• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با ایندکس پست ها تو گوگل ! آیا زمان مشکل رو حل میکنه ؟ نمیکنه‌ ؟ میکنه ؟ ... ؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوستان همونطور که نمیدونید :D 13 روز پیش یه سایت تفریحی راه اندازی کردم .
از نظر سئو هم به نظر خودم موردی نداره ...
بک لینک هم خریدم براش ...
خلاصه مشکل خاصی از اون نظر نداره
تا الآن 60 تا پست زدیم توش ... یکی در میون اختصاصی بوده ...

مشکلی که من با ایندکس دارم اینه که وقتی site:mysite.com رو تو گوگل میزنم حدود 600 تا ایندکس داره سایت ولی وقتی عنوان خود پست ها رو تو گوگل میزنم نمیان ! یا پیج اصلی میاد ! (به جز 2-3 تا پست)

به چند نفری که تو یاهو گفتم بیشترشون گفتن که بزار یه مدت بگذره احتمالا درست میشه ...
میخواستم نظر بقیه دوستان رو هم بدونم ... مرسی
راستی لطفا آدرس سایت رو نپرسید ...
ممنون

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ping هم فعال است

در کل زمان بگذره که حل میشه

راستی میگید عنوان پست میزنید میگید نمیاد یعنی یک عالمه لیست میاد و تا چندین صفحه از لینک سایت های دیگر تو سرچ ولی مال شما نیست؟مطمئنید

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
ping هم فعال است

در کل زمان بگذره که حل میشه

راستی میگید عنوان پست میزنید میگید نمیاد یعنی یک عالمه لیست میاد و تا چندین صفحه از لینک سایت های دیگر تو سرچ ولی مال شما نیست؟مطمئنید

بابا یه علامت سوال بذار آخر جمله هات :D
آره فعاله

بله همینطوریه ... تازه بعضی پست ها هم انقدر تخصصیه :دی که کلا میزنه هیچ نتیجه ای یافت نشد !

logxo

Registered User
لایک‌ها
2
یک افزونه هست به اسم all seo in one اگر اشتباه نکنم.مشکل از نظر من اینجاست که شما پست ها رو سئو نمیکنی و تگ گذاری نمیکنی
اگر بکنی خیلی بهتر جواب میگیری
زمان هم مشکل رو حل میکنه ولی اگر از سئو برای هر پست استفاده کنی در همون زمان مشابه جواب بهتری میگیری

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
یک افزونه هست به اسم all seo in one اگر اشتباه نکنم.مشکل از نظر من اینجاست که شما پست ها رو سئو نمیکنی و تگ گذاری نمیکنی
زمان هم مشکل رو حل میکنه ولی اگر از سئو برای هر پست استفاده کنی در همون زمان مشابه جواب بهتری میگیری

داداش من بلد نباشم اونو پر کنم که .... :happy:
مشکل از اون نیست ... شایدم اصلا مشکلی نیست :D
ممنون از شما

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142

مشکلی که من با ایندکس دارم اینه که وقتی site:mysite.com رو تو گوگل میزنم حدود 600 تا ایندکس داره سایت ولی وقتی عنوان خود پست ها رو تو گوگل میزنم نمیان ! یا پیج اصلی میاد ! (به جز 2-3 تا پست)

به چند نفری که تو یاهو گفتم بیشترشون گفتن که بزار یه مدت بگذره احتمالا درست میشه ...
ممنون

شما قالب رو سئو کردید؟آخه قالب به طور پیش فرض سئو افتضاحی داره

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
من هم مشکلی مشابه مشکل شما دارم. حدودا 10 روز پیش یک سایت راه اندازی کردم و روزانه 3 الی 10 پست ارسال می کنم. تا سه روز پیش همه چی عالی بود و بازدیدها هر روز بیشتر و بیشتر می شد ولی به یکباره ورق برگشت و آمار چند برابر پائین اومد. نمی دونم مشکل از چیه. دوستان کسی می تونه در این مورد کمی راهنمایی کنه؟

i195316_a1.jpg

ممنون.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
شما قالب رو سئو کردید؟آخه قالب به طور پیش فرض سئو افتضاحی داره

والا قالب رو من از رو سایت قبلیم برداشتم ، اگه مشکل خاصی داشته باشه باید اونم یه مشکلی براش پیش میومد ، ولی اون بازدید و ایندکسش خوب بود .... این سایت جدید اینطوری شده !
ولی به هر جال اگه درست نشه قالب رو میدم سئو ...

