• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با نقشه سایت وردپرس

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
من با یک سئو کار حرف میزدم میگفت که مشکل از وردپرس هست و باید یک بار وردپرس رو پاک کنی و دوباره نصب کنی تا cms درست بشه
حالا میخوام نظر شما طراحان و وردپرس کاران حرفه ای رو در مورد حرف این عزیز چیه
مشکلم اینجوریه:
نمیدونم مشکل از چیه ولی بعضی از مطالب اثلا حتی یک برچسب هم از اون پست تو گوگل ایندکس نمیشن
تو گوگل وب مستر هم روال عادیه و تعداد ایندکس نزدیک به 13000 تا هست
تو چندتا سایت و خود گوگل هم چک کردم سایت پنالتی نبود و گوگل باهاش مشکلی نداره (البته بازم شما چک کنید)
بیشتر پست ها رو که چک میکنم تو گوگل ایندکس نیستن و وبلاگ هایی که خودم بعد از انتشار توشون ثبت میکردم این پست رو نشون میدن
آمار سایتم هم به شدت پایین اومده و انگار سایت از کار افتاده
از افزونه wordpress seo yoast هم استفاده میکنم
اینم آدرس نقشه سایتم :www.tak-ir.com/sitemap_index.xml
کسانی که میتونن مشکلم رو برطرف کنن خواهشا دریغ نکن ، حتی حاضرم هزینه شو پرداخت کنم

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
گوگل بعضی وقت ها برای بررسی ایندکس کردن رو قطع میکنه
اگه مطالبتون کپی هست که جریمه میشید ولی اگه اختصاصی هستید سایتهایی که مطالبتون رو کپی کردند رو به گوگل معرفی کنید تا بعد از چند وقت ایندکستون شروع بشه

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
گوگل بعضی وقت ها برای بررسی ایندکس کردن رو قطع میکنه
اگه مطالبتون کپی هست که جریمه میشید ولی اگه اختصاصی هستید سایتهایی که مطالبتون رو کپی کردند رو به گوگل معرفی کنید تا بعد از چند وقت ایندکستون شروع بشه
متاسفانه کپی هست
راه حلی ندارید؟

bestirani2

Registered User
لایک‌ها
82
یه اصطلاح هست که میگند توی سئو مطالب پادشاه هستند.
از نظر گوگل سایت شما هیچ محتوی ای نداره و تمام مطالبش کپی هست پس کاری نمیتونید بکنید.
اگه تعداد مطالبی که کپی میکنید زیاد نباشه بعد از چند وقت دوباره ایندکس میشید ولی به گذر زمان بازدیدی که براتون میفرسته کمتر میشه تا نزدیک 0

بالا