منتخب بازارچه

مشکلات عجیب با KM Player

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2007
نوشته‌ها
699
لایک‌ها
20
محل سکونت
Tehran
سلام به دوستان.
راستش من مدتی بود با برنامه Km Player روی اکس پی کار میکردم که خیلی عالی بود ولی الان رو یه سیستم دیگه ویندوز سون 64 بیتی ریختم و متاسفانه این نرم افزار به خوبی سابق کار نمیکنه...
مثلا تو تصویر نویز میفته ...کیفیت تصویر اومده پایین ...و موقع پخش دی وی دی خودش اندازه تصویر رو به طرز نا مناسبی بزرگ میکنه و تصویر رو رنگ پریده و بی رمق نشون میده...
در صورتی که من رو همین ویندوز Win DVD 8 رو نصب کردم که چنین مشکلاتی نداره...
البته یه ارور هم خود ویندوز میده که این نرم افزار با سیستم گرافیکی و رنگ بندی ویندوز هفت مشکل داره!
میخواستم ببینم مشکل از کجاست و آیا میشه حلش کرد؟
من فکر کردم شاید مشکل از این نسخه باشه که من دارم ولی آخرین نسخه رو دانلود کردم و همین طوری بود!
ممکنه کدک جدید بخواد برا این ویندوز؟

واقعا ممنون میشم کمک کنید چون خیلی ضروری هست...
 

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
420
لایک‌ها
102
برای ویندوز های 64 بیتی k-lite یک پکیج مخصوص کدک داره اون رو نصب کنید مشکل حل میشه
 

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,315
لایک‌ها
97
محل سکونت
NeverLand
روی ویندوز ویستاهم برای من KM Player مشکل داره

بهترین راه استفاده از K-Lite Mega Codec Pack هست........
 

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2007
نوشته‌ها
699
لایک‌ها
20
محل سکونت
Tehran
روی ویندوز سون 64 بیتی واقعا مشکل دارم با این نرم افزار

اولیش اینه که وقتی فایل های MP3 و Divx و HD رو باهاش اجرا میکنم این ارور رو میده که باید اوکی بزنم تا فیلم اجرا بشه!



دومیش اینه که موقع اجرای فایل های دی وی دی این ارور اون پایین میاد و تصویر یک لحظه میپره:



بعضا هم احساس میکنم رنگ کارها جالب نیست!
اخیرا هم یک مشکلی دارم که موقع اجرای فایل های اچ دی و AVI و Mp3 برنامه گیر میکنه و قفل میشه یعنی تا فیلم رو اجرا میکنی برنامه با حالت قفل باز میشه و Cpu usage میره بالا!

دیگه اینکه وقتی بعضی ویدئو رندر ها رو انتخاب میکنی موقع عکس گرفتن از فیلم اون نوشته یا Subtitle تو عکس نمیفته!

آخری هم اینه که دی وی دی ها رو همیشه از اول اجرا میکنه که باید تمام Fbi warning ها و اخطار ها و چیز های دیگه رو تحمل کرد.

اگر کسی ما رو یاری بده یه عمر دعاگوش خواهیم بود.
 

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,680
لایک‌ها
595
محل سکونت
| P | r | i | s | o | n |
روی ویندوز سون 64 بیتی واقعا مشکل دارم با این نرم افزار

اولیش اینه که وقتی فایل های MP3 و Divx و HD رو باهاش اجرا میکنم این ارور رو میده که باید اوکی بزنم تا فیلم اجرا بشه!



دومیش اینه که موقع اجرای فایل های دی وی دی این ارور اون پایین میاد و تصویر یک لحظه میپره:



بعضا هم احساس میکنم رنگ کارها جالب نیست!
اخیرا هم یک مشکلی دارم که موقع اجرای فایل های اچ دی و AVI و Mp3 برنامه گیر میکنه و قفل میشه یعنی تا فیلم رو اجرا میکنی برنامه با حالت قفل باز میشه و Cpu usage میره بالا!

