• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشورت مهم

khaniweb2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من ک 10 سال هم وقت صرف کنم به این درآمد نمیرسم .

برای کسب درآمد در نت باید باهوش و خوش شانس باشید و زمان ، انرژی و هزینه کافی بگذارید تا شاید ! و فقط شاید ! نتیجه بگیرید ، اگر هم تازه نتیجه بگیرید زیاد پایدار و قابل اطمینان نباشه ، من به شخصه اگر ده سال پیش یک سوپر زده بودم خیلی راحت تر ، زودتر و با زحمت کمتر به این درآمد میرسیدم ، به نظر من بیش از 95 درصد افرادی که در نت وارد میشند فقط وقت و سرمایه خودشون را از بین میبرن و به هیچ درآمدی و یا حداقل درآمد قابل توجهی نمیرسند ، متاسفانه نت حالت اعتیاذ داره ، یعنی ممکنه چند سال هم وقت و هزینه بکنید و نتیجه نگیرید اما باز هم ادامه بدید ....

از من به شما نصیحت به جای اینکه تو نت کار کنید برید از همین ابتدا حتی شده یک سوپر بزنید ، باور کنید درآمد کاسب ها بیشتر از نت هست و از همه مهم تر پایدارتر و خیلی هم کم زحمت تر

سلام
دوست عزیز پدر بنده هم تو بانک کار می کنه ، زیاد از نظر شرایط کاری ، کار کردن تو بانک اسون نیست ، دو چیز هیچ وقت تعطیلی ندارن یکی بانک که پول مردمه یکی هم بیمارستان که جونشونه
در ضمن ساعت کاری هم اونقدر زیاد هست که به شما اجازه انجام چند شغل همزمان رو نمی ده ،

اگر براتون مقدور بود یه توضیحی هم در زمینه شغل وب مستری تون بدید خیلی ممنون می شم ، درامد 5 میلیون زیاد نیست خیلی ها هستن با درامد های بسیاری فضایی ولی خیلی دوست دارم زمینه کاری تون رو بدونم

خودم هم نگران همین موضوع هستم که اسمش تا ساعت 2 باشه و کل روزم رو بگیره و نتونم به هیچ کار دیگه ای برسم ، اونوقت درآمدم میشه ماهی 1.5 ... میتونم بپرسم سمت پدر شما چی هست در بانک ؟ اوضاع درآمدیشون چطور است ؟

من دو تا وب سایت پربازدید دارم و درآمدم از تبلیغات است

bene

Registered User
لایک‌ها
481
دوست عزیز کار چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی برای پیشرفت باید
زیرآب زدن ، تهمت ها ، دروغها و مسخره کردنها و..... همکاران را باید به نحو احسند تحمل کنی و حتی ازشون تشکر کنی
پاچه خوار ریئیست باشی و در مسیر آب شنا کنی ( یعنی زیرمیزی بگیری ، زد و بند داسته باشی ، جز باند باشی و ... )
اگر حتی دکترا داشته باشی و بسیار فعال باشی برای سیستم هیچ ارزش نداری وبه هیجا نمیرسی و همیشه حقوقت نصف یا کمتر همکارانت هست
ولی اگر موارد بالا را داشته باشی با یه فوق دیپلم داغون به همجا می رسی
به نظر من برو اگر محیطش خوب بود و جای پیشرفت داشت بمون که بعد از 6 ماه خودت می دونی باید بیای بیرون یا بمونی
محیط نت هم آخرش آدم را افسرده میکنه این را هم در نظر بگیر

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
خودم هم نگران همین موضوع هستم که اسمش تا ساعت 2 باشه و کل روزم رو بگیره و نتونم به هیچ کار دیگه ای برسم ، اونوقت درآمدم میشه ماهی 1.5 ... میتونم بپرسم سمت پدر شما چی هست در بانک ؟ اوضاع درآمدیشون چطور است ؟

والا بانک که معمولا تا ساعت 3 بازه برا کارمندا ولی اگر رئیس باشید باید تا 4-5 هم وایسید + اول ماه و اخر ماه و بویژه اخر سال که یک هفته کامل فشار یک سال روتون هست
پدر بنده داخل شعبه مرکزی شهرمون هست و مسئول بخش تسهیلات هست ، درامدش رو هم والا نگا نکردم ولی فک کنم 2 تومن می گیره ، البته بانکی ها معمولا چون وام زیاد می گیرن همش میره برا قسط
در ضمن مثل بقیه ادارات 5 شنبه ها تعطیل نیست و این که ادامه تحصیل توش معنا نداره
الویت سابقه هست که مثلا پدر من با 24 سال سابقه ( دیپلم هست پدر من ) الان داره دو تومن می گیره و خودش هم می گه اگر فوق لیسانس هم به شم نهایت 100 تومن اضافه می شه به حقوقم

