• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بد فرم لپ تاپی

MASOODSTAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
راستش من یه مشکل ویندوزی دارم که علی رغم مطرح کردن توی قسمت ویندوز فروم هیچ کدوم از ویندوزی ها نتونستن مشکلم رو حل کنن. گفتم شاید یکی این جا باشه بتونه این مشکلو حل کنه. و اما مشکل:
بنده در اثر یک بی احتیاطی کل هارد لپ تاپ vaio sz420 خودم رو فرمت کرده بودم.
(البته بدون این که هیچ دی وی دی بک آپ از اون بگیرم)
خدمات پس از فروش برام یه ویندوز ویستا نصب کرد که فکر می کنم از همون تقلبی های بازار بود.
تا یه مدت هیچ مشکلی نداشتم تا این که به تازگی مرتبا کراش می کنه و پیغام میده باید ویندوز اصل بخری.
می خواستم ببینم چه کار اساسی میشه براش کرد، و آیا با توجه به این که سونی روی دستگاهاش دی وی دی ویندوز رو نمیده و فقط یه درایو ریکاوری گذاشته می تونم از یه طریقی (مثلا لپ تاپ مشابهی) این ایمیج رو فراهم کرده و روی لپ تاپم نصبش کنم.
کلا راه حل اساسی بدین.
با سپاس.

als_1360

Registered User
لایک‌ها
2
همونطور كه خودتون گفتيد ويندوزتون اصل نيست
بايد از شركت گارانتي كننده درخواست سي دي اصل رو بكنيد .

--نمي دونم مي شه از يك لپ تاپ ديگه ايميج گرفت--

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
از شرکت گارانتی سیدی ویندوز اصل ویستا را بخواهید (البته چون هزینه داره براشون معمولا بهتون یه کپی میدن مگر اینکه بتونید ازشون بگیرید :دی)

2- اگر یک لپ تاپ مشابه و هم مدل لپ تاپ خودتون پیدا کردید می توانید از کل هاردش یک image بگیرید و روی کل هارد خودتون بریزید در این حالت ویندوز دستگاه شما با اون لپ تاپ یکی می شود بعد می توانید به ریکاوری بروید و ویندوز را ریکاور کنید.

این کار بهتر هستش چون هم پارتیشن ریکاوری وایوو برمیگرده ؛ تنها مشکلش کپی شدن یه ویندوز اورجیناله که مورد مهمی نیست...

3- شما مطمئنی که ریکاوری وایووو را از بین بردی ؟ یه پارتیشن مخفی هستش که اگر هنوز سالم باشه با یکمی کار میشه ازش استفاده کرد ...

MASOODSTAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3- شما مطمئنی که ریکاوری وایووو را از بین بردی ؟ یه پارتیشن مخفی هستش که اگر هنوز سالم باشه با یکمی کار میشه ازش استفاده کرد ...[/QUOTE]

آره دوست عزیز همه رو یه جا فرمت کردم :( نشونه اش این که با نرم افزارهای بوت مدیریت هارد نمی تونم ببینمش (ولی از بقیه این جوری نیست)
نمی شه از ریکاوری دیسک یه مدل مشابه خودم استفاده کنم و بعد از طریق ویندوز پروداکت کی پشت لپ تاپ رو وارد کنم تا ویندوزمم اصل بشه؟:f34r:

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
سلام
راستش من یه مشکل ویندوزی دارم که علی رغم مطرح کردن توی قسمت ویندوز فروم هیچ کدوم از ویندوزی ها نتونستن مشکلم رو حل کنن. گفتم شاید یکی این جا باشه بتونه این مشکلو حل کنه. و اما مشکل:
بنده در اثر یک بی احتیاطی کل هارد لپ تاپ vaio sz420 خودم رو فرمت کرده بودم.
(البته بدون این که هیچ دی وی دی بک آپ از اون بگیرم)
خدمات پس از فروش برام یه ویندوز ویستا نصب کرد که فکر می کنم از همون تقلبی های بازار بود.
تا یه مدت هیچ مشکلی نداشتم تا این که به تازگی مرتبا کراش می کنه و پیغام میده باید ویندوز اصل بخری.
می خواستم ببینم چه کار اساسی میشه براش کرد، و آیا با توجه به این که سونی روی دستگاهاش دی وی دی ویندوز رو نمیده و فقط یه درایو ریکاوری گذاشته می تونم از یه طریقی (مثلا لپ تاپ مشابهی) این ایمیج رو فراهم کرده و روی لپ تاپم نصبش کنم.
کلا راه حل اساسی بدین.
با سپاس.

سلام برادر

يه كاري ديگه هم ميتوني بكني :

گارانتي كه بري دوباره ازت هزينه ميگيرن

يه ويندوز درست و حسابي با قيمت پائين از بازار تهيه كن و با كرك رجيسترش كن ، بعد هم درايورهاي مربوط به ويندوزي رو كه ريختي از سايت دانلود كن ، البته درايورهاي ويندوز توي خود پكي كه لپ تاپ رو گرفتي بايد باشه
اينطوري هم يه ويندوز سبك داري و هم اينكه برنامه هاي اضافي مربوط به خود لپ تاپ ديگه نصب نميشه

اگه ميتوني داخل ويندوز بري كه يه كرك درست و حسابي گير بيار و از طريق safe mode فعالش كن ، اينطوري ديگه احتياج به نصب مجدد ويندوز نداري

MASOODSTAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من دنبال یه راه حل دائم واساسی هستم.
با کرک کردن دوباره به همین معضلات دچار می شم.
بازهم می پرسم نمیشه با استفاده از ایمیچ یه لپ تاپ مشابه و دادن پروداکت کی پشت لپ تاپ درستش کرد.
کسی ار دوستان تجربه این کار رو دارن؟

بالا