m.mirfazeli
Registered User
چی؟
یکم توضیح بدید
!
میگم os7 رو دانلود کردم از طریق لینکی که تو پست اول گزاشتید الان چه جوری روی گوشی بریزم ( ارتقابدم به ios7 ) ؟
چی؟
یکم توضیح بدید
!
میگم os7 رو دانلود کردم از طریق لینکی که تو پست اول گزاشتید الان چه جوری روی گوشی بریزم ( ارتقابدم به ios7 ) ؟
آقا رضا من که تونستم به راحتی کپیش کنم، خیلی هم مفید بود دستت درد نکنه داداش
عزیز گوشی رو وصل کن به کامپیوتر
آیتیونز رو باز کن اگر ویندوز داری کلید shift و اگر مک option رو نگه دار بعد بزن رو restore بعد آدرس فایلی ک دانلود کردی رو بش بده باقیش دیگه حله
ارسال شده توسط آیپد مینی
فقط ی بک اپ بگیر از گوشیت
نه بک آپ آیتیونز مشکلی ندارهالبته عکس ها و فیلم ها و آهنگ ها رو اگه خودت دستی کپی کنی تو کامپیوتر بهتر آخه به این بکاپ آیتونز نمیشه اعتماد کرد.
سلام
دوستان یه بارکه گوشی به کامپیوتروصل بودوآیتونزهم درحال اجرابود،گوشی آپدیت جدید iosیعنی نسخه7روپیداکردوداشت دانلودمیکرد(1.2گیگ حجمش بود) که وسط کارکابل گوشی کشیده شدوارتباط قطع شد.حالاروی settingعدد1رونشون میده و وقتی وارد settingمیشم عدد1روی قسمت Updateقرار داره زمانیکه وارد صفحه آپدیت میشم نوشته نسخه7iosدانلودشده(downloaded) ولی وقتی پایین صفحه آپدیت،روی Install Now کلیک میکنم،بعدازچندلحظه پیغام میده که نمیتونه متصل بشه(درحالیکه باوای فای گوشی به اینترنت متصل هستم) ویا حتی وقتی دوباره گوشی روباکابل به کامپیوترمتصل میکنم وآیتونز رو اجرامیکنم،میخوادکه نسخه جدید رو دانلودکنم ولی بعدازاینکه حدود15مگ از 1.2گیگ رو دانلودکرد،خودآیتونز پیغام میده و دانلودقطع میشه وهمون 15مگ دانلودشده هم صفرمیشه!!!
چیکارکنم؟!!!
شمام مث بالا عمل کنیدمنم هر کاری میکنم آپدیت نمیشه...جزییات مشکلمو بعد از پایان تلاشهام میگم..
درست شد،انتی ویروس و فایروال باید disable میکردممن میخوام ایفون 5 رو به ای او اس 7 اپدیت کنم با ایتیونز ارور 3014 میاد،باید چکار کنم؟