اگر نظر من رو می خواید می گم تو بانک کار کنید ، درسته فشار کار زیاد هست و خیلی خسته کننده ولی خوب پولش ثابته و میشه روش حساب کرد + این که شما یک منبع درامد دیگه هم دارید ، البته هیچ وقت روی درامد نت حساب نکنید

موضوع سایت تون چی هست؟
اگر امکانش هست ادرس سایتتون رو بفرستید تو پیام خصوصی ، خیلی دوست دارم از تجربیاتتون استفاده کنم

sfa0731

Registered User
لایک‌ها
136
کار اینترنتی زمانی ارزش داره که به یک سیستم تبدیل بشه که بدون حضور شما درامد بده.نمی دونم سیستم درامدی شما چیه اما اگر به این شیوه باشه میتونید هر دو مورد رو با هم داشته باشید.
یک پیشنهاد:وارد موسسه شوید تا از مزایایی مانند درامد ثابت و وام بهره مند بشید.
یک گروه هم استخدام کنید که در یک دفتر کارهای وب شما رو انجام بدن و بعد از ظهر ها هم به این شغل خود سر بزنید و ...

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
شما که میفرمایید درآمدتون از تبلیغات هستش . خب در صورتی که 5 تومن رو از تبلیغات به دست میارین ، نیازی به حضور 10- 12 ساعته شما در پای سیستم نیستش . شما اگرکارمند باشین ، حداقل 6 ساعت وقت اضافی خواهید داشت . که به راحتی میتونین سایت تون رو مدیریت کنین . اون کسی باید نگران باشه که توو اینترنت مثلا نویسندگی میکنه و یا ... که با از دست دادن وقت ، درآمدش کاهش خواهد یافت .

cup

Registered User
لایک‌ها
111
اگه واقعا 5 درامد داري ظرف دو سال ميشه 120 ميليون بذار بانك ماهي دو ميليون سود بگير

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
آدرس سایتهاتو بفرست تا راهنماییت کنم

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
فرمایش شما درسته و تضمینی نیست من رییس شعبه بشم ، اما شخصا استعداد بسیار بالایی در بانکداری و اقتصاد دارم و مثلا درس اقتصاد مهندسی رو با فقط چند ساعت خوندن تاپ نمره شدم و نمره 20 گرفتم در دوره لیسانس ! در سیستم بانکی هم آشنایان رده بالایی دارم که شاید بتونن کمک کنن ، اما قطعا باز هم هیچ تضمینی نیست که بتونم رییس شعبه بشم یا نه ولی احتمال داره که به این پست برسم

از نظر شان اجتماعی چطور ؟ به نظرتون سایت و بیزینس اینترنتی داشتن و یا اینکه بعدا حتی بیزنس های دیگر هم راه بندازی مثل مثلا فروشگاه ، شرکت واردات صادارت ، پیمانکاری و غیره شان اجتماعی خوبی دارن ؟ من به شخصه شان اجتماعی یک رییس بانک رو بالاتر میبینم مگر طرفی که کار آزاد داره خیلی اوضاعش خوب باشه ، ماشین خیلی خوبی داشته باشه ، شرکت ، دفتر و دستک و غیره ... اونوقت شان بالاتری نسبت به رییس بانک داره ، اینها فقط از دید من هست و شاید کلا اشتباه باشه و بقیه همچین نظری نداشته باشه ، برای همین با شما مطرح کردم ببینم نظرم شما چطور هست ؟

من 26 سالم هست .
فقط دو سه تا از پست ها رو خوندم ، برای همون ها نظر میدم امیدوارم نظرم تکراری نباشه .
اول اینکه شما شان اجتمایی یه وبمستر ساده یا صاحب فروشگاه معمولی رو با رئیس بانک مقایسه کردی ! این مقایسه اشتباهه ... هر کس رو با خودش مقایسه میکنن ...
اگر میخواهید اون بالا بالا ها رو ببینید ، شان اجتماعی بزرگترین مدیران بانک های جهانی هم شاید به امثال مارک زاکربرگ یا لری پیج نرسه
و در همین نمونه های ایرانی مطمئنن مدیران سایت هایی مثل دیجی کالا یا دیگر سایت های مهم ایرانی جایگاهی به مراتب بالاتر از یه رئیس بانک دارن .

در مورد اینکه روی درآمد اینترنتی میخواهید حساب کنید ، به نظر من اگر کنار کار وبمستری تخصص هم دارید یعنی میدونید اگه سایتتون به مشکل خورد میتونید از تخصصی که دارید درآمد داشته باشید میتونید روی این کار و درآمد حساب کنید ، در غیر این صورت هیچ تضمینی به خصوص برای وبمستری در ایران وجود نداره .

بالا