majidhenry
Registered User
- نوشتهها
- 1,003
- لایکها
- 1,261
سلام
من با یک سئو کار حرف میزدم میگفت که مشکل از وردپرس هست و باید یک بار وردپرس رو پاک کنی و دوباره نصب کنی تا cms درست بشه
حالا میخوام نظر شما طراحان و وردپرس کاران حرفه ای رو در مورد حرف این عزیز چیه
مشکلم اینجوریه:
نمیدونم مشکل از چیه ولی بعضی از مطالب اثلا حتی یک برچسب هم از اون پست تو گوگل ایندکس نمیشن
تو گوگل وب مستر هم روال عادیه و تعداد ایندکس نزدیک به 13000 تا هست
تو چندتا سایت و خود گوگل هم چک کردم سایت پنالتی نبود و گوگل باهاش مشکلی نداره (البته بازم شما چک کنید)
بیشتر پست ها رو که چک میکنم تو گوگل ایندکس نیستن و وبلاگ هایی که خودم بعد از انتشار توشون ثبت میکردم این پست رو نشون میدن
آمار سایتم هم به شدت پایین اومده و انگار سایت از کار افتاده
از افزونه wordpress seo yoast هم استفاده میکنم
اینم آدرس نقشه سایتم :www.tak-ir.com/sitemap_index.xml
کسانی که میتونن مشکلم رو برطرف کنن خواهشا دریغ نکن ، حتی حاضرم هزینه شو پرداخت کنم
من با یک سئو کار حرف میزدم میگفت که مشکل از وردپرس هست و باید یک بار وردپرس رو پاک کنی و دوباره نصب کنی تا cms درست بشه
حالا میخوام نظر شما طراحان و وردپرس کاران حرفه ای رو در مورد حرف این عزیز چیه
مشکلم اینجوریه:
نمیدونم مشکل از چیه ولی بعضی از مطالب اثلا حتی یک برچسب هم از اون پست تو گوگل ایندکس نمیشن
تو گوگل وب مستر هم روال عادیه و تعداد ایندکس نزدیک به 13000 تا هست
تو چندتا سایت و خود گوگل هم چک کردم سایت پنالتی نبود و گوگل باهاش مشکلی نداره (البته بازم شما چک کنید)
بیشتر پست ها رو که چک میکنم تو گوگل ایندکس نیستن و وبلاگ هایی که خودم بعد از انتشار توشون ثبت میکردم این پست رو نشون میدن
آمار سایتم هم به شدت پایین اومده و انگار سایت از کار افتاده
از افزونه wordpress seo yoast هم استفاده میکنم
اینم آدرس نقشه سایتم :www.tak-ir.com/sitemap_index.xml
کسانی که میتونن مشکلم رو برطرف کنن خواهشا دریغ نکن ، حتی حاضرم هزینه شو پرداخت کنم