• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل دانلود اضافی با IDM

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
دوستان عزیز مدتی هست من هرچی فایل دانلود میکنم از هر سایتی چه مستقیم و غیر مستقیم مثلاً اگر 10 مگ باشه 20 مگ دانلود میکنه

یعنی 10 مگ دانلود میشه تمام میشه و مینویسه تمام شده و صفحه ها بسته میشه ولی حتی اگر برنامه IDM را END Process هم کنم بازم سیستم داره دانلود میکنه تا نشه 20 مگ مثلاً هم تمام نمیشه این دانلود مگر اینکه با نرم افزار بیام IDM بلاک کنم و بعد از چند دقیقه که نرمال بذارم درست شده

مشکل چی هست ؟

نت 2 مگ نامحدود دارم ولی اذیت میکنه و صفحات کند میشه و هربار باید برم بلاکش کنم بعد از دانلود

چند بار هم پاک کردم و نسخه های زیادی نصب کردم و بازم همین جور هست

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
عین مشکل کن عجیب بود که فقط با 2 کانکشن دان میکرد. یه بار انیستال کن. جدیدترین نسخه رو دان کن. دوباره نصب کن. اگر درست نشد ویندوز رو عوض کن

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
عین مشکل کن عجیب بود که فقط با 2 کانکشن دان میکرد. یه بار انیستال کن. جدیدترین نسخه رو دان کن. دوباره نصب کن. اگر درست نشد ویندوز رو عوض کن

ویندور هم عوض کردم عزیز ولی بعد از یک هفته باز اینجوری میشه
حالا فایل های حجم کم خوبه
فیلم دانلود میکنم 3 گیگ میخواد 3 گیگ هم اضافه بگیره :)))

الان خواستم آخرینش رو دانلود کنم
نظرات این لینک ببینید :
http://www.softgozar.com/WebPage/Do...et-Download-Manager-6.16-Build-2-Final-Retail

دقیقاً مشکل مشابه با من

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ویندور هم عوض کردم عزیز ولی بعد از یک هفته باز اینجوری میشه
حالا فایل های حجم کم خوبه
فیلم دانلود میکنم 3 گیگ میخواد 3 گیگ هم اضافه بگیره :)))

الان خواستم آخرینش رو دانلود کنم
نظرات این لینک ببینید :
Download Internet Download Manager 6.16 Build 2 Final Retail - SoftGozar.com

دقیقاً مشکل مشابه با من

نظرات اون لینک رو نخوندم ولی احتمال میدم مشکل از کرک/پچ باشه! میتونید از نرم افزارهای مدیریت دانلود رایگان استفاده کنید.

m0st4f4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از کجا مطمئنی که دانلود اضافی توسط idm انجام مشه ؟
اگه kaspersky internet security یا comodo internet security داری حجم در حال دانلود توسط هر برنامه متصل به نت رو نمایش میده ، networx هم کاربرد داره
گاهی اوقات پردازش هایی مثل svchost یا برنامه های دیگه ای پس زمینه شروع به دانلود میکنن

farzad_sh_2020

Registered User
لایک‌ها
9
از کجا مطمئنی که دانلود اضافی توسط idm انجام مشه ؟
اگه kaspersky internet security یا comodo internet security داری حجم در حال دانلود توسط هر برنامه متصل به نت رو نمایش میده ، networx هم کاربرد داره
گاهی اوقات پردازش هایی مثل svchost یا برنامه های دیگه ای پس زمینه شروع به دانلود میکنن

دوست عزیز از نظر مانیتورینگ و امنیت سیستم انقدر قوی هست که بیچاره سیستم 50-60% واسه همین مصرف میشه :دی
1000% از همین برنامه هست
با چندتا برنامه چکش کردم خوده نامردش داره مصرف میکنه :دی

بالا