• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت مهم

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اول از همه ببخشید که عنوان تاپیک دستم خورد و ارسال شد و نهایتا اشتباه تایپ شد ، از مدیران خواهش می کنم عنوان تاپیک را درست کنند ، عنوان تاپیک 'مشورت مهم' است

بنده 31 سالم هست ، لیسانس عمران هستم از دانشگاه شیراز و حدود 10 سالی است در اینترنت دارم کار می کنم ، در حال حاضر حدود ماهی 5 تومن درمیارم ، احتمالا با توجه به سرمایه ای که دارم میخوام وارد بازارهای واقعی دیگر نظیر پیمانکاری عمرانی ( که البته الان زیاد اوضاعش خوب نیست ) و یا واردات بشوم و احتمالا درآمد بیشتر خواهد شد

از یک طرف دیگر موقعیت ای پیش اومده که میتونم وارد موسسه های مالی اعتباری خوب بشوم ، اولش به عنوان تحصیل دار حقوق ام حدود 1.5 تا 2 خواهد بود و بعد از چند سال اگر پیشرفت بکنم که احتمالا خواهم کرد با پست رییس شعبه 3 تا 4 میلیون خواهم گرفت ، وام های خوب و بن هایی که میدهند نیز که سر جای خود

الان واقعا مردد هستم ، چون کار آزاد که میدونید امنیت شغلی خوبی نداره اما کار در بانک و یا موسسات مالی اعتباری معروف علاوه بر امنیت شغلی به نظرم شان اجتماعی بالاتری داره خصوصا اگر پست بگیری ، میتونم ضمن خدمت در بانک مدرک فوق لیسانس مدیریت و حتی دکتری بگیرم و بعدش هم دکتر خواهم بود و هم پست و هم تا حدودی وضع مالی خوب ، منظورم این هست که کار در بانک و موسسات مالی 'به نظر بنده' موفقیت اجتماعی و افق روشن تری خواهد داشت

نظر شما دوستان با توجه به اینکه سن ام هم بالا است و باید تصمیم قطعی بگیرم چطور هست ؟ فقط از دوستان خواهش میکنم ضمن نظردهی سن شان رو هم بفرمایند

Last edited:

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
اول از همه ببخشید که عنوان تاپیک دستم خورد و ارسال شد و نهایتا اشتباه تایپ شد ، از مدیران خواهش می کنم عنوان تاپیک را درست کنند ، عنوان تاپیک 'مشورت مهم' است

بنده 31 سالم هست ، لیسانس عمران هستم از دانشگاه شیراز و حدود 10 سالی است در اینترنت دارم کار می کنم ، در حال حاضر حدود ماهی 5 تومن درمیارم ، احتمالا با توجه به سرمایه ای که دارم میخوام وارد بازارهای واقعی دیگر نظیر پیمانکاری عمرانی ( که البته الان زیاد اوضاعش خوب نیست ) و یا واردات بشوم و احتمالا درآمد بیشتر خواهد شد

از یک طرف دیگر موقعیت ای پیش اومده که میتونم وارد موسسه های مالی اعتباری خوب بشوم ، اولش به عنوان تحصیل دار حقوق ام حدود 1.5 تا 2 خواهد بود و بعد از چند سال اگر پیشرفت بکنم که احتمالا خواهم کرد با پست رییس شعبه 3 تا 4 میلیون خواهم گرفت ، وام های خوب و بن هایی که میدهند نیز که سر جای خود

الان واقعا مردد هستم ، چون کار آزاد که میدونید امنیت شغلی خوبی نداره اما کار در بانک و یا موسسات مالی اعتباری معروف علاوه بر امنیت شغلی به نظرم شان اجتماعی بالاتری داره خصوصا اگر پست بگیری ، میتونم ضمن خدمت در بانک مدرک فوق لیسانس مدیریت و حتی دکتری بگیرم و بعدش هم دکتر خواهم بود و هم پست و هم تا حدودی وضع مالی خوب ، منظورم این هست که کار در بانک و موسسات مالی 'به نظر بنده' موفقیت اجتماعی و افق روشن تری خواهد داشت

