• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با Visual Studio

felex

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2012
نوشته‌ها
313
لایک‌ها
137
محل سکونت
Cupertino
سلام خدمت دوستان و برنامه نویسان عزیز
من توی وبژال استادیو مشکل دارم و نمی تونم یه برنامه ساده رو بنویسم و این ارور رو میده مشکل از کجاست !



1212.PNG

ممنون میشم راهنمایی کنید
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡

felex

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2012
نوشته‌ها
313
لایک‌ها
137
محل سکونت
Cupertino
خوب اصلاً این فایل
consoleapplication4.exe وجود نداه
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡
احتمالا مشکل ویروس داری
که فایل exe توسط آنتی ویروست ، ویروس شناخته میشه!
با Ctrl+F5 برنامت رو کامپایل کن تا نتیجه رو ببینی
 

felex

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2012
نوشته‌ها
313
لایک‌ها
137
محل سکونت
Cupertino
احتمالا مشکل ویروس داری
که فایل exe توسط آنتی ویروست ، ویروس شناخته میشه!
با Ctrl+F5 برنامت رو کامپایل کن تا نتیجه رو ببینی

آنتی ویروس ندارم
با اونم امتحان کردم همین ارور رو توی کنسول داد
به نظرت ویندوز عوض کنم یا با ویندوز حل نمیشه ؟
 

Pars207

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
3,819
لایک‌ها
1,221
محل سکونت
شهر زیبای خدا

felex

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2012
نوشته‌ها
313
لایک‌ها
137
محل سکونت
Cupertino
باز هم همون ارور رو داد :(
 

felex

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2012
نوشته‌ها
313
لایک‌ها
137
محل سکونت
Cupertino
با ctrl+5 این ارور رو میده :

the system can not Find the file specified


زیرش هم با F5 این ارور رو میده.

Capture11.PNG
 

>-->O

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
25 نوامبر 2009
نوشته‌ها
2,530
لایک‌ها
468
محل سکونت
㋡ همین جا ㋡
در ورژن های دیگه vs چک کن
احتمالا ورژن 2010 که نصیب کردی مشکل داره
 

P R O

همکار باز نشسته
تاریخ عضویت
11 می 2013
نوشته‌ها
4,535
لایک‌ها
4,036
سلام آقا مهدی عزیز

من زیاد مهارت ندارم ، ولی اینا رو بررسی کن شاید به کارت بیاد ، شرمنده بیشتر از این ازمون بر نیامد


hey guys i got same problem...when i debug my codes it says "Unable to start program 'C:\homework.exe'. this system cannot find the file specified." im using Microsoft Visual C++ 2010 Express... but when I try to make a new project by the following steps:

    1. open C++
    2. press new project
    3. press win32
    4. press win32 Console Application
    5. rename it
    6. click next
      make sure:
      application type:console application
      additional options: empty project
    7. press Ctrl+Shift+A
    8. in Visual C++/Code section press C++ File (.cpp)
    9. rename it
    10. and press add

***
I got a error with Microsoft Visual C++ - C++ Forum
Visual Studio 2008 Error - C++ Forum
visual c++ 2008 express edition error:cant find the file specified - C++



اگه حل نشد یه تاپیک توی بحث آزاد اینجا بزن حتما حل میشه : forum.wp-parsi.com (دست خالی از اینجا بیرون نمیای:) )

موفق باشی :x
 

LionnelMessi

Registered User
تاریخ عضویت
24 فوریه 2013
نوشته‌ها
188
لایک‌ها
12
محل سکونت
اصفهان
اين روهم چك كنيد
ببينيد با يوزر ادمين بالا اومديد يا نه؟
تو پوشه ديباگ فايل اجرايي رو با ران ادمين اجرا كنيد ببينيد حل ميشه؟
 

reyhanes

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 اکتبر 2014
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
31
سلام خدمت دوستان و برنامه نویسان عزیز
من توی وبژال استادیو مشکل دارم و نمی تونم یه برنامه ساده رو بنویسم و این ارور رو میده مشکل از کجاست !



