• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکلی حاد در ویندوز 8 لطفا کمک کنید

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
ویندوز 8 64 بیتی دارم
اگه گرم باشه سیستممم خاموش میکنه،سیستمم هم معمولیه(کارت گرافیک 1گیگ و ..)اگه چنتتا کارو باهم انجام بدم بعد یه مدت داغ میکنه و خاموش میشه!
ولی سرعتش واقعا خوبه،ولی تا اونجا که میدونم داره سیستممو داغون میکنه چون واسش یک کم زیادیه!!!

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
ویندوز 8 :

روز اولی که امد تا امروز دارمش

جز سرویس کردن من چیزی نداشته

بزارید از ایراداتش بگم . خاموش می شه روشن می شه دیگه وایرلسش وصل نمی شه باید بری دیسبل انیبل کنی

ایکون رو دسکتاپ درست کنی نمی یاد باید ریفرش کنی

وقتی پینگ می کنی جنرال فیلر می ده

نور صفحه لپ تاپ بعضی وقت ها کم می شه بعضی وقت ها نمی شه

ویدو انلاین نگاه می کنی ویدویت کرش می کنه

سرعت بسیار پایین خواندن و نوشت روی هارد (5مگ جک واقعا !!)

no responding برای task mannager !

از کار افتادن حال on top برای تسک منیجر ! فکر کن تو بازی هنگ می کنه بازی بعد می خوای با تسک منیجر کیلش کنی ! تسک منیجرت اگه مشکل بالا بر نخوره اصلا رو صفحه نمی یاد چون بازی on top و تسکت نیست !!!!

مشکل اتصال به شبکه های N که حتما باید با دست بری توش بکنی AES

دستم درد گرفتم بازم اگه خواستید ایراداتشو بگم

یعنی واقعا فاجعه است این ویندوز

من امروز تا 20 و خورده ای داشتم کپی میکردم،با هارد معمولی
no responding خود تسک منیجر منظورته یا وقتی نرم افزاری داغون میشه؟چون واسه تسک منیجر بعضی اوقات گیر میکنه ولی خیلی سریع درست میشه

مشکل شما هم با روش زیر حل میشه،من خودم هم این مشکلو داشتم
شما این نرم افزار رو بگیر
دانلود Windows 8 Manager v1.1.0 - نرم افزار مدیریت ویندوز 8
بعدش توی یک تب نوشته که دی وی دی رام رو درست کنه و...
من خیلی وقت پیش این مشکلو داشتم و با کلی آزمون و خطا این نرم افزارو پیدا کردم،یکم توی گزینه ها بگردی پیداش میکنی،پیداش نکردی همینجا بگو تا واست بگردم
اونو میزنی و ریستارت و مشکلت حل میشه،البته بعد یه مدت دوباره این اتفاق واسه من افتاد و دوباره این روشو رفتم و تا الآن دیگه مشکلی نداشتم(سعی کردم غلط املایی نداشته باشم ولی الآن دیگه سحره!!!)

shahede.dovom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز و همیشه همراه

برای من مشکلی پیش اومده نیاز به کمک شما دارم

هفته گذشته سیستم رو ارتقا دادم مشخصات سیستم

مادر برد [h=3]CROSSHAIR V FORMULA[/h]cpu amd fx 8350
کولر روی cpu corsair h70
ram corsair 8gb 1866
vga asus 6770
hdd ssd corsair 128 gs
va hard asli 1000 gb

البته فقط سی پی یو و هارد ssd اضافه شد به سیستم
در حالت قبلی ویندوز 7 داشتم
ولی بعد تغییرات یک ویندوز 8 اورجینال روی ssd نصب کردم و نرم افزار های مورد نیازم بیشتر 3دی مکس و اتوکد و فتوشاپ بود
از سرعت جدید سیستم فوق العاده راضیم و رندر ها بسیار پر سرعت شد

حال مشکل بوجود آمده !
سیستم با وجود آپدیت کل سیستم هم از لحاظ نرم افزار و هم آپدیت ویندوز توسط مایکروسافت در حالت رندر دچار restart میشود
یک صفحه آبی با شمارش برای ریستارت شده(مرگ آبی)
البته روی هارد 1000 gb متصل ویندوز 7 نصب است برای جک یه بار با اون بوت کردم رندر گرفتم مشکلی پیش نیومد
ولی با بازگشت روی 8 دوباره این مشکل بود در ضمن یه کسپراسکای هم نصب کردم که اون وقتی میزنم کل سیستم رو اسکن کنه همینطور میشه
از افراد با تجربه و متخصص درخواست راهنمایی دارم