دیگه اینکه وقتی بعضی ویدئو رندر ها رو انتخاب میکنی موقع عکس گرفتن از فیلم اون نوشته یا Subtitle تو عکس نمیفته!

آخری هم اینه که دی وی دی ها رو همیشه از اول اجرا میکنه که باید تمام Fbi warning ها و اخطار ها و چیز های دیگه رو تحمل کرد.

اگر کسی ما رو یاری بده یه عمر دعاگوش خواهیم بود.
سلام دوست عزیز .
فکر میکنم به احتمال زیاد ورژن برنامه ای که شما استفاده میکنید کمی قدیمی و نسخه بتا است .

برای رفع مشکلتون ابتدا Kmplayer خودتون رو از کنترل پنل ویندوز به طور کامل پاکسازی (uninstall) کنید , همچنین فولدر The KMplayer را هم از Program Files ویندوز خودتون پاک کنید و سیستم خودتون رو Reset نمایید .

سپس آخرین نسخه KMplayer رو از لینک زیر دانلود نمایید و آن را مجددا" نصب نمایید .

لینک مستقیم (دانلود)

به احتمال زیاد مشکل شما برطرف شده است .

موفق باشید .
 

AminMrz

Registered User
تاریخ عضویت
21 جولای 2009
نوشته‌ها
709
لایک‌ها
31
محل سکونت
ماهشهر
K-Lite Mega Codec Pack رو نصب کن بعد KM Player رو نصب کن من دارم روی ویستا استفاده میکنم مشکلی هم نداره
 

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,223
لایک‌ها
14
محل سکونت
IRAN
دوستان از وقتی ویندوز سون 64 نصب کردم KMP اذیت میکنه ...این دو مورد روی سیستم نصب شده :
K-Lite_Codec_Pack_64bit_320
KMP(آخرین ورژن)

مشکل زمانی هست که داره فایل های HD رو پخش میکنه ...اینم اروری که میده :
 

Blueray

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2009
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
1
محل سکونت
Calgary
منهم دقیقا با همین مشکلات روی ویندوز سون 32 بیتی مواجه هستم .
فکر کنم حود برنامه روی ویندوز سون مشکل داره .
یک عیب بزرگش این هست که علیرغم اینکه یک سیستم توپ 4 هسته ای 4 گیگ رم خریدم ، ولی در کمال تعجبم این برنامه مثل قبل مشکلات هنگ کردن و استفاده زیاد از سی پی یو رو داره .
برنامه ی خیلی خوبی بود که باهاش روی اکس پی عادت کرده بودم ولی مدتی هست بدلیل این مشکلات ، روی ویندوز سون ام استفاده نمیکنم .
 

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,223
لایک‌ها
14
محل سکونت
IRAN
منهم دقیقا با همین مشکلات روی ویندوز سون 32 بیتی مواجه هستم .
فکر کنم حود برنامه روی ویندوز سون مشکل داره .
یک عیب بزرگش این هست که علیرغم اینکه یک سیستم توپ 4 هسته ای 4 گیگ رم خریدم ، ولی در کمال تعجبم این برنامه مثل قبل مشکلات هنگ کردن و استفاده زیاد از سی پی یو رو داره .
برنامه ی خیلی خوبی بود که باهاش روی اکس پی عادت کرده بودم ولی مدتی هست بدلیل این مشکلات ، روی ویندوز سون ام استفاده نمیکنم .
شما یعنی دیگه ازش استفاده نمیکنی ؟
جایگزین چیزی پیدا کردی ؟میتونی اگه زحمتی نیست معرفی کنی
 

msami

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 مارس 2010
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سلام بچه ها. من تازه گیها با این error تو kmplayer مواجه شدم. کلی هم با setting ور رفتم. اما هیچ فایلی رو پخش نمیکنه. اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه. مرسی

invalid argument
error occurred when creating filtergraph

راستی ویندوزم هم xp 32 بیتی هستش.
 
