• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با ویندوز 8.1

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
من قبلا xp داشتم و چند ماهی هست که روی یه هارد که تازه خریدم 8.1 نصب کردم
حالا اون فایلایی که توی هارد قبلی در درایو c بود را نمیتونم استفاده کنم و اجازه دسترسی بهم نمیده، xp را هم پاک کردم ، موندم چکار کنم
ویندوز 8.1 من یه یوزر بیشتر نداره پس ادمینم دیگه
یه روش هست که میگن روی فایل راست کلیک و بعد properties و بعد security و در اونجا اجازه دسترسی بدین
وقتی این روش را روی یه فایل انجام میدم مشکل اون فایل حل میشه اما وقتی روی یه فولدر انجام میدم فایل های درون اون مشکلشون حل نمیشه
بنابراین من که بیش از هزار فایل دارم باید هزار بار این کار را انجام بدهم که خوب نمیشه
یکی نیس به این ویندوز بگه آخه فایلای خودمه اصلا به تو چه ، فایلای خودما به خودمم نمیدی :general208::general208::general208:
راه حل؟
خیلی ممنون

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
این مشکل ربطی به ویندوز 8.1 نداره . شما وقتی روی یوزرت توی هر ویندوزی پسورد بذاری پوشه ی users قفل میشه و از سیستم عامل های دیگه قابل دسترس نیست

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
اینو امتحان کن
به run برو و تایپ کن msconfig
در پنجره system configuration به تب boot برو و تیک گزینه safe boot رو بزن
با ok کردن این پنجره سیستم از شماره اجازه ریست می خواد و این بار که بالا میاد از حالت safe mode میاد بالا . در حالت safe mode تقریبا هرکار می تونی بکنی بدون محدودیت
در پایان کار (وقتی فایل هاتون رو جابهجا کردی) همین مسیر رو در run برو و اینبار تیک safe boot رو بردار و اجازه بده سیستم ریست بشه و ویندوز در حالت نرمال بیاد بالا

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
این مشکل ربطی به ویندوز 8.1 نداره . شما وقتی روی یوزرت توی هر ویندوزی پسورد بذاری پوشه ی users قفل میشه و از سیستم عامل های دیگه قابل دسترس نیست
جالبه
خوب با این حال راه حل چی میشه؟

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
اینو امتحان کن
با ok کردن این پنجره سیستم از شماره اجازه ریست می خواد و این بار که بالا میاد از حالت safe mode میاد بالا . در حالت safe mode تقریبا هرکار می تونی بکنی بدون محدودیت
در پایان کار (وقتی فایل هاتون رو جابهجا کردی) همین مسیر رو در run برو و اینبار تیک safe boot رو بردار و اجازه بده سیستم ریست بشه و ویندوز در حالت نرمال بیاد بالا
خوب شد گفتین ، اصلا حواسم نبود safe mode رو چک کنم
الان یه نرم افزار داره کار میکنه نمیتونم ریست کنم انشاالله تموم شد یه ریست میکنم ببینم چی میشه
خیلی ممنون

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
من قبلا xp داشتم و چند ماهی هست که روی یه هارد که تازه خریدم 8.1 نصب کردم
حالا اون فایلایی که توی هارد قبلی در درایو c بود را نمیتونم استفاده کنم و اجازه دسترسی بهم نمیده، xp را هم پاک کردم ، موندم چکار کنم
ویندوز 8.1 من یه یوزر بیشتر نداره پس ادمینم دیگه
یه روش هست که میگن روی فایل راست کلیک و بعد properties و بعد security و در اونجا اجازه دسترسی بدین
وقتی این روش را روی یه فایل انجام میدم مشکل اون فایل حل میشه اما وقتی روی یه فولدر انجام میدم فایل های درون اون مشکلشون حل نمیشه
بنابراین من که بیش از هزار فایل دارم باید هزار بار این کار را انجام بدهم که خوب نمیشه
یکی نیس به این ویندوز بگه آخه فایلای خودمه اصلا به تو چه ، فایلای خودما به خودمم نمیدی :general208::general208::general208:
راه حل؟
خیلی ممنون
دوست عزیز این مشکلی که میفرمائید علائم اینه که سیستمون آلوده به تروجان و spy و... هست
با rescue disk kasper از لینک سیستمتون رو بوت کنید و سیستمتون رو چک کنید و ویروس کشی و پاکسازی کنید
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
و با نرم افزار سیستمتون رو چک کنید
Malwarebytes Anti-Malware
http://p30download.com/fa/entry/36025/
برا مشکل فایلهاتون هم از نرم افزار Attribute Changer v7.10d استفاده کنید و اتریب فایلهارو unattrib کنید اتریب سیستمی مخفی ارشیو .... کل فایل هاتون رو با راست کلیک برمیدارید ،و موقتا مشکل فابل هاتون حل میشه

http://p30download.com/fa/entry/46432/

موفق باشید

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
دوست عزیز این مشکلی که میفرمائید علائم اینه که سیستمون آلوده به تروجان و spy و... هست
با rescue disk kasper از لینک سیستمتون رو بوت کنید و سیستمتون رو چک کنید و ویروس کشی و پاکسازی کنید
http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
و با نرم افزار سیستمتون رو چک کنید
Malwarebytes Anti-Malware
http://p30download.com/fa/entry/36025/
برا مشکل فایلهاتون هم از نرم افزار Attribute Changer v7.10d استفاده کنید و اتریب فایلهارو unattrib کنید اتریب سیستمی مخفی ارشیو .... کل فایل هاتون رو با راست کلیک برمیدارید ،و موقتا مشکل فابل هاتون حل میشه

