• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با هارد 3 ترای اینترنال در مادربرد msi 790fx-gd70

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
با سلام و تبریک عید نوروز خدمت همه عزیزات پی تی

من چند وقت پیش یه هارد 3 ترای اینترنال وسترن WD Caviar Green 3 TB SATA 64MB Buff گرفتم و رو سیستمم نصب کردم .

ومتوجه شدم که سیستمم فقط میتونه فقط از 2 ترای هاردم استفاده کنه . دوستان مدل مادربردم msi 790fx-gd70 MSI Global – Motherboard - 790FX-GD70 هستش .

از قسمت آپدیت بایوس هم 7577v19.zip رو دانلود و آپدیت کردم که تو توضیحات نوشته بودش که هارد تا 4.5 رو با این بایوس میشناسه . ولی خب تفاوتی نکرد تو موضوع و الان حدود 780 گیگ از هارد رو نمیتونم استفاده کنم .

دوستان راه حلی برای این مشکلم دارند ممنون میشم پاسخ بدند :)

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
طبق مطالبی که توی سایت ها خوندم باید هارد رو بصورت GPT فرمت کنی تا بتونی از 750 گیگ دیگش هم استفاده کنی.
که نوشته بودن اینکار توی لینوکس امکان پذیر هست! و اینکه اگه هارد رو واسه لود ویندوز هم استفاده میکنی سراغش نرو چون ویندوز روش نصب نمیشه!
صحیح یا غلط این مطالب رو نمیدونم ولی به تستش میارزه.

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
با سلام و تبریک عید نوروز خدمت همه عزیزات پی تی

من چند وقت پیش یه هارد 3 ترای اینترنال وسترن WD Caviar Green 3 TB SATA 64MB Buff گرفتم و رو سیستمم نصب کردم .

ومتوجه شدم که سیستمم فقط میتونه فقط از 2 ترای هاردم استفاده کنه . دوستان مدل مادربردم msi 790fx-gd70 MSI Global – Motherboard - 790FX-GD70 هستش .

از قسمت آپدیت بایوس هم 7577v19.zip رو دانلود و آپدیت کردم که تو توضیحات نوشته بودش که هارد تا 4.5 رو با این بایوس میشناسه . ولی خب تفاوتی نکرد تو موضوع و الان حدود 780 گیگ از هارد رو نمیتونم استفاده کنم .

دوستان راه حلی برای این مشکلم دارند ممنون میشم پاسخ بدند :)

چند تا درایو داری؟
قبلا یک سیستمی دیده بودم که تعداد درایو هاش محدود بود! یعنی مثلا حداکثر 5 تا درایو ساپورت میکرد، و فقط اینارو نشون میداد و بقیه رو نشون نمیداد.

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
مادر برد رو عوض کن اون همه تو مغازه داری :دی
یاشار جان بحث تعویض مادربرد نیستش . بیشتر جنبه کنجکاوی داره واسم و میخوام یاد بگیرم ;)
طبق مطالبی که توی سایت ها خوندم باید هارد رو بصورت GPT فرمت کنی تا بتونی از 750 گیگ دیگش هم استفاده کنی.
که نوشته بودن اینکار توی لینوکس امکان پذیر هست! و اینکه اگه هارد رو واسه لود ویندوز هم استفاده میکنی سراغش نرو چون ویندوز روش نصب نمیشه!
صحیح یا غلط این مطالب رو نمیدونم ولی به تستش میارزه.
مطالب شما کاملا صحیح هستش و ممنون :) . خب فقط من از دوستان میخوام برام راه حلی بدند که این مادربرد هارد اینترنال 3 ترا رو بشناسه . مثل آپدیت بایوس خاصی یا تنظیمات خاص دیگه ای ......
چند تا درایو داری؟
قبلا یک سیستمی دیده بودم که تعداد درایو هاش محدود بود! یعنی مثلا حداکثر 5 تا درایو ساپورت میکرد، و فقط اینارو نشون میداد و بقیه رو نشون نمیداد.
درایو آنلوکیتد 2 تا میشه که یکیش رو 2000 میشناسه و یکی دیگه رو 746 هستش . رو 2000 که میتونی هر تغییراتی بدی و مثل همه وینودوز سون ها 3 تا درایو جدیدش کنی . ولی اون 746 رو اصلا .... به هیچ وجه نمیزاره پارتیشن بندی بشه . حتی نرم افزاری های پارتیشن بندی رو هم امتحان کردم

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
یاشار جان بحث تعویض مادربرد نیستش . بیشتر جنبه کنجکاوی داره واسم و میخوام یاد بگیرم ;)

مطالب شما کاملا صحیح هستش و ممنون :) . خب فقط من از دوستان میخوام برام راه حلی بدند که این مادربرد هارد اینترنال 3 ترا رو بشناسه . مثل آپدیت بایوس خاصی یا تنظیمات خاص دیگه ای ......