نظر شما دوستان با توجه به اینکه سن ام هم بالا است و باید تصمیم قطعی بگیرم چطور هست ؟ فقط از دوستان خواهش میکنم ضمن نظردهی سن شان رو هم بفرمایند
کار دولتی یه حسن هایی داره و البته ایراداتی هم داره.هر روز صبح باید سر وقت توی بانک حاضر باشی و البته اگه باجه عصر هم داشته باشه احتمالا باید تا ساعت 6 یا 7 بعد از ظهر کار کنی.
اما همونطور که گفتی شان اجتماعی و امنیت شغلی داره.مزایایی که بانک ها و موسسات به کارمنداشون میدن خیلی زیاده .
به نظر من شما این فرصت رو از نده وارد این موسسه شو .

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببینید من با اطرافیانم که مشورت می کنم با توجه به اینکه درآمد از نت نقریبا برای هیچ کس تعریف شده نیست توصیه میکنند که برم موسسه مالی و یا بانک ، در اصل اکثرا وقتی صحبت از نت و غیره میاد فکر می کنند خودت رو علاف کردی و عملا درآمد خاصی نداری !

اما شما عزیزان وب مستر هستید و به نوعی طرز فکرمان شبیه هم هست ، به نظر خود من حتی یک وب مستر یا شغل اینترنتی اگر دفتر و کارمند و ... هم داشته باشه و حتی اگر کار عمرانی و یا واردات هم بهش اضافه بشه شاید شان اجتماعی یک کارمند بانک ( منظورم بیشتر رییس شعبه است ) را نداشته باشه مگر اینکه یک ماشین گران قیمتی چیزی بگیره تا به نوعی جبران کنه ، اما بازهم ارتباطات و امنیت شغلی ای که کار در بانک ایجاد میکنه رو با کار آزاد نخواهی داشت ، البته در این خصوص خیلی ها با نظر من مخالف هستند و میگن مهم پول بیشتر است ، اگر تو کار آزاد خیلی بیشتر از یک رییس شعبه پول دربیاری کلاس و شان اجتماعی بالاتری خواهد داشت نسبت به کار دربانک

یک نکته دیگر هم هست و اون اینه که متاسفانه کار در نت و حتی بیزینس های شخصی کوچک یک مقدار واقعا روحیه و انگیزه آدم رو میگیره ، یعنی چون ارتباط واقعی با مردم کم میشه کمی آدم منزوی و دچار افسردگی میشه که این اصلا خوب نیست ، من یک مدت تو یک اداره دولتی کار کردم ، همون سر صبح پا شدن ، با همکارها صحبت کردن ، با ارباب رجوع سر و کله زدن خودش خیلی انرژی و روحیه به آدم میده که متاسفانه در کار اینترنت و یا حتی بیزنس های شخصی کوچک این چیزها خیلی کم رنگ میشه

Last edited:

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کار دولتی یه حسن هایی داره و البته ایراداتی هم داره.هر روز صبح باید سر وقت توی بانک حاضر باشی و البته اگه باجه عصر هم داشته باشه احتمالا باید تا ساعت 6 یا 7 بعد از ظهر کار کنی.
اما همونطور که گفتی شان اجتماعی و امنیت شغلی داره.مزایایی که بانک ها و موسسات به کارمنداشون میدن خیلی زیاده .
به نظر من شما این فرصت رو از نده وارد این موسسه شو .

