• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشهدیا بیان تو راهنمایی جاهای دیدنی مشهد

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
بین این مدل استخر ها از همه بهتر وخلوت تر پارک ساحلی آفتاب هست. من همیشه می رم اونجا .
معمولا داخل استخر بیشتر از ۵ نفر نیست . استخرشم به نسبت باقی جاها بزرگترو خوبه ، قسمت وسایل هم زیاد شلوغ نیست به نسبت موج های آبی و...
کلا چون زیاد جا نیفتاده خلوت و خوبه .
آدرسشم دور میدون سپاد یا انتهای خیام جنوبی.

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
اگر کوهسنگی هم رفتین ، حتما کوه رو که بالا رفتید از پشتش بیاین پایین . یک فضای خیلی قشنگ درست کردن ، هم جنگل هم دریا !! خیلی زیباست فضاش . بیشتر فضای دو نفرست :دی

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
اگر کوهسنگی هم رفتین ، حتما کوه رو که بالا رفتید از پشتش بیاین پایین . یک فضای خیلی قشنگ درست کردن ، هم جنگل هم دریا !! خیلی زیباست فضاش . بیشتر فضای دو نفرست :دی

مدرسه ما پشت همونجاست!
از همون سمت بیاین سمت خانه هنرمندان،مدرسه شهید هاشمی نژاد2!!!
واقعا زیباست

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
مدرسه ما پشت همونجاست!
از همون سمت بیاین سمت خانه هنرمندان،مدرسه شهید هاشمی نژاد2!!!
واقعا زیباست

کوهسنگی واقعا جای شلوغی . کلا از جاهای شلوغ خوشم نمیاد . چندوقت پیش رفتم. کلشو زیرو رو کردم تا اینجا رو پیدا کردم. خلوت و سرشار از آرامش.
خیلی جای زیبایی هست.

nastaran100

Registered User
لایک‌ها
35
[h=2] جاذبه های مشهد مقدس[/h]
[h=1]جاذبه های مشهد مقدس
[/h] اصلی ترین جاذبه شهر مشهد بدون شک حرم مطهر رضوی است ولی جدای از حرم، شهر مشهد جاذبه های دیگری نیز در خود دارد. آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی, آرامگاه نادرشاه افشار، مسجد جامع گوهرشاد و مقبره امیر غیاث الدین ملکشاه و بنای هارونیه در توس برخی این جاذبه ها هستند. مناطق ییلاقی و تفریگاههای بسیاری در اطراف این شهر وجود دارد مثل: شاندیز، عنبران، زشك و جاغرق از آن جمله‌اند.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
[h=2] جاذبه های مشهد مقدس[/h]
[h=1]جاذبه های مشهد مقدس
[/h] اصلی ترین جاذبه شهر مشهد بدون شک حرم مطهر رضوی است ولی جدای از حرم، شهر مشهد جاذبه های دیگری نیز در خود دارد. آرامگاه حکیم ابوالقاسم فردوسی, آرامگاه نادرشاه افشار، مسجد جامع گوهرشاد و مقبره امیر غیاث الدین ملکشاه و بنای هارونیه در توس برخی این جاذبه ها هستند. مناطق ییلاقی و تفریگاههای بسیاری در اطراف این شهر وجود دارد مثل: شاندیز، عنبران، زشك و جاغرق از آن جمله‌اند.
سلام
ممنون
ايشاالله سال دیگه:)

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4

بالا