• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر در ویندوز هشت

makhmareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ويندوزم رو کرک کردم اما properties کامپيوتر اين شکلي هست و واتر مارک سمت راست پايين دسکتاپ هم سر جاشه ايا ويندوز من کرک شده اينم عکساشون لطفا کمکم کنيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله ويندوزت اكتيو شده اينطوري كه تو تب سيستم ميگه

makhmareza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله ويندوزت اكتيو شده اينطوري كه تو تب سيستم ميگه

اگر اکتیو شده پس چرا خاموش میشه عکس بالایی رو نگاه کنید نوشته
the license period for this installation of windows has expired. the operating system is shutting down

Legend98i

Registered User
لایک‌ها
3
ببین دوسته عزیز این نسخه وین 8 ات چیه؟ اینترپرایز؟ چون برای کرک بعضی از نسخ موجود معتبر نیستن.. اگه میتونی یه وین 8 دیگه نصب کن و خبرشو بده .. ولی من حدس میزنم یه مشکل دیگه هم میشه باشه این وسط.. یه سر به power setting بزن ببین تامی تنظیم نشده واسه شات دان.. چون حالت پیش فرض رو اسلیپ تنظیمه بعد از 30 دقیقه .. البته بیشتر یه حدسه .. ولی همونطور که میدونیم اینم ویندوزه!!!!!!!!! هر اتفاقی ممکنه تو ویندوز!!!! :)

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان من به کمک شما شدیدا نیاز دارم
من کامپیوترم یهو و ناگهانی خاموش میشه نمیدونم هم مشکلش از چی هست فقط میدانم که از سخت افزار نیست
و کاری هم نداره که تازه کامپیوتر روشن شده یا اینکه ساعت ها میگذره ولی معمولا قبل از یک ساعت خاموش میشه و کاری هم نداره که چه برنامه ای باز باشه یهو مبینه که کلمه shut down در مقابل دیدگانت باز میشه اگر هم در حال بازی باشی هم خاموش میشه همین الان که دارم این پست را میگذارم هر لحظه امکان داره که خاموش بشه
این مشکل رو من حدود دو ماه پیش هم داشتم که خودش به صورت خود جوش حل شد و نه فهمیدم که چجوری خراب شد و نه متوجه شدم که به چه علتی درست شد
و این رو هم بگم که از وقتی ویندوز 8 را نصب کردم این مشکل ایجاد شده و از همون دو سه روز اولی که ویندوز هشت رو نصب کردم این مشکل شروع شد
لطفا هر چیزی که به ذهنتون میرسه را بگویید شاید هر چیز بی اهمیتی به نظر شما راه حل من باشه
بازم ممنون

منم این مشکل رو دیدم ولی فقط در نسخه Enterprise
نسخه pro نصب کن فکر نکنم این مشکل رو داشته باشی

بالا