تقریبا با نظر شما من هم موافقم ، هر چند درآمدم کم میشه اما ارزشش رو داره ، البته درآمد نت ام از بین میره و نهایتا شاید بتونم بعدالظهر ها کار درنت رو تا حدودی ادامه بدم و ماهی یک میلیون با توجه به تجربه ای که دارم دربیارم

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من تجربه ام در این حد نیست که به شما بگم برید به اون موسسات یا نه! ولی در این حد بگم که روی درآمد اینترنتی اصلا حساب باز نکنید ، امروز میبینی میلیونی درمیاری فرداش یک ریال هم شاید نتونی در بیاری!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
مواردی که ذکر کردید درست هستند :) شما شناخت خوبی نسبت به هر دو شغل دارید

امنیت شغلی و بیمه و بازنشستگی مزیت کار در موسسه مورد نظرتان هست مردم هم شما رو به چشم یه کارمند هر روز می بینن ولی اینکه حتما پیشرفت کنید و رئیس شعبه بشوید را تضمینی بهش فکر نکنید چون این مورد دیگه خارج اینترنت کاملا به سعی و تلاش شما مربوط نیست و به اشنا و پارتی که شما داشته باشی یا فرضا یکنفر دیگه داره هم بستگی داره بنظر من شما در بهترین حالت یه کارمند باجایگاه خوب خواهید بود (یعنی فرض رو روی این بگیرید نه رئیس شعبه)

مزیت وب مستر بودن خلاقیت و امکان پیشرفت نامحدود هست شما میتونی خودت بدون محدودیت اینده ات رو بسازی بستگی به میزان تلاشت همیشه یکی از نقاط ضعف کارمند بودن این هست که تا اخر عمرت رو میشه حساب کتاب کرد و نهایتا شما با یک ضرب و تقسیم ساده ریاضی اینده ات رو میتونی ببینی ! ولی خب این بد نیست خیلی ها هستن که به همین راضی هستن و ارزو دارن به همین برسن (درمورد اکثر کارمند ها همین قضیه صادق است)

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من تجربه ام در این حد نیست که به شما بگم برید به اون موسسات یا نه! ولی در این حد بگم که روی درآمد اینترنتی اصلا حساب باز نکنید ، امروز میبینی میلیونی درمیاری فرداش یک ریال هم شاید نتونی در بیاری!

درسته ، اما اگر یک مقدار آدم پول جمع کنه و پشتوانه قوی ای درست کنه اونوقت پتانسل زیاد میشه و اگر درآمد از نت کم بشه میتونه یک کار اینترنتی دیگر رو راه اندازی کرد و یا اصلا بیزینس ها دیگه ای رو راه اندازی کرد ، به شخصه وب مسنری رو میشناسم که الان نقره فروشی و کافی شاپ داره ... صاحبین سایت هایی مثل ایستگاه و غیره که فکر می کنم باید الان برج بسازن ! اما مشکل از دید من اینجاست که داشتن کافی شاپ ، نقره فروشی ، فروشگاه ، شرکت و غیره شان اجتماعی یک رییس شعبه را نداره و افرادی که آدم باهاشون در موقعیت رییس شعبه در ارتباط خواهد بود فکر می کنم خیلی آدم های معتبر تری باشن و ضمن اینکه کار در بانک و تعامل جدی تر با افراد روحیه بیشتری به آدم میده ، تازه اگر ادامه تحصیل بدی و مدرک مثلا دکتری مدیریت بگیری و پست های بالاتر از رییس شعبه بگیری که باز بهتر ... شاید هم دید من کلا اشتباه باشه و دید بقیه اینطور نباشه

دوستان اگر ممکن است محبت کنند سن شون رو هم بگند ، چون واقعا طرز فکر یک آدم 20 ساله با 30 ساله و یا 40 ساله کاملا متفاوت هست

Last edited:

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مواردی که ذکر کردید درست هستند :) شما شناخت خوبی نسبت به هر دو شغل دارید