من هم مشکلی مشابه مشکل شما دارم. حدودا 10 روز پیش یک سایت راه اندازی کردم و روزانه 3 الی 10 پست ارسال می کنم. تا سه روز پیش همه چی عالی بود و بازدیدها هر روز بیشتر و بیشتر می شد ولی به یکباره ورق برگشت و آمار چند برابر پائین اومد. نمی دونم مشکل از چیه. دوستان کسی می تونه در این مورد کمی راهنمایی کنه؟

i195316_a1.jpg

ممنون.

یعنی واسه شما هم پست ها رو که تو گوگل میزنید نمیان ؟

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231

ممنون

رحیم سایتت رو چک کردم .

از نظر سئو از 100 نمره بهت نمره 20 رو میدم . سئو افتضاحی داره . من کل سایت رو میگم نه فقط قالب . دلیل اصلی اینکه لینکات هم بالا نمیان بخاطر همینه . وگرنه بیا بهت آدرس یه سایت میدم 0 بک لینک داره فقط درست سئو شده

لینکاش از خیلی از سایتا بالاتر میاد

منظور از سئو فقط بهینه بودن قالب نیست . تنظیم صحیح پلاگین ها هم جزوی از سئو حساب میشه .

اگه سئوی یک سایت رو به 100 قسمت تقسیم کنیم . 50 تاش به قالب میرسه . 20 تاش به تنظیم صحیح افزونه ها . 30 تاش به اینکه پست اختصاصی باشه یا نکات سئو توش رعایت بشه .

تو یاهو بهت توضیحات بیشتری میدم .

بای بای

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
رحیم سایتت رو چک کردم .

از نظر سئو از 100 نمره بهت نمره 20 رو میدم . سئو افتضاحی داره . من کل سایت رو میگم نه فقط قالب . دلیل اصلی اینکه لینکات هم بالا نمیان بخاطر همینه . وگرنه بیا بهت آدرس یه سایت میدم 0 بک لینک داره فقط درست سئو شده

منظور از سئو فقط بهینه بودن قالب نیست . تنظیم صحیح پلاگین ها هم جزوی از سئو حساب میشه .

اگه سئوی یک سایت رو به 100 قسمت تقسیم کنیم . 50 تاش به قالب میرسه . 20 تاش به تنظیم صحیح افزونه ها . 30 تاش به اینکه پست اختصاصی باشه یا نکات سئو توش رعایت بشه .

بای بای

سلام.
ممنون که وقت گذاشتی

ولی عجب ضد حالی زدی :D
اوکی تو یاهو حرف میزنیم
بای بای

zigma90

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل از سئوی قالبت هست . روی متاتگ های headline کار کن
موفق باشی

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
یعنی واسه شما هم پست ها رو که تو گوگل میزنید نمیان ؟

تا سه روز پیش تو نتایج برخی از جست و جو ها، آدرس سایت من در صفحه اول نشون داده می شد. ولی امروز که چک کردم دیدم با جست و جوی همون کلمات تو صفحات 9-10 لینک سایت من نشون داده می شه. این اتفاق چه دلیلی می تونه داشته باشه؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

دمت گرم داداش خیلی خوب گفتی .

منم به استارتر توصیه میکنم از این پلاگین استفاده کنن اگر هم بلد نبودن اعلام کنن تا کمکشون کنیم . :p

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
تا سه روز پیش تو نتایج برخی از جست و جو ها، آدرس سایت من در صفحه اول نشون داده می شد. ولی امروز که چک کردم دیدم با جست و جوی همون کلمات تو صفحات 9-10 لینک سایت من نشون داده می شه. این اتفاق چه دلیلی می تونه داشته باشه؟

آقا این طبیعیه واسه منم خیلی از این اتفاقا میفته منم یه موقع یه سپتی زدم در مورد تبادل پلاس وان ، اون اوایلی که پست رو زده بودم اول صفحه دوم بودم بعد یه چند روزی کلا تو گوگل پیدام نمیشد تا از چند روز پیش که سومین نتیجه سرچ گوگل ام الان .