http://p30download.com/fa/entry/46432/

موفق باشید
خیلی ممنون از وقتی که برای راهنمایی بنده گذاشتین
فکر کنم این حالتی که شما میفرمایید مربوط به زمانی هست که تمام فایل ها مخفی و یا سیستمی بشه که این ناشی از ویروس هست
اما من فقط فایل های ویندوز قبلیم و انهم فقط فایل هایی که در درایو ویندوز اون بوده(مثل فایل های درون دسکتاپ) این حالت را داره
اگه ویروس بود بقیه فایل ها هم الوده میشد

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
توی ویندوز 8.1 با نام کاربری Admin وارد بشید. (اگه از قبل فعال نیست به روش زیر ، فعالش کنید) و امتحان کنید که مشکل حل میشه یا نه.
روی This Pc کلیک راست کرده و بزنید Manage ، سپس مراحل بعدی رو طبق عکس پیش برید ( در آخر تیک گزینه Account is disabled رو بردارید و ok )

admin.jpg adminsign.jpg

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
خوشم میاد هیشکی تا حالا حتی به این مورد بر هم نخورده :D
دوست گرامی این مشکل حل نشدنی هست . مایکروسافت با کدینگ خاصی اون پوشه رو قفل میکنه شاید نرم افزاری برای کرک کردن اون کدینگ نوشته شده باشه و رو نت موجود باشه اما من تا حالا ندیدم.
البته این که به این مساله بگیم مشکل اشتباهه . در واقع امنیت بالای ویندوز باعث میشه فایلای شخصی شما از طریق کسی که توی یوزر شما Log in نشده غیر قابل دسترس باشه .

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
توی ویندوز 8.1 با نام کاربری Admin وارد بشید. (اگه از قبل فعال نیست به روش زیر ، فعالش کنید) و امتحان کنید که مشکل حل میشه یا نه.
روی This Pc کلیک راست کرده و بزنید Manage ، سپس مراحل بعدی رو طبق عکس پیش برید ( در آخر تیک گزینه Account is disabled رو بردارید و ok )

مشاهده پیوست 735600 مشاهده پیوست 735601
تست کردم توی ادمین هم اجازه دسترسی نمیده
خیلی ممنون

Last edited:

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
خوشم میاد هیشکی تا حالا حتی به این مورد بر هم نخورده :D
دوست گرامی این مشکل حل نشدنی هست . مایکروسافت با کدینگ خاصی اون پوشه رو قفل میکنه شاید نرم افزاری برای کرک کردن اون کدینگ نوشته شده باشه و رو نت موجود باشه اما من تا حالا ندیدم.
البته این که به این مساله بگیم مشکل اشتباهه . در واقع امنیت بالای ویندوز باعث میشه فایلای شخصی شما از طریق کسی که توی یوزر شما Log in نشده غیر قابل دسترس باشه .

منظورتون از اینکه کسی با این مشکل مواجه نشده چی هست؟ والا من سرچ کردم افراد زیادی این مشکل را نوشته بودن ولی به همون روشی که من در ابتدا توضیح دادم حل شده(فکر کنم تعداد فایل هاشون کم بوده)
در مورد امنیت هم من موندم ، این به من اجازه دسترسی نمیده بعدش خودم میتونم برای تک تک فایل ها برم توی security و به خودم اجازه دسترسی بدم
والا مسخرس

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
اینو امتحان کن
خوب امروز قسمت شد و کامپیوتر را ریست کردم رفتم توی safe mode بعد روی فلدر اصلی(که کلی فایل توش هست) رفتم قسمت security و اجازه دسترسی را دادم و اومدم بیرون دیدم باز هم نشد، خلاصه کلی اعصابم خورد شد
بعد یهو یه چیز خورد به ذهنم اونم اینکه اون تیک پایینش که نوشته all (البته یه جمله طولانیه که فقط همین all رو ازش یادمه:D) را بزنم،
زدم و در کمال ناباوری دیدم شد:general707:
و بدین ترتیب تمام فایل هامو جابه جا کردم
البته اینم بگم که من قبلا دو تا xp نصب کرده بودم و بنابراین دو تا درایو ویندوز و دو گروه فایل بود که اجازه دسترسی بهشون را نداشتم و ازین دوتا فقط اطلاعات یکی از درایو ها بدردم میخورد با این اوصاف به سراغ درایو بعدی و فایل های بعدی رفتم و اون all رو زدم ولی اینبار ویندوز بهم گفت:general601: و خطا داد و در این لحظه منم بهش گفتم :general601: چون اصلا اون فایل هارو نمیخواستم :D
ناگفته نماند که قبلا در حالت عادی ویندوز هم اون تیک all رو زده بودم ولی همون خطایی که در درایو دوم داد رو اون موقع هم میداد(آخر این جمله چقدر داد داره:general304:)
در آخر هم از تمام دوستانی که لطف کردن و به بنده کمک کردن تشکر میکنم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
safe mode نمیخاد
تو همون sequrity که رفته بودید تو بخش owner خودتونو باید انتخاب میکردید یعنی یوزر فعلی
مثل این
Capture.PNG

بالا