امنیت شغلی و بیمه و بازنشستگی مزیت کار در موسسه مورد نظرتان هست مردم هم شما رو به چشم یه کارمند هر روز می بینن ولی اینکه حتما پیشرفت کنید و رئیس شعبه بشوید را تضمینی بهش فکر نکنید چون این مورد دیگه خارج اینترنت کاملا به سعی و تلاش شما مربوط نیست و به اشنا و پارتی که شما داشته باشی یا فرضا یکنفر دیگه داره هم بستگی داره بنظر من شما در بهترین حالت یه کارمند باجایگاه خوب خواهید بود (یعنی فرض رو روی این بگیرید نه رئیس شعبه)

مزیت وب مستر بودن خلاقیت و امکان پیشرفت نامحدود هست شما میتونی خودت بدون محدودیت اینده ات رو بسازی بستگی به میزان تلاشت همیشه یکی از نقاط ضعف کارمند بودن این هست که تا اخر عمرت رو میشه حساب کتاب کرد و نهایتا شما با یک ضرب و تقسیم ساده ریاضی اینده ات رو میتونی ببینی ! ولی خب این بد نیست خیلی ها هستن که به همین راضی هستن و ارزو دارن به همین برسن (درمورد اکثر کارمند ها همین قضیه صادق است)

فرمایش شما درسته و تضمینی نیست من رییس شعبه بشم ، اما شخصا استعداد بسیار بالایی در بانکداری و اقتصاد دارم و مثلا درس اقتصاد مهندسی رو با فقط چند ساعت خوندن تاپ نمره شدم و نمره 20 گرفتم در دوره لیسانس ! در سیستم بانکی هم آشنایان رده بالایی دارم که شاید بتونن کمک کنن ، اما قطعا باز هم هیچ تضمینی نیست که بتونم رییس شعبه بشم یا نه ولی احتمال داره که به این پست برسم

از نظر شان اجتماعی چطور ؟ به نظرتون سایت و بیزینس اینترنتی داشتن و یا اینکه بعدا حتی بیزنس های دیگر هم راه بندازی مثل مثلا فروشگاه ، شرکت واردات صادارت ، پیمانکاری و غیره شان اجتماعی خوبی دارن ؟ من به شخصه شان اجتماعی یک رییس بانک رو بالاتر میبینم مگر طرفی که کار آزاد داره خیلی اوضاعش خوب باشه ، ماشین خیلی خوبی داشته باشه ، شرکت ، دفتر و دستک و غیره ... اونوقت شان بالاتری نسبت به رییس بانک داره ، اینها فقط از دید من هست و شاید کلا اشتباه باشه و بقیه همچین نظری نداشته باشه ، برای همین با شما مطرح کردم ببینم نظرم شما چطور هست ؟

Last edited:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
شما بهتره که اول مشخص کنید که هدف تون از انتخاب کار چی هست؟!! تامیین نیازهای مالی یا کسب شأن اجتماعی.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نظر خاصی در مورد شان اجتماعی نمی توانم بدم :) شاید طرز تفکر من اشتباه باشه دوستان دیگه میتوانند من را از اشتباه در بیارن :)

کار توی نت هم یه نوع شغل ازاد هست

از نظر من واقعیتش اینه که این روزها فرضا معلم یا کارمند فلان سازمان یا افسر فلان ارگان ... شان اجتماعی بالا یا پایین تری نسبت به هم ندارند و اکثر مشاغل به دید مردم یکسان هستند مگر شما شغلی داشته باشی که پایین تر حساب بشه ! موقعیت شغلی هست که احترام هایی رو میاره!

شما تحت تاثیر موقعیت شغلی که داری ممکنه یکسری ادم بنا به منافعشان به شما احترام بگذارند ولی ان هم به خاطر کاری هست که دست شما دارند

معلم یا استاد دانشگاه باشی یکسری دانشجو و دانش اموز و اولیا بهت احترام میگذارند

رئیس شعبه باشی قطعا کسایی که توی ان شعبه کاری دست شما دارند احترام میزارن

من امروز فکر نمیکنم نسل جوان و نسل 40 ساله ایران نسبت به خیلی شغل ها ارجحیت بالاتری قائل باشند ولی اگر سنتی و قدیمی و در حد سن 50 تا 70 سال فکر کنید بله هنوز معلمی شغل انبیا هست و فرضا کارمند دولت خیلی شغل خوبیه ....

rostam887

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شان اجتماعی یک توهم جهان سومی بیش نیست !
موفق باشید.

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
دوست عزیز من نظر شخصیمو میگم شاید خیلی ها موافق نباشن چون مقداری هم برمیگرده به شخصیت و خصوصیات اخلاقی هر شخص .
اینکه درآمد اینترنتی داری واقعا موفق هستی اینکه می خوای بری دنبال یه کار با درآمد پایین تر فکر جالبی نیست اونم بخاطر نظر دیگران می تونی یه شرکت خصوص بزنی و کار اینترنتی رو در کنارش ادامه بدی توی موسسه رییس شعبه هم بشی باز باید بگی چشم متوجه که هستی ان شا ا ... تا آخرش همین وضعه و یه سری کارهای دیگه که واقعا روی اعصاب آدمه . موفق باشی .
--------------------------------------------------
http://e-earn.ir

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
سلام
اولش نخواستم نظرم رو مکتوب کنم ولی دلم نیومد نگم
حقیر 7 ساله که کارمند بانکم ، الحمد الله که وضعیت مالیم به نسبت بقیه دوستان هم سنم خیلی بهتره ، و از طرفی نزدیک به 8 ساله که به صورت حرفه ای مدیره دو تا سایت هستم ( البته یکیش که فروخته شد ، ولی یکیش مونده و خدا رو شکر ماهی حداقل 3 تومن سود داره )
بس به نظرم می تونم از هر دو دیدگاه ( وبمستر و کارمند بانک ) راهنماییت کنم
اول تصورات اشتباهی که در خصوص بانک داری رو خدمتت عرض کنم ، بانک اصلا محیط جذاب و پر نشاط و ریلکسی نیست . توی این مدتی که توی بانک هستم به عینا می تونم بگم که کارمندای بانک ( اعم از متصدی ، معاون و ریس شعبه ) ناجور درگیره کاره روتین و تکراری هستند . درگیری هایی از قبیل فشار عصبی مشتری ها ، مدیران سطح بالا و ... روز نیست که یکی از همکارا با مشتری ها درگیر نشه و جو روحیش بهم نخوره
از طرفی نحوه ی ارتقاء شغلی اصلا واضح و شفاف نیست . و به راحت می تونم بگم که از این بابت به این سادگی که تصورش رو که بکنید نمی تونید ارتقاء شغلی داشته باشید .نمیدونم چرا تصور کردید که به راحتی می تونید رئیس شعبه بشید ! حتی اگه دکتر هم باشید ، تنها ماهی چند ده هزار تومان به حقوقتون توی بانک اضافه میشه . همین و بس
یعنی به طور خلاصه بگم اون چیزی که موجب ارتقاء شغلی شما میشه ، قطعا رویه معمول و ساده ای نیست . فرمولهای خاصی داره . اعم از زیرآب زنی ، پاچه خواری و ... ( خودتون منظورم رو بگیرید )
ولی از طرفی خوب ، از بابت حقوق ثابت ماهیانه و مزایای اون خیالتون خیلی بیشتر از بازار و وبمستری راحت هست .
مزایای و معایب وبمستری رو هم که خودتون استادید و نیازی به بیانش نیست

مخلص کلام ، سعی کنید که یه حده وسطی رو بگیرید و و سعی کنید که هر دو تا رو داشته باشید . البته این رویه نیاز به تلاش بیشتر و برنامه ریزی و صرف انرژی بیشتر و در صورت نیاز شریک کاری و مالی داره . سعی کنید که بحثه نت رو به ببرید توی فاز مشارکت با یکی یا چند تا از دوستان مورد اعتمادتون . طوری که اون رو هم بتونید به صورت موازی داشته باشید و از دست ندید

