• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با دانلودر IE9

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
سلام
بعضی لینک ها رو فقط با دانلودر IE می تونم دانلود که سرعتش خیلی پایینه میخوام اینو از غیرفعال کنم همه دانلود ها رو با IDM انجام بدم راهی هست؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام
بعضی لینک ها رو فقط با دانلودر IE می تونم دانلود که سرعتش خیلی پایینه میخوام اینو از غیرفعال کنم همه دانلود ها رو با IDM انجام بدم راهی هست؟
سوال ناواضحه.IDM توانایی دانلود هر فرمتی را دارد اما اگر فرمتی در لیست File types در Option این نرم افزار نباشد(مثلا به طور پیش فرض فرمت Flv نیست)به ناچار دانلودر مرورگر آن فایل را دانلود خواهد کرد.شما باید فرمت آن فایلها را به صورت دستی در لیست File types در Option این نرم افزار وارد کنید.

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
آخه مشکل اینجاس همون FLV که شما گفتین رو دانلود میکنه!ولی برنامه های اندروید رو دانلود نمیکنه خود IE شروع به دانلودشون میکنه!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
آخه مشکل اینجاس همون FLV که شما گفتین رو دانلود میکنه!ولی برنامه های اندروید رو دانلود نمیکنه خود IE شروع به دانلودشون میکنه!
شما باید پسوند(فرمت)آن فایلها را نگاه کنید و ببینید آیا در لیست File types در Option نرم افزار هستند یا نه؟اگر بودند این احتمال وجود داره که اون سایت جلوی استفاده از دانلود منیجر ها رو گرفته مثل رپیدشیر.یک راه دیگه اینه که آدرس اون لینکها رو خودتون در قسمت Add new download address manually این نرم افزار وارد کنید و دانلود رو شروع کنید.

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980

سلام
همونجور که دوستمون گفتم فایل apk رو به لیست دانلود idm وارد کن
یا روی گزینه idm در نوار ابزار کنار ساعت کلیک راست بکن show drop target رو تیک بزن بعد یه شکل سبد اون پایین میاد
بعد هر لینکی خواستی دانلود کنی بکش توی اون سبده
موفق باشید

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
شما باید پسوند(فرمت)آن فایلها را نگاه کنید و ببینید آیا در لیست File types در Option نرم افزار هستند یا نه؟اگر بودند این احتمال وجود داره که اون سایت جلوی استفاده از دانلود منیجر ها رو گرفته مثل رپیدشیر.یک راه دیگه اینه که آدرس اون لینکها رو خودتون در قسمت Add new download address manually این نرم افزار وارد کنید و دانلود رو شروع کنید.
خب الان با اضافه کردن فایل های مورد نظر اون مشکل حل شد!
اما بعضی لینک ها فایل های RAR رو دانلود نمی کنه!!!تشخیص میده که چه فایلیه ولی حجم رو نمیاره و وقتی startdowload رو میزنم ارور میده از همون راهی که گفتی رفتم Add new...
سلام
همونجور که دوستمون گفتم فایل apk رو به لیست دانلود idm وارد کن
یا روی گزینه idm در نوار ابزار کنار ساعت کلیک راست بکن show drop target رو تیک بزن بعد یه شکل سبد اون پایین میاد
بعد هر لینکی خواستی دانلود کنی بکش توی اون سبده
موفق باشید
ممنون دوست عزیز :) راه حل خوبیه ولی اینم بعضی لینک ها رو نمیشناسه.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
خب الان با اضافه کردن فایل های مورد نظر اون مشکل حل شد!
اما بعضی لینک ها فایل های RAR رو دانلود نمی کنه!!!تشخیص میده که چه فایلیه ولی حجم رو نمیاره و وقتی startdowload رو میزنم ارور میده از همون راهی که گفتی رفتم Add new...

ممنون دوست عزیز :) راه حل خوبیه ولی اینم بعضی لینک ها رو نمیشناسه.
بعضی لینکها تبدیل میشن،حالت generator دارن و باید روی اون لینکها کلیک شود تا لینک اصلی دانلود داده شود.اگر لینک هم فیلتر باشد این اتفاق میفتد:
تشخیص میده که چه فایلیه ولی حجم رو نمیاره و وقتی startdowload رو میزنم ارور میده

Last edited:

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
بعضی لینکها تبدیل میشن،حالت generator دارن و باید روی اون لینکها کلیک شود تا لینک اصلی دانلود داده شود.اگر لینک هم فیلتر باشد این اتفاق میفتد:

ممنون از شما یه مساله دیگه هم هست روشون کلیک میکنم گاهی اوقات IDM دانلود نمیکنه با اینکه از فایلهایی هست که براش معرفی شدن.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ممنون از شما یه مساله دیگه هم هست روشون کلیک میکنم گاهی اوقات IDM دانلود نمیکنه با اینکه از فایلهایی هست که براش معرفی شدن.
چند علت داره:
1-لینک فیلتر باشد.
2-فایل پاک شده باشد.
3-آدرس لینک درست نباشد.
4-اون سایت اجازه استفاده از دانلود منیجرها رو به بازدیدکنندگان نداده باشه مثل سایت رپیدشیر.
5-این دیگه خیلی غیر محتمل و استثناییه : نرم افزار مشکلی پیدا کرده باشه مثلا یکی از فایلها یا کلیدهای رجیستریش پاک شده باشه.

Last edited:

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
چند علت داره:
1-لینک فیلتر باشد.
2-فایل پاک شده باشد.
3-آدرس لینک درست نباشد.
3-اون سایت اجازه استفاده از دانلود منیجرها رو به بازدیدکنندگان نداده باشه مثل سایت رپیدشیر.
4-این دیگه خیلی غیر محتمل و استثناییه : نرم افزار مشکلی پیدا کرده باشه مثلا یکی از فایلها یا کلیدهای رجیستریش پاک شده باشه.
ممنون که انقدر با حوصله جواب سئوال های من دادین
4xvim2p.gif

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
دوستان خواهش میکنم شما یه تست بزنین ببین میتونید از این سایت دانلود کنید؟
دانلود فایل - air-control-v3.24.apk - آپلودسنتر موبایلستان
اپلود سنتر موبایلستانه
چون فرمت این فایل در لیست File types دانلود منیجر من نیست با اون شروع به دانلود نکرد و دانلودر مرورگرم شروع به دانلودش کرد.

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
فرمت فایل رو اضافه کردم از بقیه سایت ها دانلود میکنه از این نمی تونه!!!

بالا