• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جدید با بعضی لینک ها (404 )

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
سلام بچه ها حال شما خوبه ؟ خوبید ؟ خوشید سلامتید ؟

گوگل وب مستر تولز من تازگیا این ارورر رو میده برای چند تا از لینک ها . خود لینک ها سالم هستند و مشکلی ندارند . اصلا اینی هم که گوگل وب مستر نشون میده همچین لینکی تو سایت منم نیست . یه سایت دیگه هست بنام porsyar یا porseshyar که لینکای منو گرفته و اینجوری شده . الان لینکای اونو برای من خراب نشون میده . حالا من دقیقا نمیدونم چی شده که واضح توضیح بدم . ولی گوگل وب مستر یه چندتا چیز رو به لینک من اضافه کرده که نباید میکرد .

ببینید اونجاهایی که قرمز کردم رو نمی دونم از کجا اومده :
http://mydomian.com/%7/i love persiantoolsBporsyar_end%7D

من اینا رو باید چجوری رفع کنم تا دیگه اینجوری نشه ؟ تو گوگل خطای 404 میده . لینک های اصلی هم درستند . نمی دونم اینا از کجا اومده اینجور شده . اصلا گیریم سایت bporsyar اومده مطالب منو زده برا خودش لینک خودش خراب شده پس چرا خطا رو به من نشون میده ؟

mahdi.b20

Registered User
لایک‌ها
1,406
داخل لینک های سایت کاراکتر | (pipe) وجود نداره؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
داخل لینک های سایت کاراکتر | (pipe) وجود نداره؟
نه داداش . وجود نداره . لینک ها فارسی هستند و قبل و بعد از لینک اون بخش های قرمز که نشون دادم رو میندازه . فعلا گوگل وب مستر برای دوتا رو کشف کرده . البته میری سایت bporsyar از این مطلب منم اونجا هست . حالا اون چه ربطی به من داره . نمی دونم .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
کمک

Sent from my C6602 using Tapatalk

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
کسی نبود بتونه کمک کنه ؟

doa2

Registered User
لایک‌ها
31
شاید افزونه 404 وردپرس بتونه دهن گوگل رو ببنده!

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آخه حاجی خوب توضیح ندادی و میگن مهمترین قسمت درمان بیماری توضیح خوب به دکتره . البته من نه دکترم نه استاد اما در حد توان اگر بتونم کمک بکنم . اما دقیقا معلوم نیست چی شده و چی میگی. کلا اون سایت دوم رو ول کن. ببین لینک سایت خودت چی شده

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
آخه حاجی خوب توضیح ندادی و میگن مهمترین قسمت درمان بیماری توضیح خوب به دکتره . البته من نه دکترم نه استاد اما در حد توان اگر بتونم کمک بکنم . اما دقیقا معلوم نیست چی شده و چی میگی. کلا اون سایت دوم رو ول کن. ببین لینک سایت خودت چی شده
حاجی گوش کن . اون لینک بالا که دیدی گذاشتم . اونو وب مستر تولز به عنوان خطای 404 نشون میده . در حالی که لینک سایت من درست هست و مشکل نداره و سالم . ولی اون قسمت هایی که قرمز کردم تو لینک من نیست .اون مال یه سایت دیگست که احتمالا شاید داره به صورت iframe مطالب منو نمایش میده . خلاصه نمی دونم اما این لینک رو برای من 404 کرده و درمان هم نداره مث اینکه

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
حاجی گوش کن . اون لینک بالا که دیدی گذاشتم . اونو وب مستر تولز به عنوان خطای 404 نشون میده . در حالی که لینک سایت من درست هست و مشکل نداره و سالم . ولی اون قسمت هایی که قرمز کردم تو لینک من نیست .اون مال یه سایت دیگست که احتمالا شاید داره به صورت iframe مطالب منو نمایش میده . خلاصه نمی دونم اما این لینک رو برای من 404 کرده و درمان هم نداره مث اینکه
میتونی تو پ.خ با لینک سایتت و لینک اون سایت بهم بگی؟ حدس منم همینه که Iframe کرده اما بازم دلیلی نمیشه که اینطوری بشه .
میخای یه بار همون لینک اصلی رو دستی ایندکس کن . ببین درست میشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
مطمئن نیستم، اما:

سایت پرسیار به آدرس porsyar.ir دامنه ای با آدرس porsyar.com داره که به صورت گسترده اسپم می کنه. این سایت میاد لینک های نتایج گوگل رو در آیفریم نشون میده. البته الآن چک کردم دیدم که دامنه porsyar.com توسط گوگل به عنوان اسپم شناخته شده و تمام نتایجش از گوگل حذف شده.

و حالا مشکل شما:
این سایت اسپم وقتی لینک شما رو از نتایج گوگل برداشته، احتمالاً کاراکترهای خاصی در آدرس URLشما بوده که اون سایت اسپم، کاراکترها رو اینکد کرده و درنتیجه URL غیرواقعی برای شما ایجاد کرده. گوگل هم که مثلاً برترین موتور جستجو هست و این همه ادعا داره، وقتی به اون آیفریم که حاوی URL غیرواقعی سایت شما بوده، برخورد کرده، اون رو دنبال کرده و رسیده به سایت شما!

اول اینکه جای نگرانی نیست.
بعدش مطمئن بشید وقتی اون لینک غیرواقعی رو در مرورگر میزنید، آیا سیستم مدیریت محتوای شما در هیدرهاش ارور 404 رو ارسال می کنه یا خیر. میتونید آدرس سایت رو پ.خ کنید تا براتون چک کنم.

شاید بتونید این لینک ها رو دستی از گوگل وبمستر پاک کنید، که در مورد فکر کنم جناب @mazyar123 بتونن کمکتون کنند.

اگه واقعاً مشکل شما این چیزی باشه که من گفتم که خیلی وضع بدی ممکنه پیش بیاد! اینجوری من میام تو سایت A کلی لینک های غیرواقعی به سایت B میدم. اونوقت تو گوگل وبمستر سایت B کلی ارور 404 ثبت میشه!

بالا