موفق باشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
بنده 31 سالم هست ، لیسانس عمران هستم از دانشگاه شیراز و حدود 10 سالی است در اینترنت دارم کار می کنم ،
اکثر سایتهای بزرگ و برنامه نویسان حرفه ای مهندس عمران هستند....
من هم عمران خوانده ام!!
در حال حاضر حدود ماهی 5 تومن درمیارم ، احتمالا با توجه به سرمایه ای که دارم میخوام وارد بازارهای واقعی دیگر نظیر پیمانکاری عمرانی ( که البته الان زیاد اوضاعش خوب نیست ) و یا واردات بشوم و احتمالا درآمد بیشتر خواهد شد
اگر واقعا این مقدار درامد ماهی ۵ میلیون درمیاورید که با توجه به ادامه متنی که نوشتید خلاف این رو ثابت میکند... شما به سه چهار میلیون راضی نخواهید شد!! کی ماهی ۵ میلیون رو ول میکنه میچسبه به ماهی دو میلیون انهم کار دولتی که دست و پا گیر است!!

اگر این هدف باشد خوب است....

ما سی ساله هستیم!

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نظر خاصی در مورد شان اجتماعی نمی توانم بدم :) شاید طرز تفکر من اشتباه باشه دوستان دیگه میتوانند من را از اشتباه در بیارن :)

کار توی نت هم یه نوع شغل ازاد هست

از نظر من واقعیتش اینه که این روزها فرضا معلم یا کارمند فلان سازمان یا افسر فلان ارگان ... شان اجتماعی بالا یا پایین تری نسبت به هم ندارند و اکثر مشاغل به دید مردم یکسان هستند مگر شما شغلی داشته باشی که پایین تر حساب بشه ! موقعیت شغلی هست که احترام هایی رو میاره!

شما تحت تاثیر موقعیت شغلی که داری ممکنه یکسری ادم بنا به منافعشان به شما احترام بگذارند ولی ان هم به خاطر کاری هست که دست شما دارند

معلم یا استاد دانشگاه باشی یکسری دانشجو و دانش اموز و اولیا بهت احترام میگذارند

رئیس شعبه باشی قطعا کسایی که توی ان شعبه کاری دست شما دارند احترام میزارن

من امروز فکر نمیکنم نسل جوان و نسل 40 ساله ایران نسبت به خیلی شغل ها ارجحیت بالاتری قائل باشند ولی اگر سنتی و قدیمی و در حد سن 50 تا 70 سال فکر کنید بله هنوز معلمی شغل انبیا هست و فرضا کارمند دولت خیلی شغل خوبیه ....

من هم وقتی بیست و خورده ای سالم بود همین طرز فکر رو داشتم ، اما وقتی کمی سن آدم بالا میره به این نتیجه میرسه که باید یک شغل ثابت و تعریف شده و دارای شان خوب داشته باشه ، فرض کنید من ماهی 5 میلیون از نت در بیارم ، باشه ، اما دقیقا شغل من چی هست ؟! ضمن احترام کامل برای همه دوستان اما شغل اینترنتی که نشد شغل !! شغل اینترنتی در صورتی خوبه که مثل ایستگاه و سایت های بزرگ دیگه درآمدهای چند ده میلیونی دربیاری ، یک ماشین صد و یا چند صد میلیونی ، خونه ، شرکت و غیره داشته باشی که اونوقت دیگه نیازی نیست شغل ثابت و مشخصی داشته باشی ، اما با این درآمد های چند میلیونی که اون هم خیلی نمیشه روش حساب کرد فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه

شان اجتماعی به نظر من مهم هست ، هم تحصیلات و هم سبک کاری که انجام میدی و صد البته میزان درآمدت همگی بسیار مهم هستند ، یک معان وزیر ( در صورت سالم بودن ) ماهی حدود 10 میلیون حقوق میگیره ، فروشگاه سر کوچه ما هم ماهی 10 میلیون درآمد داره ، به نظر شما این دو یکسان هستند ؟

