با سلام
خدمتتون عارضم که روز 24 اسفند ساعت 4 و 5 دقیقه عصر یه مودم از یه فروشگاه اینترنتی معتبر ( شاید معتبرترین ولی .... ) داشتم
طبق پیغام سایت خودشون (عکس شماره 1) میبایست تا قبل از عید بنده این محصول رو تحویل بگیرم ( دقیقا بنده همین پیام رو که دیدم اعتماد کردم و خریدم، چون برای عید و مهمون هاش مودم فعلیم جواب نمیداد) تازه من که یه روز هم قبل از مهلت قانونی خریدمو کرده بودم.
تو تصویر شماره 2 میتونین وضعیت خرید رو ببینین
و توی تصویر شماره 3 هم وضعیت مرسوله رو میتونین ببینین!
جالب اینجاست توی سایت فروشگاه زده "تحویل شده" !!! جالب نیست!؟
با پشتیبانی تماس گرفتم، عذرخواهی کردن و گفتن که اگه دیر شده شما 5 فروردین که محصول رسید در خونه تون، تحویلش نگیرید برگشت میخوره و مبلغ رو به حسابتون واریز میکنیم! ( به همین راحتی
)
گفتم شما توی سایت پیام گذاشتین که تا قبل از عید به دستم میرسه، دستم که نرسید هیچ، حتی زدید "تحویل شده"! این بی احترامی به شعور خریدار نیست؟ چیزی نداشت که بگه!
خلاصه الان سوم فروردینه و چندین روز از خرید بنده میگذره و نمیدونم چیکار کنم...
مهمان ها که کلا نت ندارن و تا 5 فروردین هم میرن... ( جدای از این، مهم نیست بنده به مودم یا این محصول نیاز دارم یا خیر ) مهم تصمیمی هست که باید با مشورت با شما بگیرم
توی تصاویر هم شماره ها، کد ها و شناسه پستی و ... رو سانسور کردم
همچنین "نام" فروشگاه رو هم نیاوردم تا بار حقوقی نداشته باشه
خواهشمندم شما هم اگه خواستین جواب بدین اسم فروشگاه رو نبرین
منتظر مشاوره شما متخصصین تجارت الکترونیک و خرید اینترنتی هستم.
سپاس
خدمتتون عارضم که روز 24 اسفند ساعت 4 و 5 دقیقه عصر یه مودم از یه فروشگاه اینترنتی معتبر ( شاید معتبرترین ولی .... ) داشتم
طبق پیغام سایت خودشون (عکس شماره 1) میبایست تا قبل از عید بنده این محصول رو تحویل بگیرم ( دقیقا بنده همین پیام رو که دیدم اعتماد کردم و خریدم، چون برای عید و مهمون هاش مودم فعلیم جواب نمیداد) تازه من که یه روز هم قبل از مهلت قانونی خریدمو کرده بودم.
تو تصویر شماره 2 میتونین وضعیت خرید رو ببینین
و توی تصویر شماره 3 هم وضعیت مرسوله رو میتونین ببینین!
جالب اینجاست توی سایت فروشگاه زده "تحویل شده" !!! جالب نیست!؟
با پشتیبانی تماس گرفتم، عذرخواهی کردن و گفتن که اگه دیر شده شما 5 فروردین که محصول رسید در خونه تون، تحویلش نگیرید برگشت میخوره و مبلغ رو به حسابتون واریز میکنیم! ( به همین راحتی

گفتم شما توی سایت پیام گذاشتین که تا قبل از عید به دستم میرسه، دستم که نرسید هیچ، حتی زدید "تحویل شده"! این بی احترامی به شعور خریدار نیست؟ چیزی نداشت که بگه!
خلاصه الان سوم فروردینه و چندین روز از خرید بنده میگذره و نمیدونم چیکار کنم...
مهمان ها که کلا نت ندارن و تا 5 فروردین هم میرن... ( جدای از این، مهم نیست بنده به مودم یا این محصول نیاز دارم یا خیر ) مهم تصمیمی هست که باید با مشورت با شما بگیرم
توی تصاویر هم شماره ها، کد ها و شناسه پستی و ... رو سانسور کردم
همچنین "نام" فروشگاه رو هم نیاوردم تا بار حقوقی نداشته باشه
خواهشمندم شما هم اگه خواستین جواب بدین اسم فروشگاه رو نبرین
منتظر مشاوره شما متخصصین تجارت الکترونیک و خرید اینترنتی هستم.
سپاس