• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با برنامه IDM

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
سلام

من تا امروز ظهر با برنامه interner download manager به راحتی از سایت آپلودباز ،رودفایل و چندتا سایت دیگه دانلود میکردم اما ناگهان این ارور ظاهر شد !!!!
فقط هم با این برنامه اینجوری هست ! اول فکر کردم چون از اکانت premium استفاده نمیکنم اینجوری هست اما بعد که با IE یا Firefox دانلود کردم دیدم ایرادی نداره
با سایت های دیگه هم مشکلی برای دانلود نداره ، منظوزم IDM هست ، فقط از این سایت ها دیگه نمیشه دانلود کرد

dlm.jpg

ممنون میشم دوستان من رو راهنمایی کنن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
با زهر مار شکن یه امتحانی بکن ببین نتیجه فرقی میکنه؟

AMIMAN

Registered User
لایک‌ها
46
لینک اشتباه وارد شده . بعد دو نقطه باید دابل اسلش قرار بدید .

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
لینک اشتباه وارد شده . بعد دو نقطه باید دابل اسلش قرار بدید .

لینک موردی نداره ، من لینک رو copy , paste میکنم و اول از همه هم چک کردم این داستان ها رو

http://rs4.rodfile.com:8182/d/3oakl...ikasvt2rjte2/666.PA.S01E06.720p_Iran-Film.mkv

لینک این هست
مشکل از جای دیگه ای هست
دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
لینک موردی نداره ، من لینک رو copy , paste میکنم و اول از همه هم چک کردم این داستان ها رو

http://rs4.rodfile.com:8182/d/3oakl...ikasvt2rjte2/666.PA.S01E06.720p_Iran-Film.mkv

لینک این هست
مشکل از جای دیگه ای هست
دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

این لینکی که از رودفایل گذاشتید که خرابه کلا :)
لینک اولیه بدین نمیخواد لینک دانلود بذارید، لینک اولیش رو بذارید بچه ها تست کنن
مشکل از دانلود منیجرتون هست فکر کنم، رودفایل و تربینیت شده مشکل داشته باشن، ولی آپلود باز من ندیدم، مگه اینکه در حال بروز رسانی باشه،
نصب دوبارش کاری نداره ها!
کلا برای آنیستالش دو قسمت داره، فقط complete رو نزنید که کل فایل های دانلودیتون پاک میشه، انیستال معمولی باشه و یه بار دیگه برنامه رو همون درایو قبلی بریزید فایلاتون سر جاش باقی میمونه. اگه متوجه نشدید بگید اسکرین شات بذارم.(خودتون که استادید)

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
داداش مشکلی که تو عکسی که گذاشتی هست اینه که بعد از : اسلش / نذاشتی / بزاری درست میشه
اگر مشکل دیگه ای هست دیگه نمیدونم
موفق باشید

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
این لینکی که از رودفایل گذاشتید که خرابه کلا :)
لینک اولیه بدین نمیخواد لینک دانلود بذارید، لینک اولیش رو بذارید بچه ها تست کنن
مشکل از دانلود منیجرتون هست فکر کنم، رودفایل و تربینیت شده مشکل داشته باشن، ولی آپلود باز من ندیدم، مگه اینکه در حال بروز رسانی باشه،
نصب دوبارش کاری نداره ها!
کلا برای آنیستالش دو قسمت داره، فقط complete رو نزنید که کل فایل های دانلودیتون پاک میشه، انیستال معمولی باشه و یه بار دیگه برنامه رو همون درایو قبلی بریزید فایلاتون سر جاش باقی میمونه. اگه متوجه نشدید بگید اسکرین شات بذارم.(خودتون که استادید)

منم فکر میکردم از نرم افزار هست اما از سرور های دیکه دانلود میکنه به راحتی ، شما بی زحمت لینک های آپلود باز رو چک کن ببین دان میشه کرد .
آنیستال هم کردم نشد

http://serialdl9.org/دانلود-فصل-هفتم-سریال-supernatural/

سلام
داداش مشکلی که تو عکسی که گذاشتی هست اینه که بعد از : اسلش / نذاشتی / بزاری درست میشه
اگر مشکل دیگه ای هست دیگه نمیدونم
موفق باشید

ممنون توجهتون
اما متاسفانه مشکل این نیست
اگه توجه کرده باشید وقتی روی یه لینک کلیک میکنید بطور پیش فرض میاد توی قسمت add url که بتونی دان کنی ولی از دیروز این اتفاق هم نمیفته ! من به چیزی از تنظیمات هم دست نزدم ، نمیدونم !!!!

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
لینک بالا رو هم گذاشتید مشکل داره!
خودتون روش کلیک کنید متوجه میشید، برای من که باز نمیشه...

بالا