• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با ایندکس پست ها تو گوگل ! آیا زمان مشکل رو حل میکنه ؟ نمیکنه‌ ؟ میکنه ؟ ... ؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
از لطفتون ممنونم دوستان.

آقا این طبیعیه واسه منم خیلی از این اتفاقا میفته منم یه موقع یه سپتی زدم در مورد تبادل پلاس وان ، اون اوایلی که پست رو زده بودم اول صفحه دوم بودم بعد یه چند روزی کلا تو گوگل پیدام نمیشد تا از چند روز پیش که سومین نتیجه سرچ گوگل ام الان .

ولی اینم بگم اون موقع ام که تو نتایج گوگل سایت خودمو پیدا نمیکردم ورودی گوگل ام همونقدری بود که قبلا بود .

اما بعدش تا چند برابر بیشتر شد . الانم هر چند هفته یه بار یه روزه دو برابر میه ورودی هام .

راستش یه جایی خوندم تو مراحل ایندکس گوگل یه مرحله هست که گوگل لینک رو بررسی میکنه ببینه کپی نباشه و مفید باشه و این حرفا بعد اگه خوب بود که میاره بالاتر اگه نه که میبره پایین تر.

کلا کسی سر از کار گوگل در نیاورده ما هم در نمیاریم .

پس با این حساب باید مدتی صبر کنم. احتمالا گذشت زمان می تونه برخی از مشکلات رو حل کنه. به این دلیل اینو می گم که زمان زیادی از ایجاد سایت نگذشته.

میتونه دلایل مختلفی داشته باشه . اما بنظرم این مشکل که شما میگید مربوط به سایت مپه . البته شاید

تو گوگل وبمستر تولز چک کردم. سایت مپ مشکلی نداره.

بالا