سلام
اولش نخواستم نظرم رو مکتوب کنم ولی دلم نیومد نگم
حقیر 7 ساله که کارمند بانکم ، الحمد الله که وضعیت مالیم به نسبت بقیه دوستان هم سنم خیلی بهتره ، و از طرفی نزدیک به 8 ساله که به صورت حرفه ای مدیره دو تا سایت هستم ( البته یکیش که فروخته شد ، ولی یکیش مونده و خدا رو شکر ماهی حداقل 3 تومن سود داره )
بس به نظرم می تونم از هر دو دیدگاه ( وبمستر و کارمند بانک ) راهنماییت کنم
اول تصورات اشتباهی که در خصوص بانک داری رو خدمتت عرض کنم ، بانک اصلا محیط جذاب و پر نشاط و ریلکسی نیست . توی این مدتی که توی بانک هستم به عینا می تونم بگم که کارمندای بانک ( اعم از متصدی ، معاون و ریس شعبه ) ناجور درگیره کاره روتین و تکراری هستند . درگیری هایی از قبیل فشار عصبی مشتری ها ، مدیران سطح بالا و ... روز نیست که یکی از همکارا با مشتری ها درگیر نشه و جو روحیش بهم نخوره
از طرفی نحوه ی ارتقاء شغلی اصلا واضح و شفاف نیست . و به راحت می تونم بگم که از این بابت به این سادگی که تصورش رو که بکنید نمی تونید ارتقاء شغلی داشته باشید .نمیدونم چرا تصور کردید که به راحتی می تونید رئیس شعبه بشید ! حتی اگه دکتر هم باشید ، تنها ماهی چند ده هزار تومان به حقوقتون توی بانک اضافه میشه . همین و بس
یعنی به طور خلاصه بگم اون چیزی که موجب ارتقاء شغلی شما میشه ، قطعا رویه معمول و ساده ای نیست . فرمولهای خاصی داره . اعم از زیرآب زنی ، پاچه خواری و ... ( خودتون منظورم رو بگیرید )
ولی از طرفی خوب ، از بابت حقوق ثابت ماهیانه و مزایای اون خیالتون خیلی بیشتر از بازار و وبمستری راحت هست .
مزایای و معایب وبمستری رو هم که خودتون استادید و نیازی به بیانش نیست

مخلص کلام ، سعی کنید که یه حده وسطی رو بگیرید و و سعی کنید که هر دو تا رو داشته باشید . البته این رویه نیاز به تلاش بیشتر و برنامه ریزی و صرف انرژی بیشتر و در صورت نیاز شریک کاری و مالی داره . سعی کنید که بحثه نت رو به ببرید توی فاز مشارکت با یکی یا چند تا از دوستان مورد اعتمادتون . طوری که اون رو هم بتونید به صورت موازی داشته باشید و از دست ندید

موفق باشید

از اینکه نظرتون رو گفتید سپاسگذارم ، من هم بیشتر تو ذهنم همین هست که درآمد اینترنتی ام به جای 5 میلیون بشه 2 میلیون ، اما یک شغل ثابت دیگه هم داشته باشم ، هم برای امنیت شغلی و هم برای شان اجتماعی ، هر چند با کارمند شدن دیگه پرونده پولدار شدن ، ماشین گران قیمت و غیره تقریبا بسته میشه ...

اینکه خیلی رییس شعبه شدن رو راحت فرض کردم ، به این دلیل هست که در اطرافیانم آشنایان زیادی دارم که به درجات رییس شعبه و حتی خیلی بالاتر از اون رسیده اند ، به همین دلیل به نظرم ساده اومده که در عمل شاید اینطور نباشه

اکثر سایتهای بزرگ و برنامه نویسان حرفه ای مهندس عمران هستند....
من هم عمران خوانده ام!!

