• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلات و سوالات پیرامون بخش بازارچه

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
دوستان عزیز من چند وقتی هستش که میخام دوتا سوال بپرسم و مونده بودم کجا بپرسم که الان این تاپیکو دیدم .

1- سوال اولم اینه که ایمیلی که من به سایت برا ثبت نام دادم میل مهمیه واسم و مشکل من ازونجا شروع میشه که نمیدونم کجا برم و چیکار کنم تا هر اتفاقی که تو سایت میفترو برام میل نزنه الان عکس زیرو ببینین همش پر میشه من خالیش میکنم . کسی از دوستان بلده چیکار کنم برام میل نیاد ممنون میشم .

2- سوال دومم هم اینه این قانون UP دادن تو بازارچرو تو کدوم تاپیک توضیح داده تا بخونمش ممنون باز از دوستان عزیز .

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوستان عزیز من چند وقتی هستش که میخام دوتا سوال بپرسم و مونده بودم کجا بپرسم که الان این تاپیکو دیدم .

1- سوال اولم اینه که ایمیلی که من به سایت برا ثبت نام دادم میل مهمیه واسم و مشکل من ازونجا شروع میشه که نمیدونم کجا برم و چیکار کنم تا هر اتفاقی که تو سایت میفترو برام میل نزنه الان عکس زیرو ببینین همش پر میشه من خالیش میکنم . کسی از دوستان بلده چیکار کنم برام میل نیاد ممنون میشم .

2- سوال دومم هم اینه این قانون UP دادن تو بازارچرو تو کدوم تاپیک توضیح داده تا بخونمش ممنون باز از دوستان عزیز .
اینجا گزینه هایی هست برای ایمیل:
http://forum.persiantools.com/account/privacy
http://forum.persiantools.com/account/preferences
http://forum.persiantools.com/watched/threads/all
در مورد سوال دوم می تونید از لینک امضام استفاده کنید.
اما دیگه مثل سابق با ارسال پست در تاپیک آپ نمیشه و باید آغازگرش از دکمه آپ ترد استفاده کنه.
موفق باشید

javad_90b

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
116

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895

javad_90b

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
116
به علت دادن لینک به خارج از فروم و نداشتن عکس از کالای فروش همراه با نام کاربری و تاریخ تاپیک شما حذف شده است.
لطفا قوانین را مطالعه نمایید.
قوانین بازارچه پرشین تولز
دادن اون لینک برای مشاهده کردن لیست بازی ها هست، بعد من دیتا می خوام بفروشم و همه داخل هارد هستن، عکس از از درایو بگیرم مشکلی نیست؟
لطفا تاپیک رو از حذف در بیارید تا تغییرات رو انجام بدم.
ممنون

satiseven

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
باز باید به پدرومادر پرشین تولز دعاگو باشی که فقط تاپیک شمارو حذف کرده توی فروم های دیگه می بینی ۲سال رفتی به مشکلات کاربران جواب دادی و بازدیدکننده های سایت رو افزایش دادی ولی به یک باره اکانت تو به خاطر یک چیز چرت و پرت حذف می شه باز اینجا دست یکسری آدم فهمیده است

javad_90b

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
116
باز باید به پدرومادر پرشین تولز دعاگو باشی که فقط تاپیک شمارو حذف کرده توی فروم های دیگه می بینی ۲سال رفتی به مشکلات کاربران جواب دادی و بازدیدکننده های سایت رو افزایش دادی ولی به یک باره اکانت تو به خاطر یک چیز چرت و پرت حذف می شه باز اینجا دست یکسری آدم فهمیده است

ممنون از @Forum Manager ، مشکل من رو حل کردن ;):general601:

