• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات و سوالات پیرامون بخش بازارچه

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
@m_2t_ab

طی پیامی که جناب فروم منجر دادن دوربین جزو کالای سلاح سرد و گرم حساب نمیشه و با توجه به این که شما علت پاک کردن تاپیک بنده رو زدید بند 9 که شامل همین مورد میشه .

واقعا خنده داره که کسی دوربین رو جزو سلاح به حساب بیاره .

منتظر جوابگویی هر چه زود تر شما هستم .

مشاهده پیوست 729046
سلام دوست من
در صحبتی که با همکاران و مدیران داشتیم قرار بر این شد که هرگونه خرید و فروش سلاح گرم و لوازم جانبی اونها ممنوع باشه.
تو پیامی هم که در موقع حذف براتون اومد نوشته بودم که لوازم جانبی هم شامل همین بند میشه.
موفق باشید

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام دوست من
در صحبتی که با همکاران و مدیران داشتیم قرار بر این شد که هرگونه خرید و فروش سلاح گرم و لوازم جانبی اونها ممنوع باشه.
تو پیامی هم که در موقع حذف براتون اومد نوشته بودم که لوازم جانبی هم شامل همین بند میشه.
موفق باشید

الان این که شما و مدیران چه تصمیمی گرفتید و توی قوانین اجرا نکردید مشکل از طرف شما و مدیران دیگه هست .
در حال حاضر تا وقتی که قوانین اصلاح نشده و شما خلاف اون تاپیکی رو پاک میکنید مقصر شما هستید .
تا زمانی که قوانین اصلاح بشه و این موردی که شما میگید یا اعلام عمومی بشه یا قانون مورد نظر اصلاح بشه .
هیچ پیامی هم از طرف شما به بنده نیومده که من علت رو بخوام توش پیدا کنم.

مدیر @Forum Manager در این مورد تشریف بیارید توضیح بدید

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
سلام دوست من
موفق باشید
دوربین چی است که جزو سلاح قرار گرفته؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
توی قوانین موارد کلی مشخص شده و تشخیص اینکه مصادیقش چی هست بر عهده تیم مدیریتی هست. مثلا تو قانون بند پ 7 یه سری موارد رو گفته و اینکه آیا موارد دیگه ای هم مشمول همین بند باشه رو تیم مدیریتی تشخیص میده.
دوربین چی است که جزو سلاح قرار گرفته؟
خود دوربین سلاح نیست اما لوازم جانبی اسلحه هست. (دوربینی که ایشون براش تاپیک ایجاد کرده بودن)
چون این دوربین تنها کاربردش روی اسلحه هست مشمول بند پ 9 قوانین میشه. همونطور که تیر و کپسول گاز و ... که منحصر به استفاده برای سلاح هست ممنوع هست.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
توی قوانین موارد کلی مشخص شده و تشخیص اینکه مصادیقش چی هست بر عهده تیم مدیریتی هست. مثلا تو قانون بند پ 7 یه سری موارد رو گفته و اینکه آیا موارد دیگه ای هم مشمول همین بند باشه رو تیم مدیریتی تشخیص میده.

خود دوربین سلاح نیست اما لوازم جانبی اسلحه هست. (دوربینی که ایشون براش تاپیک ایجاد کرده بودن)
چون این دوربین تنها کاربردش روی اسلحه هست مشمول بند پ 9 قوانین میشه. همونطور که تیر و کپسول گاز و ... که منحصر به استفاده برای سلاح هست ممنوع هست.

@Forum Manager

توجه شما رو به تاپیک هایی که تو پ خ دادم بهتون + تاپیک زیر جلب میکنم تاریخ ایجاد تاپیک و چندین صفحه ای که جلو رفته رو هم دقت کنید نظر خودتون رو بگید تشخیص مدیران چی بوده که تاپیک بنده ممنوع بوده از نظرشون ولی تاپیک های زیر و مواردی که پ خ کردم نه
مدیر بخش نگن من ندیدم این موارد رو که واقعا خنده داره این حرف

http://forum.persiantools.com/threads/تایپک-فروش-چند-عددچاقو.556311/
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-چاقوی-کارتی.645476/

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام ایا امکانش هست که در بازارچه پست اول ثابت بمونه ؟

مثلا تاپیک 10 صفحه جلو رفته هر کس میاد به اولین پست خوانده نشده که در دفعه اول همون پست اول هستش میره

ولی طرف بخواد دوباره وارد بشه میره به صفحه های دیگه در حالی که ممکنه پست اول تغییر کنه و محصول جدیدی اضافه بشه

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
فکر خوبیست ولی
یه پستای اولی هم هستن که 2 متر طولشونه و 50تا عکس داره اگه یه نفر بخواد چند صفحه بخونه همه حجمش میره

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
@Forum Manager

توجه شما رو به تاپیک هایی که تو پ خ دادم بهتون + تاپیک زیر جلب میکنم تاریخ ایجاد تاپیک و چندین صفحه ای که جلو رفته رو هم دقت کنید نظر خودتون رو بگید تشخیص مدیران چی بوده که تاپیک بنده ممنوع بوده از نظرشون ولی تاپیک های زیر و مواردی که پ خ کردم نه
مدیر بخش نگن من ندیدم این موارد رو که واقعا خنده داره این حرف

http://forum.persiantools.com/threads/تایپک-فروش-چند-عددچاقو.556311/
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-چاقوی-کارتی.645476/
کاربر محترم در صورتی که دوربین جزو وسایل اسلحه باشد فروش آن در فروم غیر قانونی است

