• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در بکاپ گیری

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان وقتی از سایت توسط سی پنل فول بکاپ تهیه میکنم و اون رو در جایی آنزیپ میکنم. سایز دیتابیس ها با سایزی که با my sql database در سی پنل نشون داده میشه متفاوته.

برای نمونه در بکاپ آنزیپ شده 45 مگه و در دیتابیس سی پنل 56 مگ نشون میده . این اختلاف برای چیه؟

بعد ها اگر نیاز به استفاده از این بکاپ باشه مشکل ایجاد میشه؟

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
بله باید بگید بک آپ را مدیر سرور برگردونه البته این مشکل بیشتر روی دیتابیس های حجم بالا خودشونا نشون میداد مثلا ما یک دیتابیسی که 400 مگا بود را تا 150 تاشا بر می گردوند و من از روت سرور و با ssh ریستور کردم تا درست شد.
البته این مال ریستور بود و در بک آپ گیری فکر نمی کنم مشکلی باشه

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
بله باید بگید بک آپ را مدیر سرور برگردونه البته این مشکل بیشتر روی دیتابیس های حجم بالا خودشونا نشون میداد مثلا ما یک دیتابیسی که 400 مگا بود را تا 150 تاشا بر می گردوند و من از روت سرور و با ssh ریستور کردم تا درست شد.
البته این مال ریستور بود و در بک آپ گیری فکر نمی کنم مشکلی باشه

یعنی این کاهش حجم طبیعیه؟:blink:

نمیدونم چرا از داخل سی پنل که میخام بکاپ بگیرم هیچ چیز دانلود نمیشه و فقط یک فایل زیپ خالی دانلود میشه. به مدیر سرور هم که میگم همش تاکید داره با فول بکاپ ، بکاپ گیری کنم. احتمالا خودشم نمیدونه مشکل از کجاست. شما نمیدونین چرا این مشکل ایجاد میشه؟ و چطور میشه رفعش کرد!؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
یعنی این کاهش حجم طبیعیه؟:blink:

نمیدونم چرا از داخل سی پنل که میخام بکاپ بگیرم هیچ چیز دانلود نمیشه و فقط یک فایل زیپ خالی دانلود میشه. به مدیر سرور هم که میگم همش تاکید داره با فول بکاپ ، بکاپ گیری کنم. احتمالا خودشم نمیدونه مشکل از کجاست. شما نمیدونین چرا این مشکل ایجاد میشه؟ و چطور میشه رفعش کرد!؟

برای بک آپ دیتابیس از cpanel با اینترنت پر سرعت ما جواب نمیده :) مخصوصا اگه دیتابیس حجم بالا باشه مشکل از cpanel نیست. از این فایل استفاده کن هر چقدر دیتابیست سنگین باشه کار خودشو میکنه بعد میتونی فایل با دانلود منیجر کامل دانلود کنی.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
بهترين راه همون فول بك آپ هست بك دستي سي پنل مشكل داره...

و اگر مداوم بك آپ گيري ميكنيد از طريق phpmyadmin چهل، پنچاه مگ هم چيزي نيست بايد بشه...

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
بهترين راه همون فول بك آپ هست بك دستي سي پنل مشكل داره...

و اگر مداوم بك آپ گيري ميكنيد از طريق phpmyadmin چهل، پنچاه مگ هم چيزي نيست بايد بشه...

من یکبار که خواستم سرور عوض کنم نیاز به این کارا پیدا کردم و متاسفانه از طریق فول بکاپ کاری از پیش نبردم . حتی وقتی فول بکاپ رو به مدیر هم دادم نتونست انتقال رو کامل انجام بده . تنها شانسی که آوردم این بود که وقت داشتم و خودم دست بکار شدم و بصورت دستی سایت رو منتقل کردم که خوشبختانه 6 تا سایتم رو بطور تمام و کمال روی سرور جدید بردم.
ضمنا از طریق phpmyadmin هم که دانلود میکنم بازم سایز کم هستش.

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
برای بک آپ دیتابیس از cpanel با اینترنت پر سرعت ما جواب نمیده :) مخصوصا اگه دیتابیس حجم بالا باشه مشکل از cpanel نیست. از این فایل استفاده کن هر چقدر دیتابیست سنگین باشه کار خودشو میکنه بعد میتونی فایل با دانلود منیجر کامل دانلود کنی.

ممنون از راهنماییت دوست عزیز ولی همون سایزی که توسط فول بکاپ ایجاد میشد توسط این فایل هم ایجاد شد و کماکان 10 -15 مگ کم داره:(

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
اون به خاطر اين هست كه فشرده ميشه و هيچ مشكلي نداره و بهتر هست

غير فشرده ميخواييد از phpmyadmin بك آپ بگيريد tar يا zip رو انتخاب نكنيد

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
اون به خاطر اين هست كه فشرده ميشه و هيچ مشكلي نداره و بهتر هست

غير فشرده ميخواييد از phpmyadmin بك آپ بگيريد tar يا zip رو انتخاب نكنيد

در حال حاضر امیدوارم فرمایش شما درست باشه چون راه دیگه ای برای دانلود کردن دقیقتر ندارم.

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
خیالت راحت باشه دوست عزیز مشکلی نیست البته می تونید روی یک هاست تست هم بک آپ را ریستور کنید تا مطمئن بشید.

بالا