سلامبه نقل از ataasgari :پيام خاصي ميده يا اينكه آنتن نميده ؟ چه مناطقي؟
به نقل از ataasgari :بله كاملا درسته ، شبكه ايران GSM-900 هستش و اين گوشي با وجود سه بانده بودنش اين شبکه رو پشتيباني نمي کنه ...
به نقل از jnicou :راه حلي هست ؟ چرا تو جمهوري جواب ميده ؟ h34r:
اين دوست شما - به احتمال زياد - هنگام خريد به فركانس ها توجه نكرده . گوشي 7610 در دو گروه توليد شده كه يكي در ايران قابل استفاده است و ديگري غيرقابل استفاده ! شبكه موبايل ايران GSM-900 هستش. موقع خريد گوشي (از خارج ايران) بايد دقت كنيد كه اين فركانس توسط گوشي پشتيباني بشه ...به نقل از xPlod :آقا عجب بساطي شده ها!!
اون دوست من رفت مخابرات 7610 اش رو رجيستر كرد ولي هيچ چي عوض نشد. يعني اكثر جاهاي تهران آنتن نميده و جاهايي هم كه احيانا آنتن ميده و گوشي زنگ ميخوره اصلا نميتونه باهاش صحبت كنه يعني اصلا صداش توسط طرف مقابل شنيده نميشه. من فكر ميكنم كه اين يعني اينكه فعلا نبايد به خريدن 7610 و 6230 و بعدا 6630 و 6260 و ... فكر كرد.
به نقل از ataasgari :اين هم از سايت نوكيا :
Tri-band Operation
Tri-band coverage on up to five continents (GSM 900/1800/1900 or GSM 850/1800/1900)
Automatic switching between bands
به نقل از hsn :تو سايت نوكيا واسه استاندارد 6230 گفتن EGSM900/1800/1900
فرقش با استاندارد ايران(GSM900) چيه ؟ آيا منظور از حرف E اشاره به كشورهاي اروپاييه؟ :blink:
تازه يه چيزعجيب توزيع گسترده اين نوع گوشي تو بازاره ....
به نقل از varian :آقا راستي گذشته از اين بحث ها اين گوشي قيمتش چنده تو ايران من از قيافش خيلي خوشم اومد