مشاهده پیوست 393446

ممنون میشم راهنمایی کنید
من هم دقیقا این مشکلو دارم
شما تونستید حل کنید؟؟؟؟؟؟؟
 

Mbt925

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2010
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
29
مشکل اصلا این موارد نیست. شما پروژه خالی ایجاد نمی کنید. پروژه فعلیتون دارای یک سری خطا هست. وقتی برای اولین بار پروژه خطادار رو اجرا می کنید، ازتون می پرسه که "پروژه شما دارای خطا هست، با این حال می خواید پروژه رو اجرا کنید؟". که شما به این سوال پاسخ Yes دادید. در نتیجه هیچ فایلی در خروجی ساخته نمیشه که بخواد اجرا بشه.
راه حل:
وقتی دارید پروژه از نوع C++ ایجاد می کنید، یک ویزارد ظاهر میشه که دکمه Next و Finish داره. در این صفحه روی دکمه Next کلیک کنید و در صفحه بعد گزینه "Empty Project" رو علامت بزنید.
بعد کدتون رو بنویسید و اجرا کنید. هیچ مشکلی نخواهد بود.
 

master.

Registered User
تاریخ عضویت
19 آپریل 2006
نوشته‌ها
243
لایک‌ها
15
سن
37
محل سکونت
Somwhere Nearby,Who cares...
کد شما کامپایل و بیلد نشده که اون ارور رو میگیرید .
بعد از main سمیکالن نباید باشه .
return0 هم با فاصله بنویسد return 0;
اینا مشکلاتیه که تو کد مشخص هست . سعی کنید یکبار کامپایل و بیلد کنید ببینید ارور چی میده ( اگه با رفع این مشکلاتی که گفته شد برطرف نشد و هنوز این ارور رو میداد ) .
 

alirezador

Registered User
تاریخ عضویت
6 اکتبر 2014
نوشته‌ها
76
لایک‌ها
12
سن
39
محل سکونت
تبریز
سلام دوست من وقتی فایل رو به پروژه اضافه میکنید اگه empty project را تیک بزنید مشکل حل میشه
 

سیدرضا بازیار

Registered User
تاریخ عضویت
27 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
98
لایک‌ها
28
سن
28
من کد زیر رو توی ویژوال استودیو 2012 اجرا میکنم اما اجرا نمیکنه (یه خط قرمز زیر cin ظاهر شده)
کد:
#include <iostream>
using namespace std;

int main () {
    int x , y;
    int mohit , masahat;
    cout << "tool va arz ra be tartib vared konid"
    cin >> x >> y;
    mohit = (x + y) * 2;
    masahat = x * y;
    cout << "mohit= " << mohit << "\n";
    cout << "masahat= " << masahat << "\n";
    return 0;
}
مشکل چیه؟
 

سیدرضا بازیار

Registered User
تاریخ عضویت
27 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
98
لایک‌ها
28
سن
28
در یک خط نمیتونید دو متغیر رو مقدار دهی کنید. یعنی با هر بار نوشتن cin میتونید به یک متغیر مقدار بدید.
خط
کد:
    cin >> x >> y;
رو پاک کنید و به جاش این دو خط رو بنویسید.
کد:
cin >> x;
cin >> y;
باز هم مشکل حل نشد
ارور:
کد:
1>------ Build started: Project: ConsoleApplication17, Configuration: Debug Win32 ------
1>  Source.cpp
1>c:\users\windows\documents\visual studio 2012\projects\consoleapplication17\consoleapplication17\source.cpp(7): error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'cin'
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
 

Cya

Registered User
تاریخ عضویت
6 مارس 2014
نوشته‌ها
896
لایک‌ها
1,927
محل سکونت
127.0.0.1
دوستان من یه برنامه ساده رو مینویسم وقتی local windows debugger رو میزنم و میخوام خروجی رو تست کنم اصلا cmd رو نمیاره , یه لحظه سریع میاد و میره , با سه نسخه هم چک کردم , از درست بودن برنامه هم اطمینان دارم , یه مثال خیلی سادست ! کسی میدونه مشکل از چیه؟
 

SoNil_shl

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2014
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
30
سلام دوستان؛ منم همنی مشکل رفیقمون رو دارم نظرات دوستان رو خوندم ولی جوابی نگرفتم. اگه راه حل دیگه ای به نظرتون میرسه بگین تا انجام بدم... با تشکر. اینم خطاش:
Capture.JPG
 
بالا