• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت با دوستان در مورد تبلیغات!

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
من تا اینجا که پول برای تبلیغات دادم از همه بهتر گویا ای تی بوده
جو حرفه ای بازدید کننده حرفه ای میاره

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
شما توی هدر نده :دی
ببین چقدر پول داره بگو چقدر میخوای هزینه کنی

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
آقا این xip.ir عجب چیزی هست!
فعلا 1000تا بازدید ازشون خریدم !
فوق العاده هستش.

به شماها هم پیشنهاد میکنم.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
آقا این xip.ir عجب چیزی هست!
فعلا 1000تا بازدید ازشون خریدم !
فوق العاده هستش.

به شماها هم پیشنهاد میکنم.

یک متنی نوشته بودم ولی به دلیل اینکه صاحب سایت از بنده ناراحت نشن و اختلالی در کسب و کارشون ایجاد نشه پاکش کردم و به صورت زیر تغییر دادم:

جناب ParsPatogh شما از تبلیغ چه انتظاری دارید؟

انتظار دارید برای چند ساعت تعداد آنلاین هاتون بالا بره؟
انتظار دارید برای چند ساعت تعداد بازدیدهاتون افزایش پیدا کنه؟
انتظار دارید که بازدید کننده با اجبار و بدون اختیار و انتخاب خودش وارد سایتتون بشه؟

اگر جوابتون به سوالهای بالا بله هست، پس پستی که از شما نقل کرده‌ام کاملا تایید میشه.

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
یک متنی نوشته بودم ولی به دلیل اینکه صاحب سایت از بنده ناراحت نشن و اختلالی در کسب و کارشون ایجاد نشه پاکش کردم و به صورت زیر تغییر دادم:

جناب ParsPatogh شما از تبلیغ چه انتظاری دارید؟

انتظار دارید که بازدید کننده با اجبار و بدون اختیار و انتخاب خودش وارد سایتتون بشه؟

اگر جوابتون به سوالهای بالا بله هست، پس پستی که از شما نقل کرده‌ام کاملا تایید میشه.

دوست عزیر
لازم هست چند نکته رو اینجا اشاره کنم:

جواب: می تونم بگم بالی %90 بازدید ها اجباری نیست چرا که اکثر سایت های طرف حساب ما متنی را در سایتشون قراردادن با مضمون: لطفا برای حمایت از سایت و زنده نگه داشتن آن، بعد از کلیک روی لینک های زیر ۱۰ ثانیه صبر کنید و بعد از آن روی
skip_ad.jpg
کلیک کنید تا به صفحه دانلود منتقل شوید. اگر شخص راضی نبود حتما سراغ سایت دیگری می رفت.

----------------------------------------------------------------------------------------------

جواب: کار زیپ صرفا بالا بردن تعداد بازدید و افزایش رنک الکسا نیست بلکه مسئله برند سازی و معرفی سایت شما به هزاران نفر جدید هست که تا به حال اسم سایت شما هم بگوششون نخورده بود که پتانسیل تبدیل شدن به بازدید کننده سایت شما در آینده رو خواهند داشت.

هدف اصلی تبلیغات در دنیا و ایران برند سازی هست، وقی برند ساخته شد فروش و درآمدزایی رو به دنبال خودش به همراه خواهد داشت. اگر شما انتظار داری با خرید 1000 بازدید فروش زیادی هم بکنی باید بگم این طرز فکر کاملا اشتباه هست.

پاورقی: برای مثال عرض کنم که من تا دیروز که شما تبلیغ کنی نمیدونستم سایت یک همراه وجود داره اما الان میدونم و مطمئنان برای شارژ ایرانسل خودم دفعه بعد یک همراه رو امتحان می کنم که شاید جایزه هم بردم.

