• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با اپدیت کردن

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
!
میگم os7 رو دانلود کردم از طریق لینکی که تو پست اول گزاشتید الان چه جوری روی گوشی بریزم ( ارتقابدم به ios7 ) ؟

عزیز گوشی رو وصل کن به کامپیوتر
آیتیونز رو باز کن اگر ویندوز داری کلید shift و اگر مک option رو نگه دار بعد بزن رو restore بعد آدرس فایلی ک دانلود کردی رو بش بده باقیش دیگه حله

ارسال شده توسط آیپد مینی

parsazarei2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
عزیز گوشی رو وصل کن به کامپیوتر
آیتیونز رو باز کن اگر ویندوز داری کلید shift و اگر مک option رو نگه دار بعد بزن رو restore بعد آدرس فایلی ک دانلود کردی رو بش بده باقیش دیگه حله

ارسال شده توسط آیپد مینی

فقط ی بک اپ بگیر از گوشیت

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
البته عکس ها و فیلم ها و آهنگ ها رو اگه خودت دستی کپی کنی تو کامپیوتر بهتر آخه به این بکاپ آیتونز نمیشه اعتماد کرد.
نه بک آپ آیتیونز مشکلی نداره
بیخود شایعه پراکنی نکن:D

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
سه راه برای نصب iOS 7 وجود دارد : راه اول که ساده ترین راه می باشد روش آپدیت از طریق خود دیوایس یا روش OTA می باشد.دقت کنید در این عملیات کوچکترین اطلاعاتی از دیوایستان پاک نخواهد شد.برای انجام آپدیت به روش OTA نباید جیلبریک باشد!کافیست به Setting<General<Software Update مراجعه کنید تا به راحتی از خود دیوایس به آخرین نسخه آپدیت کنید.روش بعدی آپدیت از طریق نرم افزار iTunes در PC یا مک است.در این روش هم مانند OTA هیچ اطلاعاتی از دیوایس شما پاک نخواهد شد و البته نباید جیلبریک باشید.برای انجام آپدیت از این طریق کافیست دیوایس خود را به سیستم وصل کنید و وارد iTunes شوید.دوستان ویندوزی Shift+Update را انجام دهند و دوستان مکی Option+Update را انجام دهند و سپس فایل مربوط به آپدیت به iOS 7 که فرمت IPSW دارد انتخاب کنند.روش آخر که همه با آن آشنایی دارند ریستور است.در این روش تمام اطلاعات دیوایس شما پاک خواهد شد و سیستم عامل از نو نصب خواهد شد.البته میتونید قبل از ریستور با استفاده از روش بالا از دیوایس خود بکاپ بگیرید و پس از ریستور اطلاعات را بازگردانید.برای ریستور کافیست مانند بالا دیوایس خود را به سیستم وصل کنید.دوستان ویندوزی Shift+Restore انجام دهند و دوستان مکی Option+Restore انجام دهند و سپس فایل آپدیت به iOS7 را انتخاب کنند که فرمت IPSW دارد.دقت کنید که فایل های آپدیت به محض عرضه با لینک مستقیم در اختیار همه شما عزیزان خواهد بود.
دوستانی که نسخه GM را نصب کرده اند به احتمال زیاد باید به نسخه نهایی iOS 7 ریستور کنند چون معمولا شماره ساخت نسخه GM با نسخه فاینال یکسان است و نسخه GM را به عنوان نسخه نهایی می شناسد.

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
دوستان یه بارکه گوشی به کامپیوتروصل بودوآیتونزهم درحال اجرابود،گوشی آپدیت جدید iosیعنی نسخه7روپیداکردوداشت دانلودمیکرد(1.2گیگ حجمش بود) که وسط کارکابل گوشی کشیده شدوارتباط قطع شد.حالاروی settingعدد1رونشون میده و وقتی وارد settingمیشم عدد1روی قسمت Updateقرار داره زمانیکه وارد صفحه آپدیت میشم نوشته نسخه7iosدانلودشده(downloaded) ولی وقتی پایین صفحه آپدیت،روی Install Now کلیک میکنم،بعدازچندلحظه پیغام میده که نمیتونه متصل بشه(درحالیکه باوای فای گوشی به اینترنت متصل هستم) ویا حتی وقتی دوباره گوشی روباکابل به کامپیوترمتصل میکنم وآیتونز رو اجرامیکنم،میخوادکه نسخه جدید رو دانلودکنم ولی بعدازاینکه حدود15مگ از 1.2گیگ رو دانلودکرد،خودآیتونز پیغام میده و دانلودقطع میشه وهمون 15مگ دانلودشده هم صفرمیشه!!!
چیکارکنم؟!!!

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
سلام
دوستان یه بارکه گوشی به کامپیوتروصل بودوآیتونزهم درحال اجرابود،گوشی آپدیت جدید iosیعنی نسخه7روپیداکردوداشت دانلودمیکرد(1.2گیگ حجمش بود) که وسط کارکابل گوشی کشیده شدوارتباط قطع شد.حالاروی settingعدد1رونشون میده و وقتی وارد settingمیشم عدد1روی قسمت Updateقرار داره زمانیکه وارد صفحه آپدیت میشم نوشته نسخه7iosدانلودشده(downloaded) ولی وقتی پایین صفحه آپدیت،روی Install Now کلیک میکنم،بعدازچندلحظه پیغام میده که نمیتونه متصل بشه(درحالیکه باوای فای گوشی به اینترنت متصل هستم) ویا حتی وقتی دوباره گوشی روباکابل به کامپیوترمتصل میکنم وآیتونز رو اجرامیکنم،میخوادکه نسخه جدید رو دانلودکنم ولی بعدازاینکه حدود15مگ از 1.2گیگ رو دانلودکرد،خودآیتونز پیغام میده و دانلودقطع میشه وهمون 15مگ دانلودشده هم صفرمیشه!!!
چیکارکنم؟!!!

دادا فریمور رو جدا دانلود ‌و ریستور کن

ارسال شده توسط رییس گروه ویژه

SAEED VS DARK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
39
منم هر کاری میکنم آپدیت نمیشه...جزییات مشکلمو بعد از پایان تلاشهام میگم..

star2009

Registered User
لایک‌ها
92
من میخوام ایفون 5 رو به ای او اس 7 اپدیت کنم با ایتیونز ارور 3014 میاد،باید چکار کنم؟
sadsmiley.gif

بالا