• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل باز نشدن بعضی از سایت ها

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سلام دوستان

چند وقتیه بعضی از سایت ها مثل مادیران با هیچ مرورگری باز نمیشه جدیدا امروز هم انجمن پی سی ورلد باز نمیشه

کاسپر نصبه غیر فعال کردم فایده نداشت- چیز پی ان هم بود و نبودش فرقی نداره-یه چند نرم افزار واسه بازی انلاین مثل تانگل دارم که ای پی رو عوض میکنه گفتم شاید مشکل از اون باشه پاک کردم ولی فلیده نداشت- ویندوزم سون و حس پاک کردنش رو ندارم- راهی نیست چیزی تنظیماتی رو ریست کرد تا درست بشه؟ احساس میکنم مشکل از خود ویندوز وتنظیماته-این dsn چیه؟

کسی تا حالا همچین مشکلی نداشته اگه کمک کنید ممنون میشم

مرسی:blush:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا برو قسمت network and sharing بعدش روی change adapt setting بالای صفحه سمت چپ کلییک کن بعدش روی local area conection راست کلیک کن properties رو بزن بعدش روی internet protocole 4 کلیک کن و در صفحه بعد تیک use the folowing dns server رو بزن و این اعدا رو وارد کن

8.8.4.8
8.8.4.4

اگه درست شد که خدا رو شکر وگرنه هم که من دیگه سر در نمیارم :دی

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
برای من فقط p30world باز نمیشه که فکر می کنم مشکل از خود سایت هست بقیه سایت ها بدون مشکل باز میشن

aram44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

چند وقتیه بعضی از سایت ها مثل مادیران با هیچ مرورگری باز نمیشه جدیدا امروز هم انجمن پی سی ورلد باز نمیشه

کاسپر نصبه غیر فعال کردم فایده نداشت- چیز پی ان هم بود و نبودش فرقی نداره-یه چند نرم افزار واسه بازی انلاین مثل تانگل دارم که ای پی رو عوض میکنه گفتم شاید مشکل از اون باشه پاک کردم ولی فلیده نداشت- ویندوزم سون و حس پاک کردنش رو ندارم- راهی نیست چیزی تنظیماتی رو ریست کرد تا درست بشه؟ احساس میکنم مشکل از خود ویندوز وتنظیماته-این dsn چیه؟

بله کاملا درسته از امروز صبح سایت p30world باز میشه ولی انجمنش داون شده هر چند وقت یکبار این اتفاق میوفته ولی ارتباطی با ف ی ل ت ر ی ن گ نداره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
من هم از صبح مشکل دارم و سایتها باز نمیشن ...
پارس افلاین هم هستم ....

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
اقا برو قسمت network and sharing بعدش روی change adapt setting بالای صفحه سمت چپ کلییک کن بعدش روی local area conection راست کلیک کن properties رو بزن بعدش روی internet protocole 4 کلیک کن و در صفحه بعد تیک use the folowing dns server رو بزن و این اعدا رو وارد کن

8.8.4.8
8.8.4.4

اگه درست شد که خدا رو شکر وگرنه هم که من دیگه سر در نمیارم :دی

دمت گرم حاجی مادیران باز شد. پی سی ورلد هم که با توجه به صحبت بچه ها مشکل از خودشه

aram44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بخش فروم سایت p30world امروز صبح با زور کلنگ باز شد مثل اینکه سرورشون اشکال داره برعکس فروم pershiantools که با سرعت فشنگ باز میشه باید به دستاندرکاران این سایت افرین گفت :)

hafezalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

منم چندين بار همين مشكل برام ژيش اومده بود كه با ريست كردن مرورگر حل شد ولي يه بار هرچي كردم درست نشد،بعد 4-5ساعت تلاش يه نرم افزار پيدا كردم كه 10ثانيه مشكلو حل ميكنه،اين نرم افزار d n s رو تغيير ميده،
chris pc dns switch با يه سرچ تو گوگل به راحتي ژپيدا ميشه

بالا