• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ساخت ایمیل کمک کنید

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان راهنمایی کنید لدفا

با عرض تاسف باید بگم یاهو ایران رو تحریم کرد و دیگه نمیشه اکانت ایمیل ساخت چند روزی میشه این کار رو انجام داده از جیمیل استفاده کنید .

افرادی که قبلا ساختن هیچ مشکلی ندارند و میشه با ایمیل ها ادامه داد ولی کسانی که قصد ساخت دارند دیگه نمیشه .

Loner_62

Registered User
لایک‌ها
481
مثل آموزش زیر ذقیقا عمل کن ، حل میشه من دیشب یک راحت درست کردم
کد هم نخواست ، فقط موبایل خودت رو بده ، بعدا به مشکل نخوری ! ایمیل هم که درست کردی ، برو تو تنظیمات
یه ایمیل یا جی میل واسه پشتیبان معرفی کن

دور زدن تحریم یاهو و ساخت ایمیل

darush2012

Registered User
لایک‌ها
60
متاسفانه کارم با یدونه حل نمیشه برای تعداد هم این روش جواب میده

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
به روز رسانی برای کمک کردن
1.با اپرا(حتما اپرا نه فایر فاکس)
تو صفحه ساخت ایمیل اونجا که میگه شماررو بزن یه پیش شماره 3 حرفی انتخاب کن مثلا +112 بعد یه جای صفحه راست کلیک کن،سورس رو بزن،بعد تو edit->find پیش شماره انتخابیت یعنی +112 رو بزن و هی بزن فایند نکست و هی تغییرش بده به +98.بعد apply رو بزن و برو تو صفحه ساخت ایمیل.میبینی که پیش شماره به +98 تغییر کرده.حالا شمارت رو بزن.حالا اگه تعداد میخوای بسازی بجا اینکه رو sign up کلیک کنی کلیک وسط موس رو بزن که تو یه صفحه جدید باز شه و کارایی که کردی از بین نره،بعد دوباره مشخصاتو عوض کن و دوباره کلیک وسط موسو بزن و ...
2.سرچ کن ماژول ساخت ایمیل یاهو و دانلودش کن.یه ماژول فایرفاکس هست که خودش +98 رو اضافه میکنه.فقط رو ورژنهای مختلف فایرفاکس تست کن،آخه رو ورژن من کار نکرد.
موفق باشی.

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
1.با اپرا(حتما اپرا نه فایر فاکس)
تو صفحه ساخت ایمیل اونجا که میگه شماررو بزن یه پیش شماره 3 حرفی انتخاب کن مثلا +112 بعد یه جای صفحه راست کلیک کن،سورس رو بزن،بعد تو edit->find پیش شماره انتخابیت یعنی +112 رو بزن و هی بزن فایند نکست و هی تغییرش بده به +98.بعد apply رو بزن و برو تو صفحه ساخت ایمیل.میبینی که پیش شماره به +98 تغییر کرده.حالا شمارت رو بزن.حالا اگه تعداد میخوای بسازی بجا اینکه رو sign up کلیک کنی کلیک وسط موس رو بزن که تو یه صفحه جدید باز شه و کارایی که کردی از بین نره،بعد دوباره مشخصاتو عوض کن و دوباره کلیک وسط موسو بزن و ...
2.سرچ کن ماژول ساخت ایمیل یاهو و دانلودش کن.یه ماژول فایرفاکس هست که خودش +98 رو اضافه میکنه.فقط رو ورژنهای مختلف فایرفاکس تست کن،آخه رو ورژن من کار نکرد.
موفق باشی.

من امتحان کردم جواب داد . هرکی خواست پخ بده تا براش بسازم .

maghsoomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا من رمزمو یادم رفته سوال امنیتی روهم چرت و پر تنوشتم هیییییییچ راه دیگه ای نداره به ایمیلم دسترسی داشته باشم ؟؟؟؟؟:(

بله دوست عزیز . باید به فکر ایمیل جدید برا خودتون باشید .

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
قبلا میشد بسازی ولی الان چون یاهو ایران رو تحریم کرده هم زبان فارسی هم کد ایران رو از لیستش حذف کرده شما برای ساختش باید شماره تلفن بدی تا کد فعال سازی رو برات ارسال کنه همونکاری که گوگل میکنه به نظر من جی میل بهتره اگه میخوای جی میل بساز چون گوگل تحریم نکرده
اگه میخوای چت کنی وب بدیو وب بگیری اسکایپ خیلی بهتر از یاهو هست ساهتن اکانتشم خیلی راحته فقط کافیه نرم افزار skype رو دانلود کنی تمام امکانات یاهو چت رو داره

bitaroshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.
اگه شماره موبایلتون رو داده باشید از شما میخواد که یه راه sms یا تماس رو انتخاب کنید که گوگل برای شما یه کد بفرسته. بعد اون کد رو بزنید و وارد شید.

بالا