• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشكل نوكيا 6230

jnicou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من يه گوشي نوكيا 6230 خريدم ولي تو بعضي مناطق تهران كار نميكنه مشكل چي هست ؟

jnicou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از ataasgari :
پيام خاصي ميده يا اينكه آنتن نميده ؟ چه مناطقي؟
سلام
ببينيد فقط تو منطقه جمهوري كار مي كنه و از مغازه دارا ها پرسيدم ميگن فركانس 1900 كار ميكنه كه ايران سلپورت نميكنه شما نمي دونيد؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بله كاملا درسته ، شبكه ايران GSM-900 هستش و اين گوشي با وجود سه بانده بودنش اين شبکه رو پشتيباني نمي کنه ...

jnicou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از ataasgari :
بله كاملا درسته ، شبكه ايران GSM-900 هستش و اين گوشي با وجود سه بانده بودنش اين شبکه رو پشتيباني نمي کنه ...

راه حلي هست ؟ چرا تو جمهوري جواب ميده ؟ :ph34r:

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از jnicou :
راه حلي هست ؟ چرا تو جمهوري جواب ميده ؟ :ph34r:

من راهي رو بلد نيست و فكر نمي كنم راهي وجود داشته باشه . در مورد اينكه چرا در بعضي محدوده ها كار ميكنه من قبلا شنيده بودم كه به دليل وجود سفارت ها در بعضي مناطق مركز مخابرات روي فركانس هاي ديگري علاوه بر فركانس استاندارد فعاله . اما مطمئن نيستم كه اين درست باشه.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
كافي گوشي رو ببري مخابرات رجيستر كنه برات
اونوقت بعد 1 هفته همه جاي ايران كار ميكنه

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون مرتضي جان . ميشه دليلش رو هم توضيح بدي ...

mori

Registered User
لایک‌ها
14
البته اينطوري كه من شنيدم مطمئن نيستم
اين IEMI گوشي هاي جديد تو همه مناطق مخابراتي ثبت نيستش و بايد ثبت بشه تو مخابرات تا اجازه استفاده از گوشي رو بده
من حودم گوشي قبليم تو شمال كار نميكرد همين كارو كردم درست شد
در واقع آنتن ميده اما اجازه استفاده از آنتن رو نميده

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من يكي از دوستام رفته از آلمان يدونه 7610 آورده و اين مشكل رو هم داره . رفته امور مشتركين وقت رجيستر بهش دادن ولي بهش گفتن كه باز هم همه جاي تهران كار نخواهد كرد مخصوصا محدوده شمال تهران. اين بنده خدا هم خونش جردنه و حالا بعد از كلي اميد و آروز دلش نمياد كه گوشي اش رو بفروشه. نكته جالبي رو هم اشاره كرده كه گوشي اش غير از محدوده جمهوري اصلا آنتن نمي ده. يعني اين جوري نيست كه آنتن بده ولي اجازه استفاده اش رو نده.

حالا مي خواد بدونه كه چيزي رو كه بهش گفتن واقعيت داره؟ يعني اين گوشياي جديد نوكيا بعد از رجيستر هم همه جا درست كار نمي كنن؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
بله خوب طبيعي هستش كه هيچ خط آنتن رو نشون نميده
اما شما وقتي به صورت مانوئل شبكه رو جستجو كني IR TCI رو مي بيني و منظور من هم همين بود
در ضمن با رجيستر هم كلا مشكل گوشي حل ميشه و من چندين نفر رو ديدم كه مشكلشون رفع شده
ربطي هم به گوشي نوكيا يا غيره نداره
گوشي هايي كه توسط شركت ها و نمايندگي هاي رسمي وارد ميشن همه رجيستر شده هستن اما اگه خودتون اقدام به آوردنش كنيد معمولا همين مشكل پيش مياد
در ضمن شاهد هم يكي از آشنا هاش k700 آورده بود و با همين مشكل مواجه شد كه با مراجعه به مخابرات مشكلش رفع شده
good luck

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اي بابا.

يه بار هم كه ما خواستيم يه مسئله ي فرا ماركي مطرح كنيم بازم اين طوري شد.

اگه من گفتم نوكيا براي اينه كه اين ايراد رو تا حالا فقط توي گوشياي نوكيا ديدم. سئوال من اين بود كه آيا با رجيستر كردن، مشكل گوشي در همه جاي ايران برطرف ميشه يا نه؟ كه فكر كنم حدودا جوابش رو گرفتم.