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
ویندوز8 هیچ مشکلی نداره و خیلی خیلی بهتر از ویندوز7 قطعات رو شناسایی میکنه، دوستانی که میفرمایند با ویندوز8 به مشکل خوردند بدونند که یا از نسخه های کاملا اولیه ی ویندوز8 استفاده میکردن و یا دیسکی که خریدن خوب نبوده.
من از وقتی ویندوز7 اومد باهاش کار میکردم تا زمانی که ویندوز8 اومد، و از زمانی که ویندوز8 اومد تا الان دارم باهاش کار میکنم، مشکلاتی که در ویندوز7 داشتم در ویندوز8 ندارم، تا به حال به هیچ کدوم از مشکلاتی که دوستان عنوان میکنند برخورد نکردم.
با سیستمم و با همین ویندوز8 با انواع نرم افزارها کار میکنم، بازی میکنم، وب گردی میکنم و....خیلی راحت با اکتیورتور ویندوز8 خودمو اکتیو کردم و به راحتی دارم هر روز آپدیت میکنمش.
ترکیدن هارد هیچ ربطی به ویندوز نداره!
ویندوز8 سبک تر و روون تر از ویندوز7 هست و خیلی سریع تر لود میشه، رم کمتری اشغال میکنه و در تست ها امتیاز بالاتری رو نصیب سیستم میکنه، ضمن اینکه در بازیها فریم بالاتری با ویندوز8 میگیرید.
دوست عزیز استارتر، شما ابتدا مطمئن بشید که تمام درایورها کاملا نصب هستن، سپس اطمینان داشته باشید که یک ویندوز8 خوب و سالم نصب کردین که هیچ مشکلی در هنگام نصب نداشته(خیلی از دیسک های ویندوز8 داخل بازار گرچه از شرکت های معتبری هستن اما ویندوزهای خوبی رو نمیفروشن و اکثرا ویندوزهای دستکاری شده و سبک شده هست) بعد از اینکه از تمام اینها مطمئن بودید clear cmos کنید. برای clear cmos اگه این دکمه روی مادربورد شما وجود داشت اون دکمه رو بزنید و تمام(روی مادربوردهای حرفه ای این دکمه وجود داره) ولی اگه روی مادربورد یا پشت مادربورد این دکمه وجود نداشت باید کامپیوتر رو خاموش کنید، کلید پاور پشت کیس رو بزنید و پاور رو خاموش کنید، باتری روی مادربورد رو بردارید، کلید روشن و خاموش و ریست جلوی کیس رو چند بار پشت سرهم فشار بدین، باتری مادربورد رو بذارید سرجاش، کلید پاور پشت کیس رو بزنید، و سیستم رو روشن کنید.
اگه اینها رو انجام بدین به احتمال زیاد مشکل حل میشه.

shahede.dovom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ویندوز8 هیچ مشکلی نداره و خیلی خیلی بهتر از ویندوز7 قطعات رو شناسایی میکنه، دوستانی که میفرمایند با ویندوز8 به مشکل خوردند بدونند که یا از نسخه های کاملا اولیه ی ویندوز8 استفاده میکردن و یا دیسکی که خریدن خوب نبوده.
من از وقتی ویندوز7 اومد باهاش کار میکردم تا زمانی که ویندوز8 اومد، و از زمانی که ویندوز8 اومد تا الان دارم باهاش کار میکنم، مشکلاتی که در ویندوز7 داشتم در ویندوز8 ندارم، تا به حال به هیچ کدوم از مشکلاتی که دوستان عنوان میکنند برخورد نکردم.
با سیستمم و با همین ویندوز8 با انواع نرم افزارها کار میکنم، بازی میکنم، وب گردی میکنم و....خیلی راحت با اکتیورتور ویندوز8 خودمو اکتیو کردم و به راحتی دارم هر روز آپدیت میکنمش.
ترکیدن هارد هیچ ربطی به ویندوز نداره!
ویندوز8 سبک تر و روون تر از ویندوز7 هست و خیلی سریع تر لود میشه، رم کمتری اشغال میکنه و در تست ها امتیاز بالاتری رو نصیب سیستم میکنه، ضمن اینکه در بازیها فریم بالاتری با ویندوز8 میگیرید.
دوست عزیز استارتر، شما ابتدا مطمئن بشید که تمام درایورها کاملا نصب هستن، سپس اطمینان داشته باشید که یک ویندوز8 خوب و سالم نصب کردین که هیچ مشکلی در هنگام نصب نداشته(خیلی از دیسک های ویندوز8 داخل بازار گرچه از شرکت های معتبری هستن اما ویندوزهای خوبی رو نمیفروشن و اکثرا ویندوزهای دستکاری شده و سبک شده هست) بعد از اینکه از تمام اینها مطمئن بودید clear cmos کنید. برای clear cmos اگه این دکمه روی مادربورد شما وجود داشت اون دکمه رو بزنید و تمام(روی مادربوردهای حرفه ای این دکمه وجود داره) ولی اگه روی مادربورد یا پشت مادربورد این دکمه وجود نداشت باید کامپیوتر رو خاموش کنید، کلید پاور پشت کیس رو بزنید و پاور رو خاموش کنید، باتری روی مادربورد رو بردارید، کلید روشن و خاموش و ریست جلوی کیس رو چند بار پشت سرهم فشار بدین، باتری مادربورد رو بذارید سرجاش، کلید پاور پشت کیس رو بزنید، و سیستم رو روشن کنید.
اگه اینها رو انجام بدین به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
ممنون از توضیحات شما
باید عرض کنم که ویندوز ارجینال بوده که عرض کردم رجیستر شده و آپدیت شده ماکروسافت میباشد
از طریق مایکروسافت هم پیگیری کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن
دکمه cmos هم روی مادر برد موجود میباشد و استفاده هم شده ولی مشکل حل نشد البته شاید نحوه عملکرد اشتباه بوده
در صورت اطلاع از استفاده از روی مادربرد توضیح بفرمایید و اینکه این کار دقیقا چه عملی انجام میدهد
مرسی