درایو آنلوکیتد 2 تا میشه که یکیش رو 2000 میشناسه و یکی دیگه رو 746 هستش . رو 2000 که میتونی هر تغییراتی بدی و مثل همه وینودوز سون ها 3 تا درایو جدیدش کنی . ولی اون 746 رو اصلا .... به هیچ وجه نمیزاره پارتیشن بندی بشه . حتی نرم افزاری های پارتیشن بندی رو هم امتحان کردم

خب دادا با یه بوت ایمیج لینوکس دستگاه رو بیار بالا و به همون فرمت پارتیشنش کن و توی ویندوز واسه دیتا استفادش کن!!

zexos

Registered User
لایک‌ها
81
عزیز برای هارد های 3 ترا باید از فرمت gbt اگه اشتباه نکنم استفاده کنی فقط این فرمت هس که 3 ترا رو کامل در اختیارت میزاره والبته بدی هم که داری شما نمیتونی روش ویندوز نصب کنی به هیچ وجه !!!!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ويندوز سون 7 64 بيت نصب كن و همينطور كه دوستان گفتند gpt پارتشين و فرمت كن .
Using GPT Drives

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
خب دادا با یه بوت ایمیج لینوکس دستگاه رو بیار بالا و به همون فرمت پارتیشنش کن و توی ویندوز واسه دیتا استفادش کن!!

عزیز برای هارد های 3 ترا باید از فرمت gbt اگه اشتباه نکنم استفاده کنی فقط این فرمت هس که 3 ترا رو کامل در اختیارت میزاره والبته بدی هم که داری شما نمیتونی روش ویندوز نصب کنی به هیچ وجه !!!!!

ويندوز سون 7 64 بيت نصب كن و همينطور كه دوستان گفتند gpt پارتشين و فرمت كن .
Using GPT Drives

با تشکر از راهنمایی های همه دوستان :)

امروز صبحی هارد رو با نرم افزار Aomei Dynamic Disk Manager Pro Edition پارتیشن بندی GPT کردم . لینک دانلود
با دیسک منیگمنت ویندوز هم یه درایوش کردم و همونطوری که تو عکس هم ضمیمه کردم الان باظرفیت 2.74 ترا داره کار میکنه .

مشاهده پیوست 327389

فقط از دوستان میخوام منو راهنمایی ام کنند راهی هستش که این هارد الان با این وضعیت بصورت تکی مورد استفاده قرار بگیره و روش ویندوز نصب بشه ؟ بدون تعویض مادبرد و با مادربرد فعلی msi 790fx-gd70

Last edited:

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیز منم یه توشیبا 3 ترابایت دارم و روی GPT که باشه شما فقط میتونی ویندوزهای سرور مثل Windows Server 2008 و Windows Server 2003 رو بوت کنید
و در ویندوزهای دیگه شما فقط می تونید به عنوان هارد دوم استفاده کنید.
ویندوز Xp ورژن 32 بیت که حتی قابلیت Read و Write رو هم در این حالت نداره.

برای نصب ویندوز های دیگه که این هارد به عنوان Boot Drive استفاده بشه شما باید مادربورد با تکنولوژی UEFI داشته باشین که مین های 790Fx ندارند.
البته Mac و لینوکس فکر کنم بوت میشن.
بلایی که سر من اومد. به خاطر این هارد مین 790FX رو رد کردم و یه 990FX گرفتم :D

