• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل انجمن www.tt.tuningtalk.com

وضعیت
موضوع بسته شده است.

light67

Registered User
لایک‌ها
282
این که ادرس خوده تی تی هست!!
یعنی کلا انجمن پرید؟
انگار سایت و فروختن به یکی دیگه
فروم از صفر شروع شده و تمام تاپیک های تیونیگ تاک اصلی رو درست کردن

البته مدیر کل سایتش که میگه به دلیل مشکلات انجمن قبلی، از نو آغاز کردیم و انتقال از phbb به انجمن فعلی امکانپذیر نیست

ولی این انجمن و مدیران قبلیش نیست ، سایت و فروختن

Last edited:

King PDA

Registered User
لایک‌ها
28
یعنی کلیه مطالبی که اونجا بود دیگه نیستش؟!!!
اگه نباشه که ارزش نداره

hexagon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان مثل اینکه دامین دزدیده شده
این رو مدیریت سایت در اینستا گفتند:
دامین تیونینگ تاک دزدیده شده و در تلاش هستیم تا برش گردونیم
امیدوارم به زودی برگشت داده بشه

https://www.instagram.com/p/Bu558tHAnf2/

King PDA

Registered User
لایک‌ها
28
معلوم نیستش شاید دروغ میگه - مثلا قراره برگردونه ترشی بندازه بازم ؟!!!

hexagon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
خب مثل اینکه همین آقایی که میگفت ما جعل نکردیم و دنبال افتتاح انجمن جدید هستیم دامین رو دزدیدن
الان سایت ریدایرکت میشه به ادرس دات ای ار همون دامینی که ایشون ادرس دادن.

mahdi_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
محبوبیت بیشتر از این؟؟؟:cool::cool::cool:
پیر شدیم از بس دنبال tt بودیم!!!;););)

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
فقط میشه گفت

Holly shit!!!!!!!

King PDA

Registered User
لایک‌ها
28
من که میگم دم کسی که دزدید هم گرم
این صاحب سایت ترشی انداخته بود که نگهش داره واس روز مبادا؟

میاد یهویی قطع میکنه و میره الان که ازش کف رفتن میاد میگه دزدیدن !
به امید فعالیت سایت با مدیریت جدید و مدیرای جدید

mahdi_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من که میگم دم کسی که دزدید هم گرم
این صاحب سایت ترشی انداخته بود که نگهش داره واس روز مبادا؟

میاد یهویی قطع میکنه و میره الان که ازش کف رفتن میاد میگه دزدیدن !
به امید فعالیت سایت با مدیریت جدید و مدیرای جدید

به قول شما "این صاحب سایت" نه وظیفه ای داشته که حداقل تو 10 سالی که خودم عضو و پیگیرش بودم سرویس بده و نه تعهد رسمی داده، مشکلات تبدیل قالب و حجم محتوای عظیم دیتابیس و مسائل جانبیش هم به کنار، این کم لطفی ها همون زمان هم بود شما با هزینه های هاست و دامین امروز اگر طرف بشی میفهمی که همچین مفت و رایگان هم نمیشه دوباره انجمنو راه انداخت
خیلی پستی نزاشتم پیش اساتید ولی تمام ماشینهامو تو همون انجمن زیر و بمشو در آوردم، مدیرای انجمن هم همیشه از لحن طلبکارانه بعضی اعضا میرنجیدن، حواسمون باشه وقتی یه خدمات و امکانات رایگانی رو داریم استفاده می کنیم چه رفتار و عکس العملی داشته باشیم

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
این سایت چند ماه قبل از اینکه از کار بیوفته اصلا هیچ مطلبی جدیدی توش نوشته نمیشد و تقریبا تعطیل شده بود من گاهی سر میزدم بهش ولی شاید هفته ۱-۲ تا پست جدید توش میزدن فکر کنم دلیل بسته شدنش هم همین باشه چون صاحبش دیده هزینه الکی هستش وقتی کسی فعالیتی نداره .

hexagon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
دوستان دامین پس گرفته شد.کش های مرورگرتون رو پاک کنید تا ریدایرکت به اون سایت دات آی آر جعلی نشید.