Last edited:

fozool

Registered User
تاریخ عضویت
29 می 2004
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
35
محل سکونت
تهران
از vlc يا gom هم ميتونيد استفاده كنيد
 

msami

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 مارس 2010
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
سلام بچه ها. من تازه گیها با این error تو kmplayer مواجه شدم. کلی هم با setting ور رفتم. اما هیچ فایلی رو پخش نمیکنه. اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه. مرسی

invalid argument
error occurred when creating filtergraph

راستی ویندوزم هم xp 32 بیتی هستش.
آقایون و خانومها کسی نیست جواب من رو بده؟
 

fozool

Registered User
تاریخ عضویت
29 می 2004
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
35
محل سکونت
تهران
يه بار تمام ستينگهاي سيستم kmplayer رو ريست كن
options->perfrences -> intialize all presets
 

radium

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2009
نوشته‌ها
383
لایک‌ها
4
برا من kmplayer برا خیلی از فیلم ها باز نمیشه ویندزمم عوض کردم درست نشد در صورتی که همون فیلم یا کلیپ توی کامپیوتر جای دیگه امتحان کردم درست بوده باز می شده
 

Draco67

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2010
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
1
سلام راستی من وقتی می خوام یه دی وی دی رو با kmplayer ببینم برای نشون دادن کل دی وی دی نرم افزار kmplayerهنگ می کنه و هر پارتم که می خوام جداگون ببینک فقط صدای زمینه رو پخش می کنه و صدای هنریشه ها نمیاد کسی می دونه ایمن مشکل رو چه جوری می شه حل کرد:(
 

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2007
نوشته‌ها
273
لایک‌ها
10
سلام راستی من وقتی می خوام یه دی وی دی رو با kmplayer ببینم برای نشون دادن کل دی وی دی نرم افزار kmplayerهنگ می کنه و هر پارتم که می خوام جداگون ببینک فقط صدای زمینه رو پخش می کنه و صدای هنریشه ها نمیاد کسی می دونه ایمن مشکل رو چه جوری می شه حل کرد:(
خوشبختانه واسه ما این بازیا رو در نمیاره. دنبال جدیدترین codec pack باش.
 

mhdotcom

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2007
نوشته‌ها
273
لایک‌ها
10
راستی آیا میدانید؟....

Kmplayer قادر به پخش انواع فایلهای مولتی میدیای نصفه و نیمه در حال دانلود است.
 

Blueray

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژوئن 2009
نوشته‌ها
148
لایک‌ها
1
محل سکونت
Calgary
شما یعنی دیگه ازش استفاده نمیکنی ؟
جایگزین چیزی پیدا کردی ؟میتونی اگه زحمتی نیست معرفی کنی
سلام دوست گل ، چقدر دیر برگشتم !
خوب من قید این برنامه ی فوق العاده رو زدم و مجبور شدم با خود مدیا پلیر ویندوز کنار بیام .
mega codec pack رو نصب کردم و اگر هم چاره نشد ، از پلیر کلاسیک استفاده میکنم .
ولی وقتی دنبال جایگزین بودم ، gom player , BST playr , vlc و اینا رو امتحان کردم ، افتضاح بودند از نظر من خیلی سطح پایین و زشت بودند .

الآن دیگه به پلیر ویندوز سون 64 بیتم عادت کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خودم عینا مشکلات lover_irani رو داشتم و دارم . عینا همون خطاهایی که دوستان شکلش رو گذاشتند ، منم دارم .
با نصب هیچ چیزی هم حل نشد .
به نظر و مطمئنا با سون مشکل داره ، با ویژگی آئرو البته .
 

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
تاریخ عضویت
5 مارس 2009
نوشته‌ها
3,322
لایک‌ها
1,109
محل سکونت
Tehran
Last edited:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
تاریخ عضویت
5 مارس 2009
نوشته‌ها
3,322
لایک‌ها
1,109
محل سکونت
Tehran
@Draco
رو صفحه رایت کلیک کن > options > preferences
برو تو Audio Proccessing اگه freeverb روشنه تیکش رو بردار ...

البته ابن مشکل صدا رو حل می کنه ...

احتمالا باید این باشه اگه نبود باز بگو ببینم چی میشه
 
بالا