اگر واقعا این مقدار درامد ماهی ۵ میلیون درمیاورید که با توجه به ادامه متنی که نوشتید خلاف این رو ثابت میکند... شما به سه چهار میلیون راضی نخواهید شد!! کی ماهی ۵ میلیون رو ول میکنه میچسبه به ماهی دو میلیون انهم کار دولتی که دست و پا گیر است!!

اگر این هدف باشد خوب است....

ما سی ساله هستیم!

چه جالب ، نمیدونستم اکثر سایتهای بزرگ و برنامه نویسان عمران خونده اند ! دلیلش رو نمیدونید چرا اینطوری شده ؟! حقیقتش من به شخصه به جای اینکه بخوام کار آزاد یا اینترنتی داشته باشم و یا اینکه بخوام در بانک خدمت کنم ،در اصل دوست دارم به جای برخی از دوستان قدیمی ام که رشته برق و کامپیوتر خوندن و برای مقطع فوق لیسانس و یا دکتر از آمریکا و کانادا پذیرش گرفتند و الان در شرکت های خوب آمریکایی و کانادایی با حقوق های 5000$ و یا حتی $10000 برای اول کار مشغول به کار شدن میبودم ، خداروشکر با بالاترین مدرک علمی و در بهترین کشور دنیا زندگی می کنند ، حتی دو نفرشون وارد گوگل شدن اخیرا ، اما متاسفانه بسیار دیر شده و الان تو سی سالگی فکر نمی کنم دیگه فرضت تغییر مسیر اینچنینی باشه

در مورد درآمد اینترنتی ، حقیقتا راست گفتم و در واقع دلیلی نداره بخوام اینجا دروغ بگم و میخوام با حقیقت ها ازتون مشورت بگیرم ، البته اصلا به پایدار بودن درآمدش اعتقاد ندارم و یکی از دلایلی هم که مردد هستم از ادامه ی آن شاید همین باشه

یکی از مشکلات اصلی دیگر کار اینترنتی و یا بیزینس های شخصی کوچک عدم داشتن ارتباطات و مراوده جدی با مردم است که بعد از یک مدتی و خصوصا در سن های بالاتر به شدت بر روحیه آدم تاثر میگذاره و کمی دچار افسردگی میشوید

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
ماهی پنج میلیوننننننن

الله برکت .

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ماهی پنج میلیوننننننن

الله برکت .

ببخشید اما فکر نمیکنم با ده سال وقت گذاشتن ممتد که میشه هزاران ساعت و چندین میلیون هزینه کردن طی این چند سال ، 5 تومن رقم زیادی باشه ... البته باز هم خوبه ، چون بسیاری همین مسیر رو میروند اما به ماهی 200،000 تومان میرسند !

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
ببخشید اما فکر نمیکنم با ده سال وقت گذاشتن ممتد که میشه هزاران ساعت و چندین میلیون هزینه کردن طی این چند سال ، 5 تومن رقم زیادی باشه ... البته باز هم خوبه ، چون بسیاری همین مسیر رو میروند اما به ماهی 200،000 تومان میرسند !
من ک 10 سال هم وقت صرف کنم به این درآمد نمیرسم .

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سلام
دوست عزیز پدر بنده هم تو بانک کار می کنه ، زیاد از نظر شرایط کاری ، کار کردن تو بانک اسون نیست ، دو چیز هیچ وقت تعطیلی ندارن یکی بانک که پول مردمه یکی هم بیمارستان که جونشونه
در ضمن ساعت کاری هم اونقدر زیاد هست که به شما اجازه انجام چند شغل همزمان رو نمی ده ،

اگر براتون مقدور بود یه توضیحی هم در زمینه شغل وب مستری تون بدید خیلی ممنون می شم ، درامد 5 میلیون زیاد نیست خیلی ها هستن با درامد های بسیاری فضایی ولی خیلی دوست دارم زمینه کاری تون رو بدونم

بالا