این قدرت تبلیغات هست دوست عزیر

Last edited:

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
به نظر من شما باید سطح کارت رو اول از همه ببری بالا بعد دنبال تبلیغات باشی
آموزش های اختصاصی درست کن واترمارک کن بزار تو سایتت کلی بازدید میاد تو انجمن های بزرگ مثل همین پی تی هم اشتراک بزار
.شما الان آموزش کاربردی (فیلم آموزشی ) زیاد باید درست کنی
فیلم هایی رو هم که میسازی سعی کن با صدا باشه و تو یوتیوب و فیسبوک هم آپلود کن خیلی زیاد بازدید کننده میاره بیشتر از این تبلیغات ! پولت هم میره تو جیب خودت !
شما اصولی کار کن نیاز به تبلیغات نداری سایتت آموزشی هست کلی ارزش داره

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
دوست عزیر
لازم هست چند نکته رو اینجا اشاره کنم:

جواب: می تونم بگم بالی %90 بازدید ها اجباری نیست چرا که اکثر سایت های طرف حساب ما متنی را در سایتشون قراردادن با مضمون: لطفا برای حمایت از سایت و زنده نگه داشتن آن، بعد از کلیک روی لینک های زیر ۱۰ ثانیه صبر کنید و بعد از آن روی
skip_ad.jpg
کلیک کنید تا به صفحه دانلود منتقل شوید. اگر شخص راضی نبود حتما سراغ سایت دیگری می رفت.

----------------------------------------------------------------------------------------------

جواب: کار زیپ صرفا بالا بردن تعداد بازدید و افزایش رنک الکسا نیست بلکه مسئله برند سازی و معرفی سایت شما به هزاران نفر جدید هست که تا به حال اسم سایت شما هم بگوششون نخورده بود که پتانسیل تبدیل شدن به بازدید کننده سایت شما در آینده رو خواهند داشت.

هدف اصلی تبلیغات در دنیا و ایران برند سازی هست، وقی برند ساخته شد فروش و درآمدزایی رو به دنبال خودش به همراه خواهد داشت. اگر شما انتظار داری با خرید 1000 بازدید فروش زیادی هم بکنی باید بگم این طرز فکر کاملا اشتباه هست.

پاورقی: برای مثال عرض کنم که من تا دیروز که شما تبلیغ کنی نمیدونستم سایت یک همراه وجود داره اما الان میدونم و مطمئنان برای شارژ ایرانسل خودم دفعه بعد یک همراه رو امتحان می کنم که شاید جایزه هم بردم.

این قدرت تبلیغات هست دوست عزیر

در مورد قسمت اول جوابتون بنده قانع نشدم.

ولی در در مورد قسمت دوم، حق را به شما میدهم.

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
در مورد قسمت اول جوابتون بنده قانع نشدم.

ولی در در مورد قسمت دوم، حق را به شما میدهم.

دوست عزیز

هزینه و وقت ای که برای راه اندازی یک سایت دانلود فیلم، موسیقی یا نرم افزار کذاشته میشه بالا هست و عموما درآمد این سایت ها نسبت به محتواشمون بسیار پایین هست.

زیپ این امکان رو فراهم کرده تا بتونند قدری از هزینه هاشون رو جبران کنند و درآمد کسب کنند در قبالش سایت ها هم از کاربران خواستند که همکاری کنند با هوشون تا سایت زنده بمونه. به این دلیل هست که میگم 90% موارد اجباری نیست.

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
به نظر من شما باید سطح کارت رو اول از همه ببری بالا بعد دنبال تبلیغات باشی
آموزش های اختصاصی درست کن واترمارک کن بزار تو سایتت کلی بازدید میاد تو انجمن های بزرگ مثل همین پی تی هم اشتراک بزار
.شما الان آموزش کاربردی (فیلم آموزشی ) زیاد باید درست کنی
فیلم هایی رو هم که میسازی سعی کن با صدا باشه و تو یوتیوب و فیسبوک هم آپلود کن خیلی زیاد بازدید کننده میاره بیشتر از این تبلیغات ! پولت هم میره تو جیب خودت !
شما اصولی کار کن نیاز به تبلیغات نداری سایتت آموزشی هست کلی ارزش داره

ببینید مطالبی که تو سایت منتشر میکنیم همگی کاملا اختصاصی بوده و برای هر مقاله که ترجمه میشه ساعت ها وقت گذاشته میشه.
در مورد آموزش های تصویری هم میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
ببینید مطالبی که تو سایت منتشر میکنیم همگی کاملا اختصاصی بوده و برای هر مقاله که ترجمه میشه ساعت ها وقت گذاشته میشه.
در مورد آموزش های تصویری هم میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟

نمونه مثل این سایت
Computer Graphic TV
فیلم های آموزشی که درست شده رو ببینی خودت متوجه میشی
این سایت خیلی از نظر من ارزش داره حتی از میهن دانلود هم ارزشش بیشتر ! :دی

بالا