ولی اینم بگم اون موقع ام که تو نتایج گوگل سایت خودمو پیدا نمیکردم ورودی گوگل ام همونقدری بود که قبلا بود .

اما بعدش تا چند برابر بیشتر شد . الانم هر چند هفته یه بار یه روزه دو برابر میه ورودی هام .

راستش یه جایی خوندم تو مراحل ایندکس گوگل یه مرحله هست که گوگل لینک رو بررسی میکنه ببینه کپی نباشه و مفید باشه و این حرفا بعد اگه خوب بود که میاره بالاتر اگه نه که میبره پایین تر.

کلا کسی سر از کار گوگل در نیاورده ما هم در نمیاریم .

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
سلام.
ممنون که وقت گذاشتی

ولی عجب ضد حالی زدی :D
اوکی تو یاهو حرف میزنیم
بای بای

رحیم جان من که از خودم نمیگم . اصول ابتدایی رو هم حتی رعایت نکردی .

ضد حال نیست چون میشه حلش کرد .

در ضمن باید هدف سایتت رو مشخص کنی که میخوای رو چه مطلبی تمرکز کنی . این خیلی مهمه .:)

مشکل از سئوی قالبت هست . روی متاتگ های headline کار کن
موفق باشی

متا تگ های h1 تا h6 دیگه خز شدن . این جمله رو میتونم ثابت کنم

میتونه دلایل مختلفی داشته باشه . اما بنظرم این مشکل که شما میگید مربوط به سایت مپه . البته شاید

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
رحیم سایتت رو چک کردم .

بای بای

با اجازه استارتر تاپیک

عزیز جان میشه یه زحمتی بکشی و لطف کنی یه سری هم به سایت من بزنی ببینی وضعش چطوره ؟

اگه نیاز به سئو یا بهینه سازی قالب داره چقدر خرج بر میداره ؟

به نظر خودم وضعش بد نی ولی میتونه بهتر از اینا باشه .

خیلی ممنون ازت . البته اگه نزدی ام نزدی مشکلی نیست .

اینم آدرس ( البته اگه خواستی سر بزنی ) : عکس جالب-مطالب جالب | مجله برگزیده ها

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
با اجازه استارتر تاپیک

عزیز جان میشه یه زحمتی بکشی و لطف کنی یه سری هم به سایت من بزنی ببینی وضعش چطوره ؟

اگه نیاز به سئو یا بهینه سازی قالب داره چقدر خرج بر میداره ؟

به نظر خودم وضعش بد نی ولی میتونه بهتر از اینا باشه .

خیلی ممنون ازت . البته اگه نزدی ام نزدی مشکلی نیست .

اینم آدرس ( البته اگه خواستی سر بزنی ) : عکس جالب-مطالب جالب | مجله برگزیده ها

با سلام . سایتتون رو چک کردم

لطفا اینجا از هزینه صحبت نکنید که دوستان ناراحت میشن :دی (اگه خواستید پخ بدید بهتره)

تو بررسی که انجام دادم :

1- از تگ های h1 تا h6 در جای درستی استفاده نکردید

2- قالبتون از نظر w3 مشکل داره

3- در انتخاب کلمات کلیدی و عنوان سایتتون خیلی ضعیف عمل کردید

4- سایت مپ غیر فعاله

و ...

در کل از 100 نمره 40 به سئو سایت شما

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
امیر محمد جان یه پ.خ دادم برات ...
ممنون از همه دوستان

logxo

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام . سایتتون رو چک کردم

لطفا اینجا از هزینه صحبت نکنید که دوستان ناراحت میشن :دی (اگه خواستید پخ بدید بهتره)

تو بررسی که انجام دادم :

1- از تگ های h1 تا h6 در جای درستی استفاده نکردید

2- قالبتون از نظر w3 مشکل داره

3- در انتخاب کلمات کلیدی و عنوان سایتتون خیلی ضعیف عمل کردید

4- سایت مپ غیر فعاله

و ...

در کل از 100 نمره 40 به سئو سایت شما

سایت من رو هم چک کن.یک ساعته که پوسته جدید رو نصب کردم رووش و فارسی سازی و ادیتش تموم شده
logxo.ir

بالا