khaniweb2004
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 9
- لایکها
- 9
من ک 10 سال هم وقت صرف کنم به این درآمد نمیرسم .
برای کسب درآمد در نت باید باهوش و خوش شانس باشید و زمان ، انرژی و هزینه کافی بگذارید تا شاید ! و فقط شاید ! نتیجه بگیرید ، اگر هم تازه نتیجه بگیرید زیاد پایدار و قابل اطمینان نباشه ، من به شخصه اگر ده سال پیش یک سوپر زده بودم خیلی راحت تر ، زودتر و با زحمت کمتر به این درآمد میرسیدم ، به نظر من بیش از 95 درصد افرادی که در نت وارد میشند فقط وقت و سرمایه خودشون را از بین میبرن و به هیچ درآمدی و یا حداقل درآمد قابل توجهی نمیرسند ، متاسفانه نت حالت اعتیاذ داره ، یعنی ممکنه چند سال هم وقت و هزینه بکنید و نتیجه نگیرید اما باز هم ادامه بدید ....
از من به شما نصیحت به جای اینکه تو نت کار کنید برید از همین ابتدا حتی شده یک سوپر بزنید ، باور کنید درآمد کاسب ها بیشتر از نت هست و از همه مهم تر پایدارتر و خیلی هم کم زحمت تر
سلام
دوست عزیز پدر بنده هم تو بانک کار می کنه ، زیاد از نظر شرایط کاری ، کار کردن تو بانک اسون نیست ، دو چیز هیچ وقت تعطیلی ندارن یکی بانک که پول مردمه یکی هم بیمارستان که جونشونه
در ضمن ساعت کاری هم اونقدر زیاد هست که به شما اجازه انجام چند شغل همزمان رو نمی ده ،
اگر براتون مقدور بود یه توضیحی هم در زمینه شغل وب مستری تون بدید خیلی ممنون می شم ، درامد 5 میلیون زیاد نیست خیلی ها هستن با درامد های بسیاری فضایی ولی خیلی دوست دارم زمینه کاری تون رو بدونم
خودم هم نگران همین موضوع هستم که اسمش تا ساعت 2 باشه و کل روزم رو بگیره و نتونم به هیچ کار دیگه ای برسم ، اونوقت درآمدم میشه ماهی 1.5 ... میتونم بپرسم سمت پدر شما چی هست در بانک ؟ اوضاع درآمدیشون چطور است ؟
من دو تا وب سایت پربازدید دارم و درآمدم از تبلیغات است