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
من یه سوال دارم
درسته که بعضی یوزرا می تونند نوشته های بعضی یوزرهای دیگه را حذف کنند یا ویرایش و دخل و تصرف کنن؟
یعنی یه سری یوزر بیان پول بدن قدرت اعمال نظر روی بقیه پیدا کنند حالا گیرم که فقط تو تایپیک خودشون باشه؟
این منطقیه به نظر شما؟ کدوم فروم اینجوری بوده تا حالا؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
من یه سوال دارم
درسته که بعضی یوزرا می تونند نوشته های بعضی یوزرهای دیگه را حذف کنند یا ویرایش و دخل و تصرف کنن؟
یعنی یه سری یوزر بیان پول بدن قدرت اعمال نظر روی بقیه پیدا کنند حالا گیرم که فقط تو تایپیک خودشون باشه؟
اره درسته.
این قابلیت جزء امکانات شگفت انگیز بازارچه هست :D
از اونجایی که مدیر انجمن اعتقاد به نوپآوری و عدم کپی کاری و به ویژه صیانت از حقوق قشر فروشندگان مظلوم ( نه خریداران) رو داره این کار رو انجام داده:general105:
باشد که مورد توجه ای بی ، آمازون و... قرار گیرد:p

idnavmooknedr

Registered User
لایک‌ها
1,860
من یه سوال دارم
ببینید این دوستمون زیر پوستی تقریبا همه چیز رو گفت!
اره درسته.
این قابلیت جزء امکانات شگفت انگیز بازارچه هست :D
از اونجایی که مدیر انجمن اعتقاد به نوپآوری و عدم کپی کاری و به ویژه صیانت از حقوق قشر فروشندگان مظلوم ( نه خریداران) رو داره این کار رو انجام داده:general105:
باشد که مورد توجه ای بی ، آمازون و... قرار گیرد:p
تو معامله مخصوصا خرید از بازارچه به هیچ کاربری اعتماد نکنید!
همیشه یه طومار شرط بزارید و مهلت تست مینیمم 1 (برای جنس کارکرده) هفته ای بگیرید!
اصلا هم به طرف SMS ندین + زنگ نزنید (اگر این کارو میکنید ضبط کنید مکالماتتون و پیاماتون رو) تمام مراحل معامله تون از 1 طریق باشه حالا با ایمیل یا پ.خ یا ...
اینا رو میگم چون قوانین بازارچه چند وقتیه بدون اطلاع رسانی قبلی عوض شده ، الان همه چی به نفع فروشنده اس!
اینا رو به خاطر این میگم که معمولا مدیرا نمیتونن کاری بکنن (خودشون میگن) ، شما بعدا مجبور میشی بری پلیس فتا اونجا هم باید مدرک کافی داشته باشی...

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
من یه سوال دارم
سلام
کاربر گرامی هر شخص با داشتن امکانات ویژه ی بازارچه میتواند فقط پست ها و تاپیک خود را ویرایش کند و یا تغییری ایجاد کند.
در صورتی که کاربری با وجود امکانات ویژه میتوانست دخل و تصرفی به تاپیک دیگران داشته باشد لطفا اطلاع دهید.
با تشکر.

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا ما می خوایم عنوان تاپیک فروشمون توی بازارچه تغییر کنه
و یا از یک بخش به بخش دیگه منتقل بشه باید همینجا اعلام کنیم تا انجام شه ؟
با تشکر

Forum Manager

مدیر ارشد بازنشسته
مدیر انجمن
مدیر ارشد
لایک‌ها
1,895
آقا ما می خوایم عنوان تاپیک فروشمون توی بازارچه تغییر کنه
و یا از یک بخش به بخش دیگه منتقل بشه باید همینجا اعلام کنیم تا انجام شه ؟
با تشکر
سلام
میتوانید پست اول تاپیک مورد نظر خود را به صورت گزارش تخلف بفرستید و در توضیحات اعلام کنید که چه کاری باید صورت بگیرد.
یا به صورت پیام خصوصی برای هر یک از مدیران بازارچه بفرستید تا به کار شما رسیدگی شود.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
@Forum Manager
من وضعیت فروشنده معتبرم رو دوباره شارژ کردم لطفا اینو برام تمدید کنید

بالا