• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اجرای درست برنامه proxifier

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود...

من نرم افزار رو که باز میکنم،همه چیز درست پیش میره و مشکلی نیست،اما همین که یکی از مرورگرها رو باز میکنم،ارور زیر نمایش داده میشه و نرم افزار عمل نمیکنه،فایروال و آنتی ویروس رو هم غیر فعال کردم اما بازم همین طوریه،ممنون میشم اگه بگین مشکل از کجاست؟

Warning : Connections do not originate from the applications. A third party network filter (e.g. antivirus) is detected.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
نسخه 3 استفاده میکنید ؟
شاید فایروال Antivirus اتون اجازه دسترسی Pro Xifer رو نمیده ..

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
منم یه مشکلی دارم باهاش
هر موقع نصبش میکنم دیگه مسنجر و مرورگر و...باز نمیشن!!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
برای اینکه حتما Internet Explorer اتون از قبل داخل اش پراکس ی خورده .. قسمت Lan Setting رو چک کنید حتما یا پراک سی رو کانکشن اتون هست یا روی Lan Setting و وقتی این رو اجرا میکنید پراکس ی در پراکس ی میشه و کار نمیکنه

urmian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سه نكته بايد رعايت بشه نرم افزار دوباره نصب كنيد و دقت كنيد كه :
1 - در هنگام كرك كردن نرم افزار از گزينه current user استفاده كنيد
2 - در قسمت properties شبكه كامپيوتر دقت كنيد كخ Biosnet و filter pack نصب نشده باشه .
3 - بعد از اتمام نصب سيستم را رستارت كنيد و كامپيوتر را از اينترنت جدا كنيد بعد از بالا امدن سيستم آنتي ويروس را غير فعال كنيد به اينترنت وصل شيد و نرم افزار را روشن كنيد و سپس آنتي ويروس را فعال كنيد .

aftab157

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خسته نباشید.
دوستان 1 هفته هستش که به این مشکل برخوردم
یعنی یک سری از یوزرها فقط این مشکل رو با سرور دارند از جمله خودم.
با Proxifier راحت به سرور وصل میشه ولی سایت های فیـــــلتر رو به صورت فیـــــلتر باز میکنه.
با Isp شاتل این مشکل هست و ISp ایرانسل که خودم ایرانسل دارم.
3 تا آدرس و username دارم اما هیچ کدام کار نمیکند !

Saeid.Y32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من الان حدود یک هفته شده که هر وقت proxifier رو باز میکنم دیگه نه IE نه FireFox حتی گوگل رو هم باز نمیکنن. وقتی هم که میزنم check proxy در عرض یک ثانیه پیغام میده که TEST FAILED الان جدید این پیغام هم وقتی بدون proxy میام ضاهر میشه ...

http://axgig.com/images/77445186845492513023.png

البته در این هفته یکی دو بار کار گرد

Last edited:

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
سلام من الان حدود یک هفته شده که هر وقت proxifier رو باز میکنم دیگه نه IE نه FireFox حتی گوگل رو هم باز نمیکنن. وقتی هم که میزنم check proxy در عرض یک ثانیه پیغام میده که TEST FAILED الان جدید این پیغام هم وقتی بدون proxy میام ضاهر میشه ...

http://axgig.com/images/77445186845492513023.png

تست میکنی خطا میده
سرور وی پی ا..ن قطع هست
یا اکانتت تموم شده !!!

ali0002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من زمانی که از proxifier استفاده می کنم fire fox سایتهای فیلتر رو باز نمی کنه،ولی با IE یا google chrome سایتهای فیلتر رو باز میکنه،فایر فاکس رو دوباره نصب کردم ولی درست نشدوچطوری می تونم مثل قبل از فایر فاکس استفاده کنم؟

hermes78

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
منم یا proxifier مشکل دارم. وقتی فعالش میکنم هیچ پیجی رو باز نمیکنه و سایتهای ف. ی. ل. ت. ر رو همونجوری صفحه ی پیوندها نشون میده. میشه یکی راهنمایی کنه؟

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
شما از مخابرات اینترنت دارین ؟ اخه مخابرات بعضی جاها پورت 443 رو مسدود کرده

Siavash58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کامپیوتر من ویندوز 7 نسخه 64 بیتی داره وقتی به اینترنت وصل هستم مشکلی ندارم وقتی فایر رو اجرا میکنم کامپیوتر هنگ میکنه 20 بار تاحالا ویندوز نصب کردم هارد رو کلا فرمت کردم

Tracer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
مطمئنید چیزی set نکردید؟
و یا ممکنه این ورژن با سیستمتون همخوانی تداره.
در سایتش برید و آخرین ورژن را دانلود کنید ببینید رفع میشه.

miladsssoltani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا برا منم اینجوری شده تو نت مشکلی ندارم وقتی فایرو باز میکنم سیستم هنگ میکنه همه چیز از کار می افته فقط باید خاموش کنم سیستمو همه کاریم کردم اسکن در بوت ریپیر و تغییر ویندوزو... نمیدونم دیگه چکار کنم

Pantea.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یکی توضیح بده باید چیکار کنیم که فایر کار کنه؟ من ویندوز 7 دارم، 64 بیتی. اما به محض اینکه فایر فعال میشه هنگ میکنه، مشکل از آنتی ویروس و فایر وال و .... این چیزا هم نیست، یکی لطفا راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

بالا