nexpay

مشکل با اپرا

شروع موضوع توسط adeliry ‏7 اکتبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    دوستان کسی میدونه چجوری مشکل تایپ فارسی رو توی اپرا میشه حل کرد.ظاهرا اپرا
    right to left
    رو حمایت نمیکنه و برای تایپ تو فروم به مشکل میخورم و جای حروف قروقاطی میشه.:wacko:
     
  2. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    افشین جان تو فروم ! همین جا یعنی ؟

    منم الان اپرا 8.5 رو دارم بعد از ارتقا پی تی اتفاقا مشكل اسپیس زدن و به هم چسبیدن حروف به طور كامل حل شده:blink:

    آو یادم رفت یه سلام گرم و مموریال وار بهت بكنم:D :rolleyes:
     
  3. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    اسپيرو عزيز سلام.
    هميشه از ديدنتون توي فروم خوشحال ميشم.
    راستش مشكل من اينه كه right to left نميتونم بنويسم و هر وقت ميخوام بين فارسي و انگليسي تغيير داشته باشم حروف انگليسي ميان اول سطر و جمله بهم ميريزه.
    اپرا براي من هم همون 8.5 هست ولي نميدونم چشه. آيا توي فروم هم بايد تنظيمات خاصي انجام بشه؟
     
  4. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    مرسی . قربونت برم:)

    والا تو فروم نه تنظیمی نمیخواد .

    [​IMG]
     
  5. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    كل متن رو انتخاب كن بعد ctrl + shift سمت راست رو بزن ببين درست ميشه يا نه.
     
  6. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    متاسفانه درست نشد.
     
  7. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    راستش وىندوز رو هم تازه نصب كردم(2 روز قبل) .فكر نكنم از اون باشه.

    موندم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  8. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    بالاخره درست شد.

    راستش تو كادري كه براي تايپ باز ميشه همه چيز درهم و برهم نشون داده ميشه ولي وقتي دكمه post reply رو ميزني اونوقته كه درست نمايش داده ميشه.
    نتيجه اخلاقي:

    موقع تايپ با اپرا به كادر مربوط به تايپ نگاه نكنيد و فقط تايپ كنيد.!!!!!
     
  9. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    :D

    ولی اپرا مشكل نداره ها ! مال من كه درسته:cool:
     
  10. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    راستش spiro جان من همينش رو هم كه ديدم كلي خوشحال شدم.
    بقول يه نفر " من امروز خيلي به خودم هيجان زده شدم"
    در ضمن يه عكس از همين كادر تايپ ميذارم ببين چجوري شده.

    [​IMG]
     
  11. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    آو اینو میگی:blink:


    این كه تو همه ادیتورا اینجوریه ؟

    از اول شات رو میذاشتی:wacko: :D
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب مشکل اینه که اپرا اصلا از rtl تو TextBox ها و TextArea ها پشتیبانی نمیکنه !
    خوب خنگه دیگه !
    پس به این نتیجه میرسیم که !
    آنلی آی ای [​IMG]
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    راستش اينترنت اكسپلورر كه اينجوري نبود....
    هر خوشگلي يه عيبي هم داره ديگه...
     
  15. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    آره والا! همش يه چيزي تو برنامه هاشون كم ميذارن تا مشتري هاشون رو واسه ورژن هاي بعدي نگه دارن!
     
  16. Spiro

    Spiro Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 مارس 2005
    نوشته ها:
    804
    تشکر شده:
    1
    فك كنم باید تائید كنم:D
     
  17. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    سلام دوست عزیز
    مشکل اصلی این است که مرورگر Opera از ActiveX حمایت نمیکند و آنرا نمی پذیرد ، برای اینکه این را دریابی ،
    در یکی از وبلاگها با Opera وارد شو ( مثل میهن بلاگ)
    و به بخش لرسال مطلب جدید برو ، خواهی دید که Toolbar حاوی ویرایش و ادیتوری متن ، در دسترس نخواهد بود.

    بله ، مشکل اصلی این است

    اگه کسی پیدا شود که این مشکل را حل کند یعنی Opera را با ActiveX آشتی دهد ، خیلی عالی میشود
     
  18. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
    ActiveX متاسفانه خیلی بیشتر از ویژگیهاش مشکل و دردسره برای همین مرورگرهای رقیب IE نداشتن ActiveX رو از برتریهاشون میدونن!
    موفق باشید
     
  19. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
  20. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    درود بر کابران اوپرا

    ورژن 8.51 اوپرا رو میتونید از سایتش دریافت کنید
     
  21. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal