• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جاوا با فایرفاکس !!!!!!

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
چند روزه یه مشکلی با جاوا توی فایرفاکس دارم !! هر صفحه ای که توش فلش و جاوا باشه وقتی باز میکنم این ارور میاد :
http://axgig.com/images/55619835804132022107.png
فایرفاکس رو آپدیت کردم نشد !
جاوا و فلش پلیر رو آپدیت کردم نشد !!
چه کار کنم که بشه ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
این پیغام فلشه نه جاوا. یکبار فلش رو بطور کامل با برنامه removal که داخل سایت آدوب هست پاک کن مجدد نصب کن.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
بهتره با یک برنامه ی آنینستالر مثلا revo uninstaller که نسخه رایگان و پورتابل داره فلش پلیر رو آنینستال کنی و بعد آخرین نسخه فلش پلیر و جاوا را دانلود و نصب کنی.دیروز هم ورژن جدید java runtime environment به شماره 7.11 اومد.:)

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
کاشکی یه نفر پیدا میشد این چیزایی رو که میگه لینکشونو هم بده :دی
واللله پدرم در اومد از بس کلوز این ارور رو زدم خو :دی

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
تشکر دوستان اما نشد :|
میگما فایرفاکس رو یبار به کل پاک کنم بعد دوباره نصب کنم ؟!؟
چون این مشکل فقط با فایرفکسه و با بقیه مرورگرا این مشکل وجود نداره !!!!
بعد اگه نشد دیگه ویندوز عوض کنم :| !!!!!!!!!!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
تشکر دوستان اما نشد :|
میگما فایرفاکس رو یبار به کل پاک کنم بعد دوباره نصب کنم ؟!؟
چون این مشکل فقط با فایرفکسه و با بقیه مرورگرا این مشکل وجود نداره !!!!
بعد اگه نشد دیگه ویندوز عوض کنم :| !!!!!!!!!!
با یک نرم افزار uninstaller مثلا revo uninstaller که ورژن portable و رایگان هم داره مرورگرتو آنینستال کن و موقع آنینستال کردن تیک گزینه ی Remove my Firefox personal data and customizations را هم بزن.(با فعال کردن این گزینه بوکمارکها و تاریخچه و کلیه ی تنظیمات مرورگر از روی کامپیوتر پاک خواهد شد،میتوانید با نرم افزار mozbackup که رایگان و پرابله از این اطلاعات بک آپ بگیرید.)و آخرین ورژن stable(اصلی)مرورگر و آخرین ورژن flash player plugin که برای مرورگرهای فایرفاکس و ... هستش رو نصب کنید احتمالا مشکل حل خواهد شد.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
پیشنهاد میکنم فلش رو پاک کنی و نسخه ۱۰ فلش رو نصب کنی ببینی حل میشه مشکل یا نه
اینم تست میکنم ببینم چی میشه :(

با یک نرم افزار uninstaller مثلا revo uninstaller که ورژن portable و رایگان هم داره مرورگرتو آنینستال کن و موقع آنینستال کردن تیک گزینه ی Remove my Firefox personal data and customizations را هم بزن.(با فعال کردن این گزینه بوکمارکها و تاریخچه و کلیه ی تنظیمات مرورگر از روی کامپیوتر پاک خواهد شد،میتوانید با نرم افزار mozbackup که رایگان و پرابله از این اطلاعات بک آپ بگیرید.)و آخرین ورژن stable(اصلی)مرورگر و آخرین ورژن flash player plugin که برای مرورگرهای فایرفاکس و ... هستش رو نصب کنید احتمالا مشکل حل خواهد شد.
تمام این کارا رو کردم نشد !!!!!!! :| :( الانم به کل پلاگین فلش رو غیر فعال کردم رو موزیلا :| این مشکل فقط با فایرفاکس !! چرا خو آخه :دی !!!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
فلش پلیر دو نسخه است یکی برای برای اینترنت اکسپلور و ... که active x نامیده میشه و یکی دیگه برای مرورگرهای فایرفاکس و ... که plugin نامیده میشه اگر به سایت آدوبی بره اینهارو مشخص کرده،مطمئنید که plugin رو دانلود و نصب کرده اید؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
با حذف فلش و نصب ورژن 10 مشکلم حل شد !!!!!!!!!!!!!!!!! :O

استفاده از نسخه های قدیمی پلاگین فلش پلیر و مخصوصا جاوا اصلا توصیه نمیشه!!چون از لحاظ امنیتی در معرض تهدیدات زیادی قرار میگیرید.همیشه از آخرین نسخه پلاگینها استفاده کنید.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
فلش پلیر دو نسخه است یکی برای برای اینترنت اکسپلور و ... که active x نامیده میشه و یکی دیگه برای مرورگرهای فایرفاکس و ... که plugin نامیده میشه اگر به سایت آدوبی بره اینهارو مشخص کرده،مطمئنید که plugin رو دانلود و نصب کرده اید؟
اره اتفاقا هر دوتا رو نصب کردم !! یعنی هرچی فایل برا جاوا و فلش بود نصب کردم تو این دو روز :دی
از سایت های ایرانی دانلود کردم نشد ! رفتن از خوده آدوبی دانلود کردم نشد !!!
آپدیت آنلاین و آفلاین هم نشد !!

خیر ببینی جوون :دی امیدوارم هیچ وقت فلش پلیر فایرفاکست مشکل براش پیش نیاد :دی

استفاده از نسخه های قدیمی پلاگین فلش پلیر و مخصوصا جاوا اصلا توصیه نمیشه!!چون از لحاظ امنیتی در معرض تهدیدات زیادی قرار میگیرید.همیشه از آخرین نسخه پلاگینها استفاده کنید.
ارزش اعصاب بیشتر امنیته :دی
خو نمیشد هر کاری کردم نسخه 11 نصب نشد خو همش همون ارور میومد اما ورژن 10 الان داره کار میده هنوز بدون ارور !!!

بالا