بوده.یعنی مثلا W810 سوئدی کیفیتش با چینیش یکی هست. حالا چین کشور بدی هست که هست ولی اونها ( سونی) اونقدر مدیریت و ... داشتن که تونستن باز هم به همون کیفیت سوئدی برسن:happy: ولی خب نوکیا نمیتونه این کار رو بکنه

نه عزیز من نمیتونه که یکسان باشه. دو تا دستگاه مونتاژ که کاربرد یکسانی دارند میتونند کیفیت و قیمت کاملا متفاوتی داشته باشند با وضعیتهای تخیلی و رویایی البته کاری ندارم. هیچ ربطی به مدیریت نداره مثلا چری ممکنه اپل رو کپی کنه ولی دیگه دستگاهاش کیفیت ساخت اون رو ندارند.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

شما ببخش!!:D :D

اقا این اطلاعات که داری میدی به درد کسی میخوره که قبول کنه حرف حساب رو.....نه کسی که خدا هم بیاد بگه کیفیت خوبه باز میگه نه...:p

بالا