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون از توضیحات شما
باید عرض کنم که ویندوز ارجینال بوده که عرض کردم رجیستر شده و آپدیت شده ماکروسافت میباشد
دکمه cmos هم روی مادر برد موجود میباشد و استفاده هم شده ولی مشکل حل نشد البته شاید نحوه عملکرد اشتباه بوده
در صورت اطلاع از استفاده از روی مادربرد توضیح بفرمایید و اینکه این کار دقیقا چه عملی انجام میدهد
مرسی
با clear cmos شما بایوس و تمام تنظیماتش رو به حالت اولیه(کارخونه) در میارید.

Last edited:

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
ممنون از توضیحات شما
مرسی
دوست عزیز این تاپیک متعلق به یک نفر دیگه اس! الان هم اشتباه شده، منظور بنده در جواب سوال استارتر تاپیک بود. شما در میان تاپیک یک سوال جدا مطرح کردین و منم جواب سوال استارتر رو دادم و شما اشتباها فکر کردین در پاسخ به سوال شما این جواب رو دادم.
اگه اشتباه از طرف من بود ببخشید. پست قبلی بنده ویرایش شد.

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
سلام به کلیه دوستان اقا من یه مشکلی داشتم که در ویندوز 8 دی وی دی رایتر من رو نمیشناسه حتی درایورشو از اینترنتم گرفتم ولی بازم نصب نمیشه ارور میده نمیدونم چیکارش کنم فکر کنم برم ویندوز 7 نصب کنم بهتر باشه اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم کامل راهنمایی کنه با تشکر
این تاپیک برای یک سال و خورده ای پیش هست! اما حالا که بالا اومده برای کسانی که با این مشکل روبه رو هستن به سوال پاسخ میدیم. از یکی از دوستانم به نام اقا علیرضا با نام کاربری Arsn (که البته فکر نمیکنم در این فروم عضو باشن) پرسیدم و ایشون پاسخ دادند:

"داخل Run تایپ کنید diskmgmt.msc و در پنجره ای که باز میشه روی DVDRW خودتون کلیک راست کنید و گزینه change driver letter and path را بزنید ! حالا یه اسم درایو انتخاب کنید ! و OK کنید ! احتمال 99 درصد مسئله حل میشه!"

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
این مسیری که شما می گید با این که dvd رام من نصب هست

ولی اصلا گزینه ای به اسم dvdrw نیست !

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
این مسیری که شما می گید با این که dvd رام من نصب هست

ولی اصلا گزینه ای به اسم dvdrw نیست !
سلام دوست عزیزم، لطفا یک شات اسکرین از پنجره ی Device manager بگیرید و برای کاربر Arsn در فروم سخت افزار ارسال کنید و یا در قسمت پرسش و پاسخ عمومی نرم افزار در فروم سخت افزار مطرح کنید. چون ایشون از بنده خواستن در صورتی که به نتیجه ای نرسیدین در اونجا از ایشون سوال کنید. چون اینجا عضویت ندارن.

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
به این صورته که حتما باید یه dvd بذارید داخل ram تا بیاد بالا..

در غیر این صورت اصلا فعال نیست !

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
قابل توجه دوستان ويندوز 8.1 رو نصب كنيد . مشكلات به مراتب كمتر شده . آخرين BUILD رو دريافت كنيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ورژنهاي نزديك به ريليز هست كه با يك اپديت سبك فاينال ميشه نسخه رسميش 18 اكتبر مياد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فايلي كه توسط برنامه buring استفاده ميشه براي رايت

بالا