در ضمن من هنور منتظر اومدن اول مردادم ها!

mori

Registered User
لایک‌ها
14
xPlod جان منم گفتم ديگه
به مارك ربطي نداره!
برا همين k700 رو كه ديده بودم مثال زدم
فكر كنم كه اگه مثلا تو شمال تهران هم آنتن نده بايد به منطقه مخابراتي شمال تهران مراجعه كنيد
در ضمن من كل كل مارك رو گذاشتم كنار و معتقدم انتخاب گوشي يه امر سليقه اي هستش

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
آقا عجب بساطي شده ها!!
اون دوست من رفت مخابرات 7610 اش رو رجيستر كرد ولي هيچ چي عوض نشد. يعني اكثر جاهاي تهران آنتن نميده و جاهايي هم كه احيانا آنتن ميده و گوشي زنگ ميخوره اصلا نميتونه باهاش صحبت كنه يعني اصلا صداش توسط طرف مقابل شنيده نميشه. من فكر ميكنم كه اين يعني اينكه فعلا نبايد به خريدن 7610 و 6230 و بعدا 6630 و 6260 و ... فكر كرد.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
آقا عجب بساطي شده ها!!
اون دوست من رفت مخابرات 7610 اش رو رجيستر كرد ولي هيچ چي عوض نشد. يعني اكثر جاهاي تهران آنتن نميده و جاهايي هم كه احيانا آنتن ميده و گوشي زنگ ميخوره اصلا نميتونه باهاش صحبت كنه يعني اصلا صداش توسط طرف مقابل شنيده نميشه. من فكر ميكنم كه اين يعني اينكه فعلا نبايد به خريدن 7610 و 6230 و بعدا 6630 و 6260 و ... فكر كرد.
اين دوست شما - به احتمال زياد - هنگام خريد به فركانس ها توجه نكرده . گوشي 7610 در دو گروه توليد شده كه يكي در ايران قابل استفاده است و ديگري غيرقابل استفاده ! شبكه موبايل ايران GSM-900 هستش. موقع خريد گوشي (از خارج ايران) بايد دقت كنيد كه اين فركانس توسط گوشي پشتيباني بشه ...

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اين هم از سايت نوكيا :
Tri-band Operation
Tri-band coverage on up to five continents (GSM 900/1800/1900 or GSM 850/1800/1900)
Automatic switching between bands

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
به نقل از ataasgari :
اين هم از سايت نوكيا :
Tri-band Operation
Tri-band coverage on up to five continents (GSM 900/1800/1900 or GSM 850/1800/1900)
Automatic switching between bands

تو سايت نوكيا واسه استاندارد 6230 گفتن EGSM900/1800/1900
فرقش با استاندارد ايران(GSM900) چيه ؟ آيا منظور از حرف E اشاره به كشورهاي اروپاييه؟ :blink:

تازه يه چيزعجيب توزيع گسترده اين نوع گوشي تو بازاره ....

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از hsn :
تو سايت نوكيا واسه استاندارد 6230 گفتن EGSM900/1800/1900
فرقش با استاندارد ايران(GSM900) چيه ؟ آيا منظور از حرف E اشاره به كشورهاي اروپاييه؟ :blink:

تازه يه چيزعجيب توزيع گسترده اين نوع گوشي تو بازاره ....

مخفف عبارت "Enhanced Global System for Mobile Communications" هستش. فرکانس کاری این سیستم 10 مگاهرتز کمتر از GSM900 هستش ولی اگر اپراتور شبکه به پهنای باند دسترسی داشته باشه این مقدار قابل افزایشه.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
آقا راستي گذشته از اين بحث ها اين گوشي قيمتش چنده تو ايران من از قيافش خيلي خوشم اومد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از varian :
آقا راستي گذشته از اين بحث ها اين گوشي قيمتش چنده تو ايران من از قيافش خيلي خوشم اومد

بابا خيلي باحالي...
اين همه آسمون و ريسمون كرديم كه اين گوشياي جديد نوكيا فعلا توي ايران كار نمي كنه بعد مياي ميگي چند؟!

حالا اگه خيلي چشمتو گرفته قيمت امروزش 380 تومنه. از اون وقتي كه اومد به طور متوسط قيمتش هفته اي 10-15 تومن اومده پايين. پس با يه حساب سرانگشتي ميشه فهميد كه تا اوايل پاييز كه مشكل اين گوشياي جديد نوكيا برطرف ميشه قيمتش حتما به زير 300 تومن خواهد رسيد.

بالا