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
کاربر محترم در صورتی که دوربین جزو وسایل اسلحه باشد فروش آن در فروم غیر قانونی است

مرسی
نهایت سیاست تو این فروم رو هم مشاهده کردیم .
اگر لوازم جانبی اسلحه غیر قانونیه چرا تاپیک هایی که براتون فرستادم و اسلحه حساب میشه قانونیه ؟
شما هم به عنوان مدیر ارشد وظیفه دارین قوانین رو به طور شفاف و کامل عنوان کنید نه از روی سلیقه مدیران زیر دست هیچ قانونی زمانی که من تاپیک زدم تو این فروم نبوده که وسایل جانبی اسلحه ممنوعه و اگر ممنوعه چاقو .. هم سلاح حساب میشه علت پاک نشدن این دست تاپیک ها چیه .
با اینکه 100% حق با بنده هست و چون دیکتاوری تو این فروم حکم فرمایی میکنه پس دلیلی نداره این موضوع رو کش بدم.

Last edited:

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
سلام ایا امکانش هست که در بازارچه پست اول ثابت بمونه ؟

مثلا تاپیک 10 صفحه جلو رفته هر کس میاد به اولین پست خوانده نشده که در دفعه اول همون پست اول هستش میره

ولی طرف بخواد دوباره وارد بشه میره به صفحه های دیگه در حالی که ممکنه پست اول تغییر کنه و محصول جدیدی اضافه بشه
سلام
تشکر از پیشنهاد شما
حتما در صورت امکان لحاظ میشود.

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
ایا در صورت خرید بسته برنزی برچسب فروشنده معتبر هم جزئشه؟؟یا نه باید فروشنده معتبر جدا هست و ربطی به برنزی ندارد؟؟؟

azzaa

Registered User
لایک‌ها
1,331
ایا در صورت خرید بسته برنزی برچسب فروشنده معتبر هم جزئشه؟؟یا نه باید فروشنده معتبر جدا هست و ربطی به برنزی ندارد؟؟؟
بسته برنزی و فروشنده معتبر جدا از هم هستند و باید جداگانه فعال بشوند

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
مدیران ، همکاران عزیزان برادران دوستان ...

واللللا به خدا به پیر به پیغمبر جز یه مورد تقریبا اینجا کسی نتونسته سر من کلاه بذاره.. من خودمم دیگه مثل قدیم فعال نیستم ، شماره تلفنمم حتی برداشتم که کسی تماس نگیره ،پس بعضی ها نیان بگن آره این سنگ خودش رو میخواد به سینه بزنه... اما دلم برای کاربرای اینجا میسوزه وقتی میبینم فروشنده معتبر با 10 تا پست سرشون رو کلاه میذاره فقط به این دلیل که نماد سبز رنگ داشته !!!

والللا بللا ما هم نه مرده ی 20 تومن هستیم نه از کسی میترسیم که بخوایم مدارک بدیم و خط ثابت.. اما از اولش با این طرح مخالف بودم و هستم ...

اینم در جریان هستم که کاملا توضیح دادید فروشنده ی معتبر ؟ یعنی چه !!! اما خیلی ها نمیفهمن و نمیخوان که بدونن و با همین خودشون رو گول میزنن...

ندید به هر کسی که اومد 20 هزار تومان داد فروشنده ی معتبر ندید مدیران ... به فکر کاربران باشید//..

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
با سلام، مدیر محترم من حدود ۶ماه پیش از یک کاربری که فقط فروشنده معتبر بود و سابقه ای نداشت اشتباه کردم و یک لپتاپ خریدم، لپتاپی که به دستم رسید تعمیری،نمایشگر عوض شده با مشکلاتی در بدنه همراه بود، دو هفته با پول و وقت و اعصاب من بازی شد و ضرر چند بار هزینه تیپاکس رو از جیب دادم،تا بعد از دو هفته با شکایت و صحبت و واسطه به اصل پولم رسیدم،۶ ماه پیش به این فرد امتیاز منفی دادم اونم بیشتر به این خاطر این که کاربران بعدی با دقت بیشتر خرید کنن و مثل من دچار مشکل نشن.
...‌
حالا مشکل اینجاست که بعد از ۶ماه این فرد به من امتیاز منفی داده و گفته به جبران اون امتیازی که دادی!!!
من این امتیاز رو هم گزارش دادم ولی متاسفانه هنوز پاک نشده،میخواستم راهنمایی کنین از چه طریق میتونین پیگیر بشم؟
ممنون.

این کاربر و امتیازی که ۶ ماه پیش با توضیحات به این فرد دادم.
http://forum.persiantools.com/bazar/buy360-ir.246344/

@Forum Manager

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ایا وقت ان نرسیده است که بازارچه حیوانات خانگی
برای خرید مرغ عشق و خرگوش و ماهی و اکواریوم احداث بشه ؟

و همچنین بازارچه خرید و فروش مواد غذایی مثل برنج و گلاب و عرقیات و عسل ؟

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
چرا نمیتونم تو بخش پی پال و اینا تاپیک بزنم
اگر من که عضوم نمیتونم پس کی میتونه؟

بالا