mehrdad661
Registered User
سلام فرمان صدا چه جوری در ویستا فعال میشه ؟
شروين جان
من intel E6600 دارم با 2 گيگا بايت رم .
تا امروز كه مشكلي برايم نداشته . فقط اين permission هاش خيلي اذيت مي كنه . نمي دونم شايد هم چون ويندوزهاي ما كرك شده است اين اتفاقات مي افتد .
من permission تعريف مي كنم اما وقتي سيستم را خاموش مي كنم و بر مي گردم مي بينم كه باز هم دسترسي به برخي از قسمت هاي C گرفته شده و بايد دوباره تعريف كنم .
مدل و قیمت؟آقا مومت رو بفروش برو يك مودم گيگا يا EPOX بخر خيال خودت رو راحت كن. خودشون شناخته ميشن و احتياج به نصب درايور ندارن
سلام فرمان صدا چه جوری در ویستا فعال میشه ؟
امين جانشروین خان درایورو از کجا گیر اوردی؟ مودم من هم Zoltrix هست هر کاری کردم نشناخت. لینک درایور رو بده شاید به مال منم بخوره ! راستی چرا Xp و نسخه ی بتای ویستا مودم منو میشناسن ولی اصلیش نمیشناسه؟!!
فعلا دارم با XP سر میکنم فکر کنم آخرش محبور شم یه مودم بخرم !
مدل و قیمت؟
همين مجوزها كه به عنوان مثال مي خواهي يك فايل را در درايو C كه ويندوز نصب شده كپي كني .اوه عجب سیستمی بهروز جان
راستی منظورتون کدوم permission هاست؟
برو تو zoltrix.comشروین خان درایورو از کجا گیر اوردی؟ مودم من هم Zoltrix هست هر کاری کردم نشناخت. لینک درایور رو بده شاید به مال منم بخوره ! راستی چرا Xp و نسخه ی بتای ویستا مودم منو میشناسن ولی اصلیش نمیشناسه؟!!
فعلا دارم با XP سر میکنم فکر کنم آخرش محبور شم یه مودم بخرم !
مدل و قیمت؟
همين مجوزها كه به عنوان مثال مي خواهي يك فايل را در درايو C كه ويندوز نصب شده كپي كني .
اجازه نمي دهد مگر اينكه اين مجوزها را تعريف كني .
مرسی شروین جان ! مال منم اسمارت اسپیریته ! تا آخر امشب ویستا رو نصب می کنمبرو تو zoltrix.com
بعد رو تو قسمت Downloads
مدل مودمو انتخاب کن میره به صفحه ی درایور ها فقط با فایر فوکس نرو با آی ای برو
اگه مودمت مثل من اسمارت اسپریت هست این لینکشه
http://www.z-cyber.net/Smart Spirit 56K.htm
ممنون بابت اطلاعات. اگه درست نشد میگیرمش قیمتش خوبه.امين جان
مودم هاي اينترنال گيگا بايت كه در بازار ايران مي فروشند را ويستا مي شناسد و نياز به درايور هم ندارد . يك مدل هم فكر مي كنم بيشتر در بازار نيست .
قيمت هم 8.000 تومان است .
فایل رو بهش ندهویستا رو نصبیدم ولی وقتی اون درایور رو با Have Disk لود میکنم هیچ مودمی توی لیستش نمیاد
یه فایل inf هست که باید لود شه و بعدن مودم ها رو لیست کنه ولی تو لیست هیچ مودمی نمیاد ! چکنم؟!
تیم JB رو من خیلی قبولش دارم یه سر برو بازار رضا یا پایتخت اگه DVD تیم JB رو گیر آوردی بخر.
کارشون میزونه. SSG هم کاراش خوبه ضمنا کارای SSGحتما باید DVDش هالوگرام دار باشه.