hamid_shahrsaz
Registered User
- نوشتهها
- 2,287
- لایکها
- 370
من تازه فعالش کردم تا ببینم چطوریهدوستان کیفیت پرشین استتس در چه حد هست؟آمار رو دقیق نشون میده؟
من تازه فعالش کردم تا ببینم چطوریهدوستان کیفیت پرشین استتس در چه حد هست؟آمار رو دقیق نشون میده؟
درستشم همینه داداش قبلا گفتم اگه همه نمیرفتن طرف های استیت الان یه امارگیر درست حسابی وطنی داشتیم به این وضعیت دچار نشیمالان وبگذر داره چه حالی میکنه!
وبگذر رقیب نداشت قبلن , اصلا به فکر نبودن و نیستندرستشم همینه داداش قبلا گفتم اگه همه نمیرفتن طرف های استیت الان یه امارگیر درست حسابی وطنی داشتیم به این وضعیت دچار نشیم
های استیت به چپشم نیست چون سودی نداشته براش کاربرای ایرانی ، غیر اینه ؟
خخخ پرشین استت کلا درست نشون میده !من پرشن استت رو گذاشتم
از های استت بیشتر میشمره حالا نمیدونم کدوم درسته!
همون وبگذر فعلا تایید میشهدوستان بین این سه تا آمارگیر کدوم یک دقیق تر میشماره؟
gostats.ir
webgozar
persianstat
جدی؟خخخ پرشین استت کلا درست نشون میده !
بازکننده هارو زیاد نشون میده
بازدید اط صفحات رو خیلی خیلی کم
وبگذر سگش شرف داره به پرشین استت اصلا امار گیر پرشین استت مخش تاب خورده غلط ترین امارگیره فارسیه
وبگذر بدرد من نمیخوره چون آمار بازدید هر صفجه رو نشون نمیدههمون وبگذر فعلا تایید میشه
گو استیت یکم کمتر از حد واقعی میشماره پس اگه اینطور باشه که شما آمار دادین گوگل آنالیک خیلی کم میشمارهدیروز آمارگیر گذاشته بودم تعداد آی پی ها رو گوگل آنالتیک 3700 نشون میداد،گو استتس 4000 تا به نظرتون کدوم واقعی تر هست؟
وبگزر لود سایتو میبره رو 1000 / اون پرشین استیتم هر چی هست حداقل رو لود سایت تاثیر نمیزاره
آره خوب واقعا فیکه ولی دیگه بعضه اینکه سایت بالا نیاداخه حاجی امار فیک به چه دردت میخوره؟
امار پرشین استت کلا غلطعه
گو استتس رو بذار فک کنم بهتر باشه من که فعلا اینو گذاشتم+گوگل آنالتیک