tarhara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
آقایون می دونم خیلی وقته از زمان این مطلب گذشته
ولی چون مشکل رو به راحتی حل کردم گفتم اطلاع بدم تا بقیه گمراه نشن
هارد من سه ترا بایته و مدل seegate . روی خود هارد نوشته که به سایت سی گیت مراجعه کنم و نرم افزار seagate DiscWizard مشکل رو حل می کنه.
شما با نصب این نرم افزار نه تنها 2 ترابایتتون رو نمی خواد فرمت GPT کنید بلکه 750 گیگ باقیمانده که قابل دسترس نیست رو هم می تونید با فرمت MBR در اختیار داشته باشید . یعنی می تونید رو هر جفتش ویندوز نصب کنید . این جواب تمام سوالهای شماست . امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
یاعلی

digital_2015

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
آقایون می دونم خیلی وقته از زمان این مطلب گذشته
ولی چون مشکل رو به راحتی حل کردم گفتم اطلاع بدم تا بقیه گمراه نشن
هارد من سه ترا بایته و مدل seegate . روی خود هارد نوشته که به سایت سی گیت مراجعه کنم و نرم افزار seagate DiscWizard مشکل رو حل می کنه.
شما با نصب این نرم افزار نه تنها 2 ترابایتتون رو نمی خواد فرمت GPT کنید بلکه 750 گیگ باقیمانده که قابل دسترس نیست رو هم می تونید با فرمت MBR در اختیار داشته باشید . یعنی می تونید رو هر جفتش ویندوز نصب کنید . این جواب تمام سوالهای شماست . امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
یاعلی
سلام می دونم شاید فعال کردن تایپک های قدیمی خلاف باشه ولی واجه این آیا می تونم در حالت mbr هم از سه ترا هاردم استفاده کنم؟
هارد بنده: Western Digital Purple 3TB WD30PURX Surveillance Hard Disk است آیا نرم افزاری هم واسه مدل wd است؟
مدل مادربردم MSI B75-G43 است
ممنون:)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام می دونم شاید فعال کردن تایپک های قدیمی خلاف باشه ولی واجه این آیا می تونم در حالت mbr هم از سه ترا هاردم استفاده کنم؟
هارد بنده: Western Digital Purple 3TB WD30PURX Surveillance Hard Disk است آیا نرم افزاری هم واسه مدل wd است؟
مدل مادربردم MSI B75-G43 است
ممنون:)
خیر حتما باید gpt پارتشین بندی کنید .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

digital_2015

Registered User
لایک‌ها
30
من چند بازی پارتیشن بندی کردم که یک بار باعث شد مادربرد قبلیم بسوزه و دیگه این کارو نکردم
مثلا GPT می کردم ویندزوم پاک میشه و از این مشکل ها و 700 تا رو نمی گذاشت بسازم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پارتشین بندی هیچگاه باعث خرابی مادربرد نمیشه . هر چیزی راهی داره و قابل حل هست . اگر هاردتون سیگیت هست کافیه با برنامه discwaizard هارد سه ترابایتی رو پارتشین بندی کنید .

digital_2015

Registered User
لایک‌ها
30
پارتشین بندی هیچگاه باعث خرابی مادربرد نمیشه . هر چیزی راهی داره و قابل حل هست . اگر هاردتون سیگیت هست کافیه با برنامه discwaizard هارد سه ترابایتی رو پارتشین بندی کنید .
ممنون از شما
منظورتون از سیگیت چیه؟کجاست تو سیستم میشه دید؟
و اون نرم افزار رو دیدم نوشته بود نرم افزار تهیه بکاپ؟چرا؟
موفق باشی داداش:):)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون از شما
منظورتون از سیگیت چیه؟کجاست تو سیستم میشه دید؟
و اون نرم افزار رو دیدم نوشته بود نرم افزار تهیه بکاپ؟چرا؟
موفق باشی داداش:):)
برنامه تخصصی هاردهای شرکت سیگیت میباشد . که اصلی ترینش هم پارتشین بندی هست .البته کارهای دیگه هم انجام میده .
از نسخه 2015 برنامه acronis disc director هم میتونید استفاده کنید . برای پارتشین بندی به صورت gpt

digital_2015

Registered User
لایک‌ها
30
برنامه تخصصی هاردهای شرکت سیگیت میباشد . که اصلی ترینش هم پارتشین بندی هست .البته کارهای دیگه هم انجام میده .
از نسخه 2015 برنامه acronis disc director هم میتونید استفاده کنید . برای پارتشین بندی به صورت gpt
فکر کنم تو این نرم افزار تو حالت mbr هم بشه درسته؟
بالا نوشته بود فکر کنم

بالا