این سایت چند ماه قبل از اینکه از کار بیوفته اصلا هیچ مطلبی جدیدی توش نوشته نمیشد و تقریبا تعطیل شده بود من گاهی سر میزدم بهش ولی شاید هفته ۱-۲ تا پست جدید توش میزدن فکر کنم دلیل بسته شدنش هم همین باشه چون صاحبش دیده هزینه الکی هستش وقتی کسی فعالیتی نداره .
دوست عزیز این چه حرفیه که میزنید.من اون اواخر مدیر دو کلوپ پیت استاپ و پراید بودم.باور کن هفته ای بیشتر از 100 پست رو فقط ادغام یا ویرایش میکردم.
من بشخصه هر چی دارم از تی تی دارم.عین یه دانشنامه کامل بود.
حالا یه دزد اومده نتیجه 15 سال تلاش همه اون آدمایی که تو تی تی بودن وهمه مدیران و صاحب سایت که زحمت کشیدن این سایت رو سر پا نیگه داشتن رو یه شبه بدزده واقعا برام زور داره.

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
دوستان دامین پس گرفته شد.کش های مرورگرتون رو پاک کنید تا ریدایرکت به اون سایت دات آی آر جعلی نشید.

دوست عزیز این چه حرفیه که میزنید.من اون اواخر مدیر دو کلوپ پیت استاپ و پراید بودم.باور کن هفته ای بیشتر از 100 پست رو فقط ادغام یا ویرایش میکردم.
من بشخصه هر چی دارم از تی تی دارم.عین یه دانشنامه کامل بود.
حالا یه دزد اومده نتیجه 15 سال تلاش همه اون آدمایی که تو تی تی بودن وهمه مدیران و صاحب سایت که زحمت کشیدن این سایت رو سر پا نیگه داشتن رو یه شبه بدزده واقعا برام زور داره.

من از سال ۸۲ عضو این فروم بودم صاحبش هم میشناسم و باهاش رفیق بودم چون اون موقع چون جزو کاربر های اولیه اون سایت بودم . مشکل بزرگ این فروم مدیریت خیلی ضعیف اقا مصطفی بودش که فکر کنم به خاطر مشغله کاری خودش زیاد نمیرسید به اونجا سر بزنه . اواخر مدیر هاش خوب بودن ولی یه مدت بین سال های ۸۳ تا ۸۷-۸۸ هر چی ادم پر ادعا و عقده ای بود مصطفی کرده بود ادمین اونجا و محیطش اصلا جالب نبود یه ادمین داشت به اسم محسن که فکر کنم از اصفهان بود خیلی ادم جفنگی بود در کل الان اگه وضع وب سایت این شده به خاطرمدیریت ضعیف اقا مصطفی هستش .

arashzam

Registered User
لایک‌ها
3,543
1 ماه دیکه میشه 4 سال از اولین پست این تاپیک!
درسته که با اومدن شبکه های اجتماعی فروم ها تقریبا خلوت شدن اما حداقلش این بود که با این همه کاربری که این فروم داشت بهتر رفتار میشد.
به شخصه از 85 عضو بودم 1 بار سر آپدیت دیتابیس هرچی پست و ریپلای داشتم پرید و مجبور شدم دوباره ثبت نام کنم، پیگیری هم کردم کلا هیچی!
بهتره اگر قرار به فعالیت مجدد هست یک تیم حرفه ای این کار رو انجام بده حداقل زحمات مردم به باد نره.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
بحث را تموم کنید
حالا خوبه که همه پراید سوار میشید :D
اگر مثل بقیه کشور ها آزاد بود که چی کار میکردید :p

AAKH1361

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
659
من از سال 84 عضوش هستم و برحسب تجربه و فروم های مثل گفتمان , PHALLS و ... میگم
تیونیگ تالک از بین رفته دیگه
با این روشی که مدیریت سایتش در پیش گرفته و هی سایت رو چند وقت تعطیل میکنه و باز راه میندازه
همون چند نفر کاربر فعال هم که باقی موندن دیگه رقبتی به فعالیت ندارند

تنها چیزی از تیونیگ تالک ارزش داره همون تاپیک ها و پست های بچه ها از سراسر کشور هست که یک دیتابیس تقریبا کامل و بدرد بخور به وجود اورده بودن

اکثریت دیتابیسش هم با توجه به اومدن ماشین های جدید و تعطیل شدن مداوم سایت و عدم فعالیت کاربران تا چند سال دیگه قدیمی و خیلی هاش بلا استفاده میشه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ای بابا
وقتی میگن نباید انحصار باشه همینه ، انحصار فروم خودرو رو تی تی داشت ببین پوکید